Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後
電視遊戲討論版>FINAL FANTASY XIV -ONLINE- 発売&サービス開始日が8月27日に決定!丨FF14にライトニング参戦が決定 Vol.2
hydefai 03:40 PM 08-23-13
作者: ist:
信和有無?如地底果間
因我吾多覺眼
webmoney... 2000fun 有得買.
不過唔平的.
街買webmoney 大約9至10算.
你諗你的"安全" 同方便點衡量了.
其實依家咁多人都是網購用信用卡俾錢...

講返2000fun 買wm.
上google search 下.
過數之後佢俾code 你都得...
唔洗出街.
carsonwan 03:48 PM 08-23-13
作者: daihamlop:
海外信用咭,除非係好似我哋由FF11早期開始用香港credit card比月費,
如果唔係海外信用咭唔會接受。
用webmoney其實係最方便。

Game可以隨時轉日/英,甚至英語音曰字幕咁都可以,
不過英語音配得好差,都係用日語音。

你要用JPSN只可以買日版,因為NA起動唔到,
我唔肯定之後得唔得,不過beta日版就一定要JPSN先起動到。

Digital Copy而家應該無咗,要等正日,
之前8-18號嗰個digital copy係campain。

如果你真係好想有early access或者嗰堆乜鬼collectors item,
你可以去相熟舖頭,叫佢比張予約特典code你,
用嗰個code就可以做晒所有嘢。

你有我FB,自己去望一望
海外信用卡定義係咩?
香港銀行出嘅visa得唔得?
hydefai 04:05 PM 08-23-13
作者: carsonwan:
海外信用卡定義係咩?
香港銀行出嘅visa得唔得?
即係一定要日本銀行出的Credit Card 先用到.
carsonwan 04:10 PM 08-23-13
作者: hydefai:
即係一定要日本銀行出的Credit Card 先用到.
如果玩美版,而又無海外信用卡,仲有咩渠道去付費
okabe 04:18 PM 08-23-13
GAME既可以買實體GAME,月費我見網上有歐版既月費卡賣
hydefai 04:19 PM 08-23-13
佢講緊日版.
我整左個表.
你咁睇會易明D.

BTW, In-game 語言可以係launcher 度轉.
同埋月費卡已經有得係playasia 買.
ist 04:43 PM 08-23-13
最後都係playasia買ps3日版$264
webmoney 5000 選數,廢事煩
鬼叫之前OB4用日本 acc玩
daihamlop 05:07 PM 08-23-13
其實我好衷心咁講,除非閣下

1) 對JPSN有大愛,唔用JPSN唔得
2) 由FF11一直沿用曰本SE acc.,想轉都轉唔到

如果唔係,我極力推薦各位用NA SE acc.
因為日本SE acc.係煩到你不能想像,
佢係可以完全唔需要任何理由去ban你acc.
有玩FF11就可以深深體會得到。
所以喺各位開始FF14之前三思。

我都想轉,不過可惜我係2)
carsonwan 05:30 PM 08-23-13
作者: hydefai:
佢講緊日版.
我整左個表.
你咁睇會易明D.

BTW, In-game 語言可以係launcher 度轉.
同埋月費卡已經有得係playasia 買.
唔該晒,清楚好多了
係唔係最好另外申請個na psn ac?
因為不同地區psn ac好似可以共通的
ist 05:36 PM 08-23-13
唔該晒,清楚好多了
係唔係最好另外申請個na psn ac?
因為不同地區psn ac好似可以共通的
你玩美版就要開埋美PSN
yamaha 06:09 PM 08-23-13
都好多十一老人玩喎,我仲諗緊轉唔轉用ps3
遲D有得比$轉server嗎?我1.0角色喺ageis
Tomatoxi 06:20 PM 08-23-13
作者: yamaha:
都好多十一老人玩喎,我仲諗緊轉唔轉用ps3
遲D有得比$轉server嗎?我1.0角色喺ageis
你係咪果隻成日著住DL企ダハ既黑魔仔?
yamaha 06:31 PM 08-23-13
作者: Tomatoxi:
你係咪果隻成日著住DL企ダハ既黑魔仔?
黑魔仔!?我用人架~ taxi你又係o係ageis?
terryskw 06:44 PM 08-23-13
日版payment, 申請張JCB 咪得....
花鳥鈴愛 07:16 PM 08-23-13
想問ps3隻碟出左未??
westpat 07:53 PM 08-23-13
我仲未有EA code呀.....頂
過埋weekend仲未有去wawa到買算數
terryskw 07:56 PM 08-23-13
作者: westpat:
我仲未有EA code呀.....頂
過埋weekend仲未有去wawa到買算數
Cancel 左佢, 聽日去wawa 度買攞埋EA code聽晚就有得玩~!XD
Sheva 08:16 PM 08-23-13
作者: terryskw:
日版payment, 申請張JCB 咪得....
我有張AEON既JCB但係驚係香港發行用唔到
Hello MiMi 08:47 PM 08-23-13
已經買左張 usd50 買埋美版普通版 digital copy
Downloading 6GB 幾野

唔知幾時可以開始玩
littleyip 08:47 PM 08-23-13
我拎左GAME 啦 歐版. 驚月費好貴
terryskw 08:50 PM 08-23-13
作者: Sheva:
我有張AEON既JCB但係驚係香港發行用唔到
我11既囝囝都係用恆生出既JCB 交月費~XD
蒼森.laio 09:09 PM 08-23-13
我手快快買左日版PSN版=-=
又冇架仔信用卡=-=點算好啊~~~
tallken 09:52 PM 08-23-13

Squaresoft 09:55 PM 08-23-13
Before SqEx acc link to POL, HK JCB is ok.
Now it is not ok for FFXI.

So XIV high chance cannot...
蕃茄牛肉麵 10:01 PM 08-23-13
terry, 你仲有玩咩? 黎jp Bahamut server 玩啦, 到時講你知我係邊個~w
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後

返回主題版面