Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-17-09, 12:04 PM   #51
Tseee
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 鳳凰天驅 查看文章
打 bowling, 我唔識打佢又唔識打, 你眼望我眼咁點算?
咁你仲唔去學 @@!!
bowling好多女仔玩過都幾鐘意架

仲有我之前講既溜冰...快d學啦 哈哈..

太熱啦依家~~ 室內活動唔小得呢 2 樣

舊 06-18-09, 10:37 PM   #52
鳳凰天驅
準三得青年

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDSmilely-MC
我想打造一個浪漫的約會,有冇好建議?

btw, 想改下個topic名, 但唔識點改
有冇巴打指教下?

很 難 說 , 沒 有 甚 麼 東 西 , 可 以 永 遠 。
或 者 , 可 以 忘 記 。

此篇文章於 06-18-09 10:42 PM 被 鳳凰天驅 編輯。
鳳凰天驅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-09, 03:17 PM   #53
Tseee

引用:
我想打造一個浪漫的約會,有冇好建議?

btw, 想改下個topic名, 但唔識點改
有冇巴打指教下?
晚上行沙灘

舊 06-22-09, 06:31 PM   #54
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
係有浪(狼 )的地方慢慢行....
各大公園...沙灘是你的好選擇....
再唔係機鋪都可以...只要你懂得把握環境
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-09, 07:07 PM   #55
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
兩個人出張全年博物館PASS~~~!
又重學術味, 全HK都可以去暈, 又唔易撞到熟人, 又可以自我提升, 更加經濟實惠!!!
當年我到帶唔少  去過!!!

此篇文章於 06-23-09 12:23 AM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-09, 11:06 PM   #56
鳳凰天驅
準三得青年

引用:
作者: KIM 查看文章
兩個人出全年張博物館PASS~~~!
又重學術味, 全HK都可以去暈, 又唔易撞到熟人, 又可以自我提升, 更加經濟實惠!!!
呢招真係絕.....

甘拜下風......

很 難 說 , 沒 有 甚 麼 東 西 , 可 以 永 遠 。
舊 06-29-09, 03:03 AM   #57
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
兩個人出張全年博物館PASS~~~!
咪講少,Lee招堅得
同異性單對單入過一次你就會覺得果度根本為拍拖而起

舊 06-30-09, 01:09 AM   #58
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 咩Feel 查看文章
咪講少,Lee招堅得
同異性單對單入過一次你就會覺得果度根本為拍拖而起
好多館都有好多模擬景,影相場......同黑暗位!!!

舊 06-30-09, 01:40 AM   #59
咩Feel
Game Master
脫線一族

XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
好多館都有好多模擬景,影相場......同黑暗位!!!
話說科學館係一個地理優越既地點
早到有機打,行完可以去周圍睇衫,食飯又方便
鐘意又可以漫行下海旁

正呀!

重點係,好多時包場咁款,要做乜都得!
要訓要坐任你選擇

舊 06-30-09, 01:44 AM   #60
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
世界的扭曲點呀-.- 老老實實去科學館提升學術就算啦 你地這班人

水族館不是更好嗎

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-09, 01:53 AM   #61
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
作者: GN00508771 查看文章
世界的扭曲點呀-.- 老老實實去科學館提升學術就算啦 你地這班人

水族館不是更好嗎
a 人流多and小鬼多
同埋唔係人人對果D 水中生物無恐懼

舊 06-30-09, 02:57 AM   #62
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
a 人流多and小鬼多
同埋唔係人人對果D 水中生物無恐懼
SKW的海防好,好多僻靜的防空洞&海盜哨站~的確係提升歷史學術的好地方!

舊 06-30-09, 03:06 AM   #63
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
SKW的海防好,好多僻靜的防空洞&海盜哨站~的確係提升歷史學術的好地方!
好!下次試下先

食野/交通方便嘛?

舊 06-30-09, 03:13 AM   #64
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
好!下次試下先

食野/交通方便嘛?
亞公岩果邊有好多地道小店,漁船小店沿路不少~

送句發寶比你[身處戶外軍用通道時,問BABA一句!]
妳聽不聽到有日文聲呀?咩日文聲呀?當年呢度好多日軍架。。。。。。!呀!!!!(高16度!)之後抱抱。。。

萬試萬靈~

SKW或杏花都有專綠~

此篇文章於 06-30-09 03:16 AM 被 KIM 編輯。
舊 06-30-09, 03:18 AM   #65
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
亞公岩果邊有好多地道小店,漁船小店沿路不少~

送句發寶比你[身處戶外軍用通道時,問BABA一句!]
妳聽不聽到有日文聲呀?咩日文聲呀?當年呢度好多日軍架。。。。。。!呀!!!!(高16度!)之後抱抱。。。

萬試萬靈~

SKW或杏花都有專綠~
這是什麼-.- 反白戈句

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-09, 03:41 PM   #66
鳳凰天驅
準三得青年

哈哈, 估唔到你地會咁善用香港d館喎

平日應該去唔到科學館架啦,要返工
星期六,日去應該唔會有包場feel

反白果句係未咁堅呀

舊 06-30-09, 04:04 PM   #67
Tseee

引用:
作者: GN00508771 查看文章
這是什麼-.- 反白戈句
唔係好明反白果句= =;;

有無d追女好地方啊~ 一泥就去博物館 我怕佢唔太好呢d地方

舊 06-30-09, 08:48 PM   #68
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
反白果句係未咁堅呀
沒有打出來果D先係最堅...
引用:
作者: Tseee 查看文章
一般年青人都有以上錯覺! 以為環境(硬件)係必勝主因~

此篇文章於 06-30-09 08:50 PM 被 KIM 編輯。
舊 07-01-09, 12:25 AM   #69
鳳凰天驅
準三得青年

引用:

咁乜野係軟件?

event鋪排?

舊 07-01-09, 02:16 AM   #70
Diana

註冊日期: Aug 2002
那種關係...你想食糖水???
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-09, 11:53 AM   #71
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
水族館 <<香港有咩?
除左海洋公園...
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-09, 02:33 PM   #72
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
作者: Tseee 查看文章

追女仔係由心出發既,環境只係幫助你帶動

舊 07-03-09, 10:14 AM   #73
Tseee

引用:

haha..好想開返個 topic 講下軟件..
不過呢樣好難教人= =;

舊 07-03-09, 10:24 AM   #74
豆腐
God of Gamer
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
其實我曾經同gf去過歷史博物館同海防博物館
冷氣又強,又多野睇,入場費只要10元起!!
行一行就一個下午

舊 07-03-09, 12:12 PM   #75
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 迪安大叔 查看文章
水族館 <<香港有咩?
除左海洋公園...
去金魚街睇金魚咋
其實好多公園都唔錯