Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
小黑 01:44 PM 02-22-12
作者: LeUnG0o0:
未,我仲差最後boss洛奇其中一個圖案卡 同埋狂暴俾boss打死XX次
狂暴俾BOSS打死應該一次就得

同埋我諗果個應該係狂暴俾BOSS用大絕KO
LeUnG0o0 01:54 PM 02-22-12
作者: 小黑:
狂暴俾BOSS打死應該一次就得

同埋我諗果個應該係狂暴俾BOSS用大絕KO
o..咁要試下 ..另外我試左美版無雙next同日版係唔會分盃@@ 而PS3都有的game例如Ben10會分盃 psv隻ben10都好平@@
一小英口 02:22 PM 02-22-12
PSV 都講得? 咁我又講下先

白金左隻GOLF 6
唔難, 有D盃講運
小黑 02:25 PM 02-22-12
作者: 一小英口:
PSV 都講得? 咁我又講下先

白金左隻GOLF 6
唔難, 有D盃講運
因為係白金討論區,係手提版開又唔會太引人注意
如果想可以去果邊開一個都得既
一小英口 02:26 PM 02-22-12
因為係白金討論區,係手提版開又唔會太引人注意
如果想可以去果邊開一個都得既
咁PSV 都有白金盃打嘛 再唔係喺果邊開多個TOPIC 同呢個cross link 咪得囉
小黑 02:35 PM 02-22-12
作者: 一小英口:
咁PSV 都有白金盃打嘛 再唔係喺果邊開多個TOPIC 同呢個cross link 咪得囉
睇下呢度d朋友有冇興趣, 如果你地覺得OK 我去果邊再開一個
LeUnG0o0 09:22 PM 02-22-12
睇下呢度d朋友有冇興趣, 如果你地覺得OK 我去果邊再開一個
可以的話集中好似好d
kyo353 11:26 PM 02-22-12
MOTORSTORM RC
2版本好似有2隻白金...
話說...挑戰10個FD既記錄點搞好...
網上D人勁到嘭嘭聲
小黑 12:17 AM 02-23-12
作者: kyo353:
網上D人勁到嘭嘭聲
人地要勁過個FD?
小黑 12:18 AM 02-23-12
可以的話集中好似好d
因為可能睇開手提版既人唔會留意呢邊,睇下果邊方唔方便到大家
jaychow7w 02:37 AM 02-23-12
137 ,138 白金--
Pictionary
Instant artist
kyo353 06:55 AM 02-23-12
人地要勁過個FD?
GET唔到呢句野既意思
LeUnG0o0 12:49 PM 02-23-12
網上D人勁到嘭嘭聲
隻game 59$$抵到爛 但好難控制...download左psv版 就可以上ps3 再downloa ps3版@@?挑戰fd記錄可以ps3自己開acc做掛 可以挑戰左我個個先 我個時間好廢
LeUnG0o0 12:51 PM 02-23-12
作者: jaychow7w:
137 ,138 白金--
Pictionary
Instant artist
好野 您白金埋剩返個隻我就有game玩了 冇game玩好慘
小黑 01:00 PM 02-23-12
GET唔到呢句野既意思
我既意思應該係 要勁過FD 定係勁過網上D人既RECORD
2009 01:16 PM 02-23-12
我既意思應該係 要勁過FD 定係勁過網上D人既RECORD
打破有記錄的賽道呀

例如,我有記錄在你賽道上,你打破我記錄咁意思呀
小黑 02:16 PM 02-23-12
作者: Transformers:
打破有記錄的賽道呀

例如,我有記錄在你賽道上,你打破我記錄咁意思呀
我岩岩DL左未玩呀,所以唔知D盃係點,不過淨係計FD 就應該可以做馬既
kyo353 02:28 PM 02-23-12
隻game 59$$抵到爛 但好難控制...download左psv版 就可以上ps3 再downloa ps3版@@?挑戰fd記錄可以ps3自己開acc做掛 可以挑戰左我個個先 我個時間好廢
咁不如等我beat左你個舊記錄先

我覺得唔改掣好難玩,一改左就即刻順手好多
LeUnG0o0 02:31 PM 02-23-12
咁不如等我beat左你個舊記錄先

我覺得唔改掣好難玩,一改左就即刻順手好多
點改掣=.=?岩岩開左3D玩好正
草薙さん 02:33 PM 02-23-12
PSV 既盃好似唔會show嚮#1張卡度
所以唔知拎左白金盃會唔會加上去?
kyo353 02:36 PM 02-23-12
點改掣=.=?岩岩開左3D玩好正
psv咪option度改
p3唔知我未down
LeUnG0o0 02:59 PM 02-23-12
作者: 草薙さん:
PSV 既盃好似唔會show嚮#1張卡度
所以唔知拎左白金盃會唔會加上去?
會加上去 但而家motorstorm不論psv同ps3都同步唔到盃上去,,,要等patch..隻delta的DLC盃都係update唔到
小黑 02:59 PM 02-23-12
隻MOTOR STORM 堅好玩喎,仲可以同你地鬥快 XD
LeUnG0o0 03:02 PM 02-23-12
隻MOTOR STORM 堅好玩喎,仲可以同你地鬥快 XD
真係超好玩..仲要ps3版個3D好正..完全唔明點解2隻有唒都係59$$
小黑 03:05 PM 02-23-12
真係超好玩..仲要ps3版個3D好正..完全唔明點解2隻有唒都係59$$
玩PSV 果隻都玩到我停唔到手,59 $ 真係抵玩到爆炸
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面