Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... 最後
收藏品討論版>槍械 And Wargame 討論區 (2)
Astaroth 01:46 PM 10-28-08
終於到自己搵$自己使...想開始玩下槍...
乜都唔識,想各位指教下
買槍係咪多數都係廣華果頭買??
想由d幾佰蚊支o既玩起,有咩介紹??
其實我比較中鍾情手槍...都無乜機會會去打war game...
Rance 01:53 PM 10-28-08
去廣華街個鋪面光光猛猛靚靚仔仔o個幾間就ok架啦
睇o岩咩款先慢慢諗啦
KIM 03:50 PM 10-28-08
作者: Astaroth:
....其實我比較中鍾情手槍...都無乜機會會去打war game...
其實有人帶住好D~

我都係.....買來收藏多, 一係跟我買我玩果條LINE囉~
Astaroth 04:51 PM 10-28-08
我剩係聽過glock同麥林LOL

KIM爺你玩得咁"容"...點跟
com1010hkjp 05:01 PM 10-28-08
手槍...唔好買國產就得
Astaroth 05:02 PM 10-28-08
會"卡"彈?a

我最想學改槍
com1010hkjp 05:07 PM 10-28-08
d氣夾好流

好易漏氣
KIM 11:47 PM 10-28-08
我剩係聽過glock同麥林LOL

KIM爺你玩得咁"容"...點跟
我都有支打大佬的麥林~

我不算啦~好多人換/改.......可能係正常槍幾倍價錢~
KIM 12:08 PM 11-22-08
有沒沙漠飛鷹用家~
問: 圖中的掣, 如何彈回中間?
定係支槍已經有問題, 因我另外一支可以按鈕彈回!

馬沙 08:34 PM 11-23-08
作者: KIM:
有沒沙漠飛鷹用家~
問: 圖中的掣, 如何彈回中間?
定係支槍已經有問題, 因我另外一支可以按鈕彈回!

這是version 1間中出現的問題

1)先把上身退出
2)在pin位(即不能退回按制的哪個位)看看是否拆槍按制移了位 ,因為卡住上身果個位會移位 .有可能是"蝕"了
3)如不是上面按制移了位 ,哪是制入面的小彈弓問題 ,可能小彈弓老化了 .(你手中支BIO HAZARD記念版2已有差不多10年歷史)

如1)~3)仍不行 ,咁等我回HK時同你搞掂佢
馬沙 08:36 PM 11-23-08
終於到自己搵$自己使...想開始玩下槍...
乜都唔識,想各位指教下
買槍係咪多數都係廣華果頭買??
想由d幾佰蚊支o既玩起,有咩介紹??
其實我比較中鍾情手槍...都無乜機會會去打war game...
大陸full metal 1911啦
KIM 10:16 PM 11-23-08
作者: 馬沙:
這是version 1間中出現的問題

1)先把上身退出
2)在pin位(即不能退回按制的哪個位)看看是否拆槍按制移了位 ,因為卡住上身果個位會移位 .有可能是"蝕"了
3)如不是上面按制移了位 ,哪是制入面的小彈弓問題 ,可能小彈弓老化了 .(你手中支BIO HAZARD記念版2已有差不多10年歷史)

如1)~3)仍不行 ,咁等我回HK時同你搞掂佢
thx! 的確是1998年版~
今日同金仔去了氣槍街, 現在你有店舖麼?
KIM 10:33 PM 04-13-09
手提的長及短版的M134, 大約分別多少$?
惡即斬 11:39 PM 04-20-09
咦?個topic仲係度?
其實呢度會唔會嘗試攪CQB聚?
PTX-003C 12:05 AM 04-21-09
想問下
我好中意 P90 同 Uzi, 有無話有d乜問題/邊間造ge 好d
mkmonkey 04:29 AM 04-21-09
作者: PTX-003C:
想問下
我好中意 P90 同 Uzi, 有無話有d乜問題/邊間造ge 好d
P90 ,最好當然係 Marui . 不過貴
其次 CA/國產 P90 都要撞手神。

UZI,電既話只有 Marui。評語為
"新既無得頂,壞左無得整"

不過請留意,所有 Marui 電鎗火力都係比較"安全",喜大力者要小心。
mkmonkey 04:31 AM 04-21-09
作者: 惡即斬:
咦?個topic仲係度?
其實呢度會唔會嘗試攪CQB聚?
手鎗定長鎗 ? 我 Assume 係手鎗吧。

其實我都 plan 緊下個月搞 CQB ,地點為荃灣,但差幾個人(min 10 人)。有興趣不妨留名一齊玩下 ?

火力為兩面罐或以下。單發手鎗戰
Kinkedoo 10:04 AM 04-21-09
有3枝想買:
1. Biohazard 10-inch DE
2. 攻殼 Mateba
3. Biohazard Samurai Edge

睇嚟買邊枝都唔忍心拎出嚟打CQB
0001 10:26 AM 04-21-09
cqb,mk23死忠~~~~~

p90...好似好多問題...
上彈既問題...
要執一執的~
KIM 10:56 AM 04-21-09
作者: Kinkedoo:
有3枝想買:
1. Biohazard 10-inch DE
2. 攻殼 Mateba
3. Biohazard Samurai Edge

睇嚟買邊枝都唔忍心拎出嚟打CQB
1,3都仲可以在MK買到晒~!
買埋支m134啦~
惡即斬 11:16 AM 04-21-09
作者: mkmonkey:
手鎗定長鎗 ? 我 Assume 係手鎗吧。

其實我都 plan 緊下個月搞 CQB ,地點為荃灣,但差幾個人(min 10 人)。有興趣不妨留名一齊玩下 ?

火力為兩面罐或以下。單發手鎗戰
ok喎,荃灣.日字係?
0001 11:36 AM 04-21-09
買埋支m134啦~
M134....唔係下話....
mkmonkey 02:35 PM 04-21-09
作者: 惡即斬:
ok喎,荃灣.日字係?
五月底某星期日下午 7:00 - 11:00 ,費用約 120-150/人 。 等 Roster 出左會再提供詳細資料。
Kinkedoo 12:09 AM 04-22-09
買埋支m134啦~
唔夠阿Chris咁大隻,點拎出嚟打
金大知唔知1,3幾多錢?
PTX-003C 12:17 AM 04-22-09
作者: 0001:
cqb,mk23死忠~~~~~

p90...好似好多問題...
上彈既問題...
要執一執的~
所以先想問係咪有問題
1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... 最後

返回主題版面