Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
日本動漫畫討論版>JAM Project WORLD FLIGHT 2008 in Hong Kong丨(十月七日‧降臨 8/11 Solo演唱部份民意調查開始)
~新聞~ 11:10 PM 10-30-07
等了多年
終於都等到啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!
由SRS到JAM Project竟然只係間隔一年!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

一定要第一時間買飛!!!!!!!!!!!!!
美堂蠻 11:17 PM 10-30-07
有冇講幾時賣飛先//
~新聞~ 11:29 PM 10-30-07
日本 2,3月Live
12月賣飛

如果照佢個排位
香港係最後的話
可能真係要年尾都唔定
nakakula 11:59 PM 10-30-07
呢個 Jam project 有冇金屬靚仔人出場先 ?
Kaiser 11:59 PM 10-30-07
作者: nakakula:
呢個 Jam project 有冇金屬靚仔人出場先 ?
佢退出左啦...
money 12:07 AM 10-31-07
作者: Kaiser:
搵個唔去ge理由俾我!!!!

就算唱solo都係咁講!!!!
solo我都期待
好期待奧井雅美唱輪舞-revolution同空にかける橋
松本梨香唱めざせポケモンマスター

最好 solo+JAM一場過
nico 12:15 AM 10-31-07
正呀~
過哂會考既時間
一定要儲錢儲錢儲錢!!!
到時一齊もっともっと!!!!!!!!!
希望我個fd可以繼續同我一齊睇呢個LIVE啦

[off topic]我更加想去栗林みな実同美郷あき12月喺台北開既LIVE [/off topic]
Moron of Sonic 09:04 AM 10-31-07
唔駛講野,等買飛啦!!
Kaiser 12:15 PM 10-31-07
World Tour有埋台灣份 a

http://journal.mycom.co.jp/news/2007...040/index.html

裡面有預定海外演出地方
blackcatlam 12:26 PM 10-31-07
我怕今次又係有得買飛都唔知...最後
tenchi 12:32 PM 10-31-07
但可以在那裡買飛@@,,,,,,,,
HM 01:23 PM 10-31-07
作者: tenchi:
但可以在那裡買飛@@,,,,,,,,
通常都係通利琴行~
nakakula 03:18 PM 10-31-07
冇靚仔冇一場值得期待
Shing 05:58 PM 11-02-07
http://hobby-channel.net/content/view/3606/67/

JAM Project JAPAN FLIGHT 2008 No Border
●開催日・会場/
  2月2日 埼玉・戸田文化会館
  2月11日 名古屋・Zepp Nagoya
  2月16日・17日 NHK大阪ホール
  3月2日 東京・NHKホール
●前売りチケット/12月16日より発売開始! ¥6,500(税込)

海外コンサートツアー「WOLRD FLIGHT 2008」
●開始時期/2008年6月~11月を予定
●開催国/アメリカ・メキシコ・ブラジル・台湾・韓国・中国(北京・上海・香港)・EU
●詳細はオフィシャルサイトにて随時発表!

ニューシングル「No Border」
●発売日/2008年1月23日
●価格/未定
鐵之侍 07:00 PM 11-02-07
今年他們來時我沒有看,難得這麼快再有機會絕不會錯過的了!
怪盜小G 09:39 PM 11-02-07
有無人諗住睇哂中國3場
Reishin 10:54 PM 11-02-07
作者: 怪盜小G:
有無人諗住睇哂中國3場
時間&金錢許可的話我都想去

唔知World Flight會唔會出DVD呢...
jimmyogata 09:25 AM 11-03-07
有無人諗住睇哂中國3場
上海同台灣果場我都想去..
問題係點買飛
marspeople 11:59 AM 11-03-07
可能會聽到你地跟住影山唱
膠街街 膠街街 膠街嫁
怪盜小G 07:14 PM 11-03-07
作者: marspeople:
可能會聽到你地跟住影山唱
膠街街 膠街街 膠街嫁
哩個唔係srs
Shing 07:17 PM 11-03-07
哩個唔係srs
Acoustic part中間會每人唱一句自已的代表曲,
去年LIVE Break Out影山就偷左遠藤的GGG唱

fixed track一定係老鼠愛大米
怪盜小G 07:40 PM 11-03-07
作者: Shing:

now屍埃帶咪
拉辛斯基 10:19 PM 11-03-07
作者: Shing:

老鼠愛大米 係上海網絡歌...

黎到香港緊係 迪迪尼啦
Reishin 11:10 AM 11-07-07
OT一下...

JAM Project公式リミックス祭inニコニコ動画

組曲

福山係ニコ厨
怪盜小G 12:35 AM 12-11-07
http://www.nicovideo.jp/watch/ca1486446

影山睇完以後仲敢唔敢坐太公位
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面