Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-18-13, 11:48 AM   #726
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
睇旋風管家見到三千院玩呢隻
技癢入左game送果兩日金會員打左陣

其實步槍呢
我覺得M27係最好用
因為我頂唔順果d唔準既槍
射中人要搏負碌咁
M27個iron sight靚又準到唔使用grip
配件我用榴彈+大彈匣
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-13, 11:50 AM   #727
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
係時候練番把屈機槍榜身用

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-13, 08:42 AM   #728
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
睇過d quick preview,除左空中庭園係SG SMG場外
其他三個場都好適合AR用

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 10:09 AM   #729
wir
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2011
最近用緊lmg+ dual band+ suppressor

唔知點解, 用左dual band 好似直頭無晒recoil 咁, 把槍定到呢......

係錯覺定係點?

係drone 個直升機坪上面一場可以打十幾個long shot
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 10:24 AM   #730
クリス.レッド

引用:
作者: wir 查看文章
最近用緊lmg+ dual band+ suppressor

唔知點解, 用左dual band 好似直頭無晒recoil 咁, 把槍定到呢......

係錯覺定係點?

係drone 個直升機坪上面一場可以打十幾個long shot
錯覺吧,睇d解說utube話有d人認為TF DB會加recoil,test過係冇影響既
不過搵到適合自己用就好啦〜

我就等解完DB個calling card就轉番TF
TF太強大了,有紅圈外,當對方用緊cool blood時,只要到正中心點照有紅十字可射
最緊要係DB睇裝左Cold blood既人係同環境差唔多色,十分難睇

都差唔多搵到適合自己用既槍:MSMC Peacekeeper Type25 AN94 MK48 XPR50 R870
到試每支槍用咩配件先掂…

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 04-24-13, 10:35 AM   #731
wir

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
錯覺吧,睇d解說utube話有d人認為TF DB會加recoil,test過係冇影響既
不過搵到適合自己用就好啦〜

我就等解完DB個calling card就轉番TF
TF太強大了,有紅圈外,當對方用緊cool blood時,只要到正中心點照有紅十字可射
最緊要係DB睇裝左Cold blood既人係同環境差唔多色,十分難睇

都差唔多搵到適合自己用既槍:MSMC Peacekeeper Type25 AN94 MK48 XPR50 R870
到試每支槍用咩配件先掂…
連續幾個prestige level 都係用ar 同lmg, 打得好鬼龜縮

攪到而家都唔係太識得衝, 一衝就死到傻...

剩係夠膽匿埋係後面放冷槍...打壞晒手勢

而家我有granade launcher, mms 同dual band 三個calling cards 想升

iron sight 同tri-bolt 就真係無乜機會升得爆啦...
舊 04-24-13, 10:52 AM   #732
クリス.レッド

我仲有MMS DB,GL我算啦,好難殺人而且唔會補彈既
MMS我當red dot咁用

琴晚幾經辛苦終於出到orbital,點知有C-Uav,而且冇人打佢落黎
浪費晒啦

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 04-24-13, 11:08 AM   #733
wir

引用:
我仲有MMS DB,GL我算啦,好難殺人而且唔會補彈既
MMS我當red dot咁用

琴晚幾經辛苦終於出到orbital,點知有C-Uav,而且冇人打佢落黎
浪費晒啦
granade launcher 好過癮哦, 尤其係聽到人地臨死前個句粗口真係好有成就感

不過以後都係少同自己友對戰時用啦...如果俾granade 炸中都幾燥下

飛彈好耐無帶...自從升爆左之後都未用過咁滯...琴晚幫唔到手

btw...而家連boris 都無玩了...
舊 04-24-13, 11:14 AM   #734
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
浪費晒啦
當時我既反應係:
一開始Friendly Orbital inbound
點知幾秒後Hostile C-UAV inbound...
引用:
btw...而家連boris 都無玩了...
唔通得返我地3個..?
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 12:17 PM   #735
クリス.レッド

我由聽到C-uav時已問有冇人打飛機,冇人有,我>

唔該至少set個class可以打飛機啦

琴晚有打既話至少我可以出埋EMP>swarm了TDM戰況可以大大改寫

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 04-24-13, 12:47 PM   #736
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
最近苦戰緊無雙, 差少少白金~ 玩完立即回歸!
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 12:49 PM   #737
wir

引用:
作者: Echo01 查看文章
最近苦戰緊無雙, 差少少白金~ 玩完立即回歸!
居然挑戰無雙白金???

要打成千七場喎?
舊 04-24-13, 12:53 PM   #738
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
引用:
居然挑戰無雙白金???

要打成千七場喎?

