Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-21-15, 08:17 PM   #51
王小虎
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-15, 08:46 PM   #52
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
見到親子合體技就又有番D動力去買

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-15, 09:44 AM   #53
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 10-08-15, 11:36 AM   #54
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
PS4/PS3「ジョジョの奇妙な冒険 アイズオブヘブン」のWEB番組「アイズオブンヘブントーナメント」が本日21時より配信!2015年10月8日 PS4PS3

http://www.gamer.ne.jp/news/201510080022/

此篇文章於 10-08-15 09:53 PM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 01:46 AM   #55
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
今日出左~~~
但完全冇人講,係咪仲衰過上集
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 02:03 AM   #56
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
我等值崩先買

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 03:22 AM   #57
leo1988
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: 信長 查看文章
我等值崩先買
上次個集未出就預訂左套限定版,俾左成2000蚊...結果唔駛半年就跌到落5,600蚊,今時今日值崩到唔駛300蚊...

呢集,我唔會再上當

jojo d game真係好伏,荒木唔好呃班fans得唔得?

至少唔好亂咁將自己既作品俾d廠亂咁做
leo1988 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 07:10 AM   #58
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
看情報沒單機2P,一定要ONLINE對戰
簡單點就是爆了故事(開人開技)之後當GVG玩,沒其他野好做

同火影當初差不多.....

舊 12-17-15, 09:15 AM   #59
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: leo1988 查看文章
上次個集未出就預訂左套限定版,俾左成2000蚊...結果唔駛半年就跌到落5,600蚊,今時今日值崩到唔駛300蚊...

呢集,我唔會再上當

jojo d game真係好伏,荒木唔好呃班fans得唔得?

不要亂說,最少capcom那兩隻絕對出色

不過真的不應亂找廠出game就是了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 09:45 AM   #60
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: leo1988 查看文章

呢集,我唔會再上當

又唔好咁講,ASB其實整得幾仔細,問題係佢地唔識SET格GAME同BAN DIE 要玩課金啫。

不過呢集在下都係觀望下先,反正隻BLOODBORNE老獵三分一都未完成…

此篇文章於 12-17-15 09:48 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 12:11 PM   #61
lwmanroy
秀茂坪快昇小王子

註冊日期: Feb 2014
PSN  IDlwm1975
XBox Live GamertagMAN1975
已玩左個多小時,小小評語,畫面唔錯,人當然係上次個D高清,無乜好要求,環境都做得好像漫畫中的地方,不過有網話地方選擇少,我就未知了。戰鬥是powerstone方式,無乜特別好同唔好,特別D的係你唔同同伴出合體招會幾唔同,有D漫畫都無的都幾得意。好的是有建基終漫畫上的原創故事,都講得通的,感覺即同jojo版的機戰大雜燴故事咁。仲有過場全語音加有漫畫畫面或實時,好過上次好多。唔好的應是比較易玩同可能好快悶,因為戰鬥變化不太大。
lwmanroy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 03:31 PM   #62
cat8642

註冊日期: Dec 2004
玩過兩次Demo後 ..... 等!!!!
cat8642 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 05:34 PM   #63
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
旺角行$419
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-15, 06:10 PM   #64
isumi2613
Junior Member

註冊日期: Nov 2010
觀塘廣場肥仔 398
isumi2613 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-15, 01:23 PM   #65
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
玩唔玩得過?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-15, 06:10 PM   #66
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
睇完人地玩最終章
劇本應該炒左佢a

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-20, 11:48 PM   #67
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
無睇過原作漫畫,
但係啱啱係Viu煲晒JoJo動畫版第一至三季,
見PS Store宜家做2折特價賣$95.8,
唔知玩唔玩得過呢?

JOJO的奇妙冒險 天國之眼(PS4™版) (中文版)
https://store.playstation.com/zh-han...JOEOH000000000

JOJO'S BIZARRE ADVENTURE : Eyes of Heaven(PS4®) (日文版)
https://store.playstation.com/zh-han...JOEOH000000000

IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-20, 07:21 AM   #68
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
買咗PS4版未正式玩,
不過見個Menu已經玩全語音,
感覺豪華…
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/AN] ジョジョの奇妙な冒険 スターダストシューターズ GreenTea 手機平板遊戲討論版 71 11-20-14 01:58 AM
[多機種] [PS4, PS3, Vita] MLB 14: The Show | PS4:1080p 60fps ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 3 04-17-14 11:50 PM
[多機種] [PS4, PS Vita] Chainsaw Incident | 2D格Game | PS4 1080p 60fps ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 2 03-25-14 12:00 AM
全新美版 PS4 BF4、NFS、FIFA14 (港版 PS4 可玩) martyyau 買賣專區 0 12-21-13 04:04 PM
[PS4]久多良木健:PS4 將於10年之內推出 neo2046 電視遊戲討論版 50 11-18-05 11:50 AM

現在的時間是 11:59 PM

手機版 | APP版