Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-31-06, 02:19 PM   #51
Kenji少
God of Gamer
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
我想問...live.....

除左hack野.....仲有冇其他野玩??

我發現好似冇得lock頸...冇得打暈d人....

=.=

thx for reply~
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-06, 02:36 PM   #52
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
作者: Kenji少
我想問...live.....

除左hack野.....仲有冇其他野玩??

我發現好似冇得lock頸...冇得打暈d人....

=.=

thx for reply~
做下 merc 咪唔駛 hack

lock 頸要係正人地後面, 跳正落人地道可以打暈人

但現在 merc 有 360° 全方位雷達.......

(可以睇番 d tutorial video)

舊 10-31-06, 02:56 PM   #53
Kenji少
暴走中

引用:
作者: 邪氣小貓
做下 merc 咪唔駛 hack

lock 頸要係正人地後面, 跳正落人地道可以打暈人

但現在 merc 有 360° 全方位雷達.......

(可以睇番 d tutorial video)

merc係咩黎架??

可唔可以兩個人玩?~?

我同個frd淨係玩hack...

我想玩co-op-mission....

好似上一集咁.......
舊 10-31-06, 03:13 PM   #54
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
merc係咩黎架??

可唔可以兩個人玩?~?

Merc 即係"看更"

呢, 即係保護 data 果邊.

舊 10-31-06, 03:40 PM   #55
Kenji少
暴走中

引用:
作者: 邪氣小貓
Merc 即係"看更"

呢, 即係保護 data 果邊.

淨係可以咁玩???

........
舊 10-31-06, 03:47 PM   #56
次世代
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
merc係咩黎架??

可唔可以兩個人玩?~?

今集取消了co-op-mission
次世代 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-06, 03:48 PM   #57
Kenji少
暴走中

引用:
作者: 次世代
今集取消了co-op-mission

早知唔買.....
舊 10-31-06, 04:10 PM   #58
次世代

引用:

早知唔買.....
故事單機其實亦十分好玩
舊 10-31-06, 04:19 PM   #59
Kenji少
暴走中

引用:
作者: 次世代
故事單機其實亦十分好玩

好多xbox/360 game都未玩過單機..

一陣去試先~~
舊 10-31-06, 09:57 PM   #60
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: deadkein
sorry,可能off topic
我想請問下有無人玩過xbox版??
因為我發覺好多外國FORUM d人都話xbox版好玩d
故事同Stage Design都同360版唔同
xbox版仲有類似上集chaos theory的co-op

我應該買xbox版定360版好??
仲有就係360玩唔玩到xbox版??
我自己無玩過但係見過d game play好似真係好玩d
個feel係比較似mgs,動作成份高d咁
但係邊到仲到買到

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 06:53 PM   #61
chocolate
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
我想問有無人知要用鎖匙開嗰啲鎖係點開?同埋有一關你係喺隻船度,要去到通訊塔contact Lambert,嗰度要點玩?唔係好識,有無人可以教吓我?thx

chocolate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 07:15 PM   #62
次世代

引用:
作者: chocolate
我想問有無人知要用鎖匙開嗰啲鎖係點開?同埋有一關你係喺隻船度,要去到通訊塔contact Lambert,嗰度要點玩?唔係好識,有無人可以教吓我?thx
頭post有攻略,
唔識可以再問

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Splinter Cell Conviction 神祕人1號 電視遊戲討論版 503 09-20-12 08:35 PM
[多機種] Splinter Cell 4圖片及影片,PS3美版已發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 261 07-27-07 01:30 AM

現在的時間是 05:41 AM

手機版 | APP版