Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36  ... 最後
日本動漫畫討論版>荒木飛呂彦「ジョジョの奇妙な冒険 スターダストクルセイダース」 丨実写映画8月4日 公開丨 Vol.2
HAKAIDER 11:33 PM 06-18-16
第2 OP テーマ公報左...............

問題係製作組搞唔搞到Queen 兩首歌o既版權
鐵之侍 09:36 AM 07-02-16
櫻井版的露伴老師還可以(說即管試試看吧根本是布差拉迪)

不過怎也比神谷好

今集的演出倒是很讚
事丫娃些 03:29 PM 07-06-16

supermanlady 12:31 AM 07-09-16
ジョジョの奇妙な冒険 ダイヤモンドは砕けない OP2
作者: :

鈴蘭 01:33 PM 07-09-16
ED多左露伴同老鼠
露伴書櫃有巴歐來訪者
kotetsu 02:35 PM 07-09-16
ED一向有跟情節UPDATE架~唔會飛XD
音石明同老喬抱住隱形BB都係最近幾集加的
f2light 05:32 PM 07-09-16
TVアニメ『ジョジョの奇妙な冒険 ダイヤモンドは砕けない』WEB予告#15(15s)
https://www.youtube.com/watch?v=i-Y_wj5COGE
ryuma2005 12:36 PM 07-19-16
今集Hunting昨畫靚左好多,須然緊張感比漫畫少左好多但都係好睇既一話
事丫娃些 03:56 PM 07-21-16

事丫娃些 12:57 PM 07-22-16

ジョジョの奇妙な冒険 ダイヤモンドは砕けない、ブルーレイ&DVD第3巻のジャケット公開ィィー!由花子かわいい、はにかんでる康一くんもかわいい。
wing 02:47 PM 07-22-16
作者: GN00508771:
今集真係和平的料理番組回?(冇睇原作)
原作真係好和平.
GN00508771 11:56 PM 07-22-16
迷之男轉左做森川智之~
鈴蘭 12:59 AM 07-23-16
森川吉影

鈴美畫得仲可愛過原作
鐵之侍 11:40 AM 07-23-16
動畫版吉良轉了做波士(森川智之),感覺可能更適合?
Nemesis09 12:26 PM 07-23-16
作者: 鐵之侍:
動畫版吉良轉了做波士(森川智之),感覺可能更適合?
但小山真係配得好好,變態得黎又夠磁性
森川配波士亦好到位,夠曬霸氣,一聽把聲就有種“我就係最後大佬”嘅感覺
咁攪法第五部點算,搵小杉十郎太配波士?
鈴蘭 12:35 PM 07-23-16
波士既難度在於要一人二役之餘要可以同時扮到年青同後生既聲
福山潤,石川英郎應該OK

小杉十郎太留番黎配神父罷啦…
由手機版發出
Nemesis09 01:28 PM 07-23-16
作者: 鈴蘭:
波士既難度在於要一人二役之餘要可以同時扮到年青同後生既聲
福山潤,石川英郎應該OK

小杉十郎太留番黎配神父罷啦…
由手機版發出
應該唔駛一人二役嘅,asb嗰陣都分開左比石田彰配青年(雖然得幾句)
HAKAIDER 08:26 AM 07-24-16
鈴美姉ちゃんまじ天使~~~~~
帝王吉良啊~~~~~
鈴蘭 12:36 AM 08-07-16
重清回完
原本下回漫畫版應該係吉良吉影回 不過動畫直接跳左去講灰姑娘......
重清條命仔多左一回
年輕所犯下的錯誤 10:40 PM 08-21-16
上集咁既安排....再睇埋op 我通常飛op......好似會多個女人拿便當?冇睇過原著
HAKAIDER 10:57 PM 08-21-16
好似話今集海外播放Killer Queen 用返ASB 海外版個名 "Deadly Queen".................

似乎ED 都係無機會聽到Killer Queen
鈴蘭 10:58 PM 08-21-16
作者: HAKAIDER:
好似話今集海外播放Killer Queen 用返ASB 海外版個名 "Deadly Queen".................

似乎ED 都係無機會聽到Killer Queen
搞唔掂版權都無辦法
ben wai 12:38 AM 08-22-16
作者: 鈴蘭:
搞唔掂版權都無辦法
未必係QUEEN
可能DAVID BOWIE (吉良實請似BOWIE多D)
HAKAIDER 08:09 PM 08-22-16
作者: ben wai:
未必係QUEEN
可能DAVID BOWIE (吉良實請似BOWIE多D)
似 < X

本尊 < O

♀宮野真守♀ 02:04 AM 08-29-16
下...做乜突然成班聚埋一齊又多左個女仔同隻狗?

我睇小左邊集?
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36  ... 最後

返回主題版面