Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3
電視遊戲討論版>[PC] Borderlands 3
wing 12:30 PM 09-24-19
作者: jeffyen83:
其實想知點解甘多pc用家反佢,裝多個epic又唔使增加佢地成本既
有報導話epic launcher偷用家部電腦的個人資料, 包括steam account資料.
padage 01:49 PM 09-24-19
epic已經係中資,騰訊有大部份epic股份,launcher有人check到有監控
david 03:50 PM 09-24-19
成本唔一定係只關乎金錢上OUT OF POCKET COST,呢個世代個人資料被非法錄取,個COST長遠O黎講係比金錢要高得多,因為你根本唔會清楚知道,被非法錄取O既資料會被如何亂用,同埋會被亂用幾耐。

EPIC背後大金主係騰訊,樓上都已經講佐TC-EGS有咩問題,STEAM FORUM入面係爆多TC-EGS打手,班打手用O既辯論手段,根本就係支那式狡辯常用手段。

當然,用,同唔用,TC-EGS,絕對係個人選擇,我自己權衡利弊後得出O既結論係,TC-EGS係絕對唔會出現O係我任何一部PC上面,就係咁。
風間鈴木仁 03:59 PM 09-24-19
作者: padage:
epic已經係中資,騰訊有大部份epic股份,launcher有人check到有監控
作者: david:
成本唔一定係只關乎金錢上OUT OF POCKET COST,呢個世代個人資料被非法錄取,個COST長遠O黎講係比金錢要高得多,因為你根本唔會清楚知道,被非法錄取O既資料會被如何亂用,同埋會被亂用幾耐。

EPIC背後大金主係騰訊,樓上都已經講佐TC-EGS有咩問題,STEAM FORUM入面係爆多TC-EGS打手,班打手用O既辯論手段,根本就係支那式狡辯常用手段。

當然,用,同唔用,TC-EGS,絕對係個人選擇,我自己權衡利弊後得出O既結論係,TC-EGS係絕對唔會出現O係我任何一部PC上面,就係咁。
謝謝大家分享情報,可以再長知識,真好 !
darkvolver 07:28 PM 09-24-19
ot: 莎木到今日為止都係和epic有密切關係?如果係,我可以安心等小島..

Sent from my iPhone using Gaforum
jeffyen83 09:26 PM 09-24-19
作者: wing:
有報導話epic launcher偷用家部電腦的個人資料, 包括steam account資料.
啊,原來已被企鵝廠收購,不過中資都唔一定死罪
但偷料呢下就死罪啦

初初反epic,我以為只係ms sony甘樣平台粉對罵咋
david 03:13 AM 09-27-19

mrk 07:53 AM 09-27-19
作者: padage:
5百萬銷量達成,不過真係唔好支持epic啦
https://newsroom.2k.com/news/borderl...r-global-brand
5百萬銷量其實係買少左,
如果佢唔搞PC Epic獨專的話,
會更快過5百萬銷量,
同埋留意下個5百萬銷量係總銷量!(佢唔敢分開計,因為聽聞好少人幫襯PC Epic版)
最後家用版(PS4版+X1版)間接做左最大贏家!
風間鈴木仁 11:16 AM 11-22-19
今天 PSN HK 有 DEMO DL。

週末期間限定 (38GB)。
IDGAF 12:00 AM 10-31-20
Borderlands 3出終極版,好彩之前特價無買,
原來收費DLC仲有Season 2。

《邊緣禁地 3:終極版》發表!揭露「歡樂大奪殺」玩法、最終型態外觀等內容
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=205657

風間鈴木仁 12:08 AM 04-01-21
如有實體版PS4/數碼版PS4
可DL PS5 數碼版遊玩。
IDGAF 07:17 AM 05-22-22
估唔到Epic Games Store會限時免費送Borderlands 3至5月26日。

https://store.epicgames.com/zh-Hant/p/borderlands-3

雖然以前XBOX 360年代有買齊Borderlands 1及2的所有收費DLC,100%打晒堆成就,
但唔知點解宜家PS+及Epic Games Store送的Borderlands: The Handsome Collection,
Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure及Borderlands 3,
都無乜動力開嚟玩…
風間鈴木仁 10:08 PM 04-25-24
https://www.4gamer.net/games/454/G045477/20240425035/
「ボーダーランズ3」のミニゲームが,腸内細菌の謎解明に貢献。プレイヤー450万人が「Nature Biotechnology」の共著者に
1 2 3

返回主題版面