D絆我升到7788, 仲剩返全武器同修羅~ 好快KO
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 12:57 PM   #739
wir

引用:
作者: Echo01 查看文章
D絆我升到7788, 仲剩返全武器同修羅~ 好快KO
wow...真心佩服

我以為自己已經叫有耐性...但係都頂唔順放棄左

快d 回歸啦
舊 04-24-13, 02:13 PM   #740
XOKENOX
Junior Member

註冊日期: Apr 2013
想請教PERKS中FAST HANDS嘅使用裝備速度加快包唔包括舉槍瞄準依吓?
XOKENOX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 02:15 PM   #741
クリス.レッド

引用:
作者: XOKENOX 查看文章
想請教PERKS中FAST HANDS嘅使用裝備速度加快包唔包括舉槍瞄準依吓?
唔包
想舉快d要把槍裝quickdraw

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 04-24-13, 02:22 PM   #742
XOKENOX

引用:
唔包
想舉快d要把槍裝quickdraw
如果裝QD加Dexterity,係衝刺後舉槍瞄準會唔會再快D?
舊 04-24-13, 02:37 PM   #743
クリス.レッド

引用:
如果裝QD加Dexterity,係衝刺後舉槍瞄準會唔會再快D?
之前睇driftor片話係冇加乘既
dexterity係令你跑完可以快d開始舉槍
QD係令你舉槍快左

以我感覺,唔會特別覺得快左,但打法問題,成日都會同時用

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 04-24-13, 03:11 PM   #744
XOKENOX

引用:
之前睇driftor片話係冇加乘既
dexterity係令你跑完可以快d開始舉槍
QD係令你舉槍快左

以我感覺,唔會特別覺得快左,但打法問題,成日都會同時用
萬分感激

琴晚剛玩由LV1升到1X,技術本身係冇,重要長期兩格,睇KILLCAM成日都好似傻仔咁見人唔識開槍,行埋去畀人射,玩果陣明明係我開槍先嫁嘛~有D你射佢背佢重可以轉身射番死你所以想加快舉槍瞄準,希望形勢拉得接近點

剛睇片先知ENGINEER加BLACK HAT咁好用,我成日都中電棒加地雷 HACK埋D飛機,唔洗帶火箭

此篇文章於 04-24-13 03:19 PM 被 XOKENOX 編輯。
舊 04-24-13, 03:43 PM   #745
クリス.レッド

建議你上utube搵兩個人既片睇睇,獲益不少:driftor , xboxahoy

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 04-24-13, 03:51 PM   #746

引用:
萬分感激

琴晚剛玩由LV1升到1X,技術本身係冇,重要長期兩格,睇KILLCAM成日都好似傻仔咁見人唔識開槍,行埋去畀人射,玩果陣明明係我開槍先嫁嘛~有D你射佢背佢重可以轉身射番死你所以想加快舉槍瞄準,希望形勢拉得接近點

剛睇片先知ENGINEER加BLACK HAT咁好用,我成日都中電棒加地雷 HACK埋D飛機,唔洗帶火箭
你係PS3定360?
舊 04-24-13, 04:35 PM   #747
XOKENOX

引用:
建議你上utube搵兩個人既片睇睇,獲益不少:driftor , xboxahoy
問舉槍瞄準時睇到你話睇driftor嘅片,我就上YOUTUBE搵,見佢有分析武器,PERK等影片,好正,得閒睇睇
引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
你係PS3定360?
我玩PS3版
舊 04-24-13, 04:37 PM   #748
クリス.レッド

引用:
問舉槍瞄準時睇到你話睇driftor嘅片,我就上YOUTUBE搵,見佢有分析武器,PERK等影片,好正,得閒睇睇

我玩PS3版
仲有xboxahoy都好好,而且佢係整game既人之一,聲又正

留Psn吧,得閒可以一齊打

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 04-24-13, 04:57 PM   #749

我地都係PS3版,差不多晚晚都一齊打,留psn登閒join我地吧
舊 04-24-13, 05:00 PM   #750
クリス.レッド

求下你地至少有個class可以打飛機用啦

琴晚個下真係有少少嬲嬲地

艦娘老婆list

小弟打機直播link

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty Black Ops 2 (已售) ahleung 電視遊戲討論版 882 09-21-13 01:17 PM
[多機種] [PS3/XB360] Call of Duty: Black Ops 討論區 LKC 攻略及心得交流區 372 06-29-11 01:56 PM
[多機種] Call of Duty 5 imgahou 電視遊戲討論版 394 01-12-11 11:16 PM
call of duty 2 α+β PC電腦遊戲討論版 1 10-31-05 10:16 PM
Call of Duty 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 55 10-09-04 11:58 AM

現在的時間是 12:53 PM

手機版 | APP版