Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 
<<繼續談情>>>其實...我係多心..定真係出左問題呢?
emiko 11:47 PM 11-18-09
樓主自己覺得對方同你夾唔夾?
唔夾就攤牌,俾條生路自己行。

拍拖只有2-3月咁冷淡,仲要無話題,唔係咁正常。

如果性格不合,分手由哪一方提出都無分別,無話做唔做衰人。
拖泥帶水,自己又唔開心,何苦呢?
POKA 12:46 AM 11-19-09
作者: ReyMysterioREY:
=_=早排就可以叫做對佢有D安全感同信心...
而家.......危機感就有=_=...
唔好亂諗咁多
要分自然會分
忘記密碼 02:00 AM 11-19-09
姐弟戀??

我都覺得佢想飛你多..
以後唔好主動搵佢,等佢搵你.
-N3DS- 09:58 AM 11-19-09
作者: ReyMysterioREY:
-SKIP-

=_=原來全世界男仔也是一樣.....追你個時當你係寶...到追到手啦=_=當你唔知咩咁=_=...

-SKIP-.
又唔好因為一個男人唔好就講到成個世界O既男人唔好先得嫁~
陸奧 貴志 09:59 AM 11-19-09
作者: 雷帝:
又唔好因為一個男人唔好就講到成個世界O既男人唔好先得嫁~
咁男人不嬲都有"隔離飯香"既劣根性
-N3DS- 10:15 AM 11-19-09
作者: 陸奧 貴志:
但諗同做係兩回事黎~
係就係咁諗~但唔代表會做~
irismong 04:28 PM 11-19-09
作者: singsingjai:
估乜都無用
個男仔擺明上分手但係佢唔想FAY 你因為咁樣佢會係衰人
佢對你超冷淡等你自己講分手跟住你就做左衰人因為係你FAY 佢
跟住佢就會同佢D FRD O申話你幾衰佢幾慘
做咁多野都係想你FAY 佢

佢做緊既野同我個FRD 做既一模一樣
呢個最似 @@
Seppie 04:43 PM 11-19-09
作者: 陸奧 貴志:
係lor
我之前果件都有呢d potential 啦
不過佢到尋日都死話冇野架
我話: 到左e家你都同左我分手, 唔駛咁刻意講同佢冇野lor
irismong 05:07 PM 11-19-09
作者: Seppie:
係lor
我之前果件都有呢d potential 啦
不過佢到尋日都死話冇野架
我話: 到左e家你都同左我分手, 唔駛咁刻意講同佢冇野lor
認左會背負好多罪名架嘛

我之前果個咪又係咁....
同我一分手, 唔到2日, 真係2日就同左第二個一齊
佢d兄弟死都話佢無一腳踏兩船喎
我就死都唔信 = =
明明就成日同佢傾計, 又msn, 又剩
唔係下下都要拖哂手, 錫哂, even上埋床先叫做一腳踏兩船架嘛 =______=
變左心就係架啦

我都廢事同佢地拗 = =
Seppie 05:17 PM 11-19-09
作者: irismong:
認左會背負好多罪名架嘛

我之前果個咪又係咁....
同我一分手, 唔到2日, 真係2日就同左第二個一齊
佢d兄弟死都話佢無一腳踏兩船喎
我就死都唔信 = =
明明就成日同佢傾計, 又msn, 又剩
唔係下下都要拖哂手, 錫哂, even上埋床先叫做一腳踏兩船架嘛 =______=
變左心就係架啦

我都廢事同佢地拗 = =
算啦, 我都已經唔深究佢之前同我講既野做既野有幾多真幾多假喇
分左手, 唔會回頭, 已經係鐵一般事實
e家佢鍾意同人地做咩野都唔關我事

如果佢地真係一齊, 我放長雙眼睇佢地有幾幸福
POKA 06:59 PM 11-19-09
算啦, 我都已經唔深究佢之前同我講既野做既野有幾多真幾多假喇
分左手, 唔會回頭, 已經係鐵一般事實
e家佢鍾意同人地做咩野都唔關我事

