Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-21-12, 05:54 PM   #51
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 神龍 查看文章
垃圾
電量小都算LA, 仲要無得換, 唔駛跟IPHONE咁既低B做法掛....

HON HON 目前離線  
舊 02-21-12, 06:37 PM   #52
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
想問問在哪裡有Atrix 2的保護殼和MON貼賣?

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線  
舊 02-21-12, 06:40 PM   #53
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
跟唔係問題, 最慘係個os同個規格根本無能力跟
4.3" mon, 我較最暗都頂唔到半日啦下化

商業考量尿袋向已經過晒時, 日本到呢一刻都未知消費者要乜
抵你年年蝕錢

此篇文章於 02-21-12 06:43 PM 被 神龍 編輯。
神龍 目前離線  
舊 02-21-12, 06:43 PM   #54
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: Squall-Lucifer 查看文章
想問問在哪裡有Atrix 2的保護殼和MON貼賣?
住邊頭?
跟mk嘅話星際會比較多呢d野

舊 02-21-12, 06:52 PM   #55
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
我住屯門,星期六打算去荃豐望望~
明天人在九龍城工作~

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線  
舊 02-21-12, 08:02 PM   #56
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Rance 查看文章
Xperia S得到佛誕都未出
點解咁講
引用:
作者: HON HON 查看文章
講開剪咭...我聽晚都要試剪一次, 因為用部mx.

但想問多句, 因為問過mx職員話自己剪如果把交剪唔夠利既話會到張咭用唔返, 咁我自己剪好定拎去換張細咭好呢? 怕係怕剪衰左only.
點解唔直接去換

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線  
舊 02-21-12, 08:40 PM   #57
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
點解咁講

點解唔直接去換
問題...就梗係有原因la, 你估我唔知去換快手快腳咩...

HON HON 目前離線  
舊 02-21-12, 10:53 PM   #58
神龍
↘大家比d掌聲

收到幾部iphone, 屋企人12點幾返到嚟話要部
聽日飛走, 你唔剪重有第2個方法比到張sim佢a

有部打印機係隔離, 我諗無第2個方法快得過剪掛a
試下又何況

舊 02-21-12, 11:27 PM   #59
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
market入面有得set 預設唔做shortcut嘅
你搵下
攪掂, thx
now_loading 目前離線  
舊 02-21-12, 11:28 PM   #60
xxxxxx
Game Master

註冊日期: Dec 2004
換卡好似都好快就用得番wo..

終於問到nexus s 有得訂....考慮中
上網碌碌原來都仲有好多地方有

此篇文章於 02-21-12 11:59 PM 被 xxxxxx 編輯。
xxxxxx 目前離線  
舊 02-22-12, 12:18 AM   #61
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
剩係這點已經可以無視啦960×540

但話說我部SH-01D,用它個省電MODE
只要唔係不停上,間不中看下EMAIL/WHATAPPS/偶然上下網
可以由一早07.00~00.00都仲有電剩

此篇文章於 02-22-12 12:49 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線  
舊 02-22-12, 12:28 AM   #62
神龍
↘大家比d掌聲

無意議架喎
家下個世代係網速愈嚟愈快
cpu又係處理得更快, 同時睇嘅野有多無少

家下全世界消費者都係想要一舊一日點fing都fing唔晒嘅電
比著係你, 你要防水防塵定舊電丫

買tab做電話個d, 唔多唔少都有呢d心態, tab舊電當電話用實在太無敵

舊 02-22-12, 12:51 AM   #63
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
係人都想粒電好用
但問題係電的技術無特別突破性進步

我貪心,我三樣都想要~~
下季仲講4CORE,真係無眼看/\

舊 02-22-12, 01:00 AM   #64
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
反而我覺得主要既hiccups唔係由cpu
係free RAM

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線  
舊 02-22-12, 01:03 AM   #65
Fio

註冊日期: Dec 2001
話說近排想換電話,o念o念下不如出個7.0 plus/7.7
主要係for打電話,上網,睇漫畫同present資料
唔知有冇ching係真係買個tab返o黎當電話用呢?用咩O黎講呢?
(不過必要時可飛條線落自己另一個電話,TAB就收發message...)
同埋whatsapp好似仲未可以同步聯絡人?
Fio 目前離線  
舊 02-22-12, 01:21 AM   #66
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
咁好簡單je
剪衰咗咪走去報失lur
如用3hk 行去門市係可以免費換
我mircosim換mircosim都得

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 02-22-12, 01:25 AM   #67
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: Corex 查看文章
反而我覺得主要既hiccups唔係由cpu
係free RAM
我部ms2同ms3,
root完剷埋成個os嘅垃圾apps
裝嘅軟件接近一樣

大家都係2.3
一樣512mb (一樣開機淨2x
但ms3個上網速度明顯快d

舊 02-22-12, 01:27 AM   #68
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: KTN 查看文章
係人都想粒電好用
但問題係電的技術無特別突破性進步

我貪心,我三樣都想要~~
下季仲講4CORE,真係無眼看/\
近幾年都係製程處理耗電問題架喇
無得揀

到咗10nm咁上緊會新電就會慢慢飛出嚟

舊 02-22-12, 01:35 AM   #69
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
我部ms2同ms3,
root完剷埋成個os嘅垃圾apps
裝嘅軟件接近一樣

大家都係2.3
一樣512mb (一樣開機淨2x
但ms3個上網速度明顯快d
粒hummingbird超到1.4Ghz同超到1.87Ghz 行4.03實際操作無咩分別咁
係衰得512mb ram, 想放多兩個widget去home screen都唔得
X&Y 目前離線  
舊 02-22-12, 01:46 AM   #70
神龍
↘大家比d掌聲

即係邊粒
單春同雙春嘅分別?

舊 02-22-12, 02:03 AM   #71
X&Y
Game Master

Nintendo Switch ID5965-4236-9786
引用:
即係邊粒
單春同雙春嘅分別?
galaxy s1個粒, 降電壓超頻體質極佳
X&Y 目前離線  
舊 02-22-12, 02:05 AM   #72
神龍
↘大家比d掌聲

單春嚟
試下同部行1Ghz嘅雙春比下睇下點?

舊 02-22-12, 02:08 AM   #73
X&Y
Game Master

引用:
單春嚟
試下同部行1Ghz嘅雙春比下睇下點?
行benchmark輸晒
但1.4ghz下同g.nexus一齊開opera真係無咩分別 (不過部nexus無解放返去1.5ghz)
X&Y 目前離線  
舊 02-22-12, 02:11 AM   #74
神龍
↘大家比d掌聲

挖返部ms2出嚟執執佢試下先

舊 02-22-12, 11:04 AM   #75
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
引用:
作者: X&Y 查看文章
galaxy s1個粒, 降電壓超頻體質極佳
果粒請上多下gpu

係T2先係剩超cpu

OTL……
TOAKO X 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[主題公園] WindowsPhone 系統/手提/平板 討論區 (一) KTN 手機資訊/電腦軟硬討論 678 03-19-18 08:02 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (五) KTN 手機平板遊戲討論版 1000 02-16-12 04:01 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (四) 神龍 手機平板遊戲討論版 999 12-12-11 09:57 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (三) KTN 手機平板遊戲討論版 1009 09-23-11 02:56 PM
Android 系統/手提 討論區 (二) KTN 手機平板遊戲討論版 1001 06-23-11 09:12 PM

現在的時間是 02:59 PM

手機版 | APP版