如果佢地真係一齊, 我放長雙眼睇佢地有幾幸福
咁快佢鐘意左第2個

佢又唔似想分手,似真係鐘意打機姐樓主條仔
Seppie 10:17 PM 11-19-09
作者: POKA:
咁快佢鐘意左第2個

佢又唔似想分手,似真係鐘意打機姐樓主條仔
我唔知佢係唔係
singsingjai 12:09 AM 11-20-09
樓主都話俾3WEEKS , 到時睇下點啦
不過請你有心理準備, 因為都幾明顯
藍莓咖啡 04:54 PM 11-20-09
與其講打機大過天 不如講佢個心唔在你處仲實際
面對現實啦
lumune 10:45 PM 11-21-09
作者: 藍莓咖啡:
與其講打機大過天 不如講佢個心唔在你處仲實際
面對現實啦
我以前可能會認同你嘅講法
不過幾年前響我兩個朋友身上發生嘅事
我睇到其實一個打機大過天嘅人唔代表佢個唔愛佢嘅另一半

朋友A 係一個好普通嘅女仔
朋友B 係一個美男同埋都幾有錢
係佢地開始一齊嘅時侯, 我同好多朋友其實都好意外

不過朋友B 係一個好鍾意好鍾意打機嘅人
佢地拍咗拖一段時間之後, 朋友A 覺得 朋友B 鍾意打機多過鍾意佢
(其實我都覺得朋友B 深迷打機同點對代朋友A 嘅情度係有d過份)
朋友A 好傷心, 最後同朋友B 分咗手

我事後先知, 其實朋友B 係好鍾意朋友A
響朋友A未提出分手之前, 朋友B 其實已經買咗戒指想求婚

所以有時眼前睇到嘅嘢唔一定真係你諗嘅一回事
但係你會點去做, all depends on how much faith you have
ReyMysterioREY 11:36 PM 11-21-09
作者: lumune:

佢地拍咗拖一段時間之後, 朋友A 覺得 朋友B 鍾意打機多過鍾意佢
(其實我都覺得朋友B 深迷打機同點對代朋友A 嘅情度係有d過份)

但係你會點去做, all depends on how much faith you have
佢連安全感我都越來越感覺唔到..仲點可能感覺得到佢比我既信心呢...
irismong 11:44 PM 11-21-09
買咗戒指想求婚但係理都唔理個女朋友...
仲要有錢仔?
咁即係想娶個女人番屋企擺? = =?

同埋有d人(不指定是男性吧)係好有計劃
覺得人生每一個階段, 都應該做一定既事.
結婚亦都係其中一步, 所以先結婚
我識人(這位是男士)就正正係咁
Middle 02:34 AM 11-22-09
咁拍拖、甚至結婚,都講求兩個人能夠「同步」,
而唔係自己想點、對方應該跟住點o既......
Seppie 10:17 AM 11-23-09
作者: lumune:

我想講
買左介指 =/=有誠意 =/= show 俾到安全感個女仔

鍾意又如何? 買介指又如何?
佢行為, 日常舉止令個女仔feel 唔到佢緊佢既, 已經係分手既理由

我前男友都係好鍾意好鍾意打機既人
不過佢唔會打機打到連我都拋底唔理lor
有時其實我只係行開左去toilet咁啦, 佢o係d 空檔發現唔見左我, 都會打俾我/sms睇下我去左邊
雷火武 10:23 AM 11-23-09
波皮姐又放閃光
Seppie 10:24 AM 11-23-09
作者: Deviantnip:
波皮姐又放閃光
咩野閃光ar
你唔見我好認真咁回topic咩.... =.=|||||
雷火武 10:45 AM 11-23-09
咩野閃光ar
你唔見我好認真咁回topic咩.... =.=|||||
講下姐~
近排少來情版.想吹下水姐.

咦..睇來我去錯post..
Rotagen 06:19 PM 11-23-09
作者: irismong:
買咗戒指想求婚但係理都唔理個女朋友...
仲要有錢仔?
咁即係想娶個女人番屋企擺? = =?
而家興無慾無求既草食男呀
好多時候只係男方表達愛既方式唔係女人要求既方式o者
singsingjai 06:20 PM 11-23-09
樓主可否UPDATE 下?
好奇中
Seppie 11:47 AM 11-24-09
作者: Rotagen:
而家興無慾無求既草食男呀
好多時候只係男方表達愛既方式唔係女人要求既方式o者
男同女就係因為有不同, 思考同行為方式不一樣
才會互相吸引吧?

男方要求女方體貼自己信自己既方式, 女方又做到幾多呢?
1 2 3 4 5 6 7 8 

返回主題版面