Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 03-17-07, 12:30 PM   #676
アンディ
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDandy07hk
引用:
作者: SANG2003 查看文章
m記有優惠劵download~
去佢個網就有~
有餐送新地 有餐-5蚊

印黑白有效既話~會考慮下~
用彩墨Print~蝕哂~ 墨貴~

\ 老鄉在日本 /
アンディ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-07, 12:44 PM   #677
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: hk101 查看文章
佢個餐十八蚊都賺到笑啦
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-07, 12:50 PM   #678
アンディ
Crazy Gamer

引用:
佢個餐十八蚊都賺到笑啦
自己唔蝕喊就得啦
十幾點都好過廿幾~
其實食咩都比鋪賺~在乎多少既姐~

\ 老鄉在日本 /
舊 03-17-07, 02:38 PM   #679
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
第一,佢o的反式脂肪食死你,skip晒o的料學o野唔講,即係話佢用豬油炸薯條仲健康
   (佢用豬油咪幾好~ 可以食得番以前o既油渣麵!)
第二,M記o的漢堡扒一向唔多食得落…(西冷係好大範圍啦,同埋唔好睇漏個字...)
第三,新地無o左焦糖已經無意義…
引用:
作者: IamO
因為
感覺有點似哈記的包(碳燒堡)
哈記碳燒★都好食過BigMac…都唔叫少囉

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/

此篇文章於 03-17-07 02:41 PM 被 Q-  編輯。
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-07, 09:11 PM   #680
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
大量黑白印刷

newspaper好似唔多見有得送

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-07, 06:33 PM   #681
アンディ
Crazy Gamer

引用:
作者: 龍之子 查看文章
大量黑白印刷

newspaper好似唔多見有得送
東方日報2月尾送過一次架啦...~
就係上星期定再之前有人講M記官方有得download番~

\ 老鄉在日本 /
舊 03-19-07, 09:39 PM   #682
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
東方日報2月尾送過一次架啦...~
就係上星期定再之前有人講M記官方有得download番~
果張野第二日唔見O左

黑白真的無問題嗎?
今日唔見有果個七層包
到底要幾時先食到?

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-07, 10:50 PM   #683
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 龍之子 查看文章
今日唔見有果個七層包
到底要幾時先食到?
唔知星期三定星期四

我個fd 話個餐係跟薯皇

佢地尋日有得試食

舊 03-19-07, 11:11 PM   #684
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
「 至 尊 漢 堡 」......

抄襲漢堡王大whopper之作...

*機場二號客運大樓foot court開多左間burger king, 終於唔駛搭飛機先有得食,
新張期內仲八折優惠~~
(不過都仲係山長水遠... 山頂一間機場兩間... )

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 04:30 AM   #685
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 劍路 查看文章
「 至 尊 漢 堡 」......

抄襲漢堡王大whopper之作...

*機場二號客運大樓foot court開多左間burger king, 終於唔駛搭飛機先有得食,
新張期內仲八折優惠~~
(不過都仲係山長水遠... 山頂一間機場兩間... )
主要做外國遊客生意
等麥記繼續加價,加到同 BK咁上下既時候
就係BK進軍市區既時候

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 07:44 PM   #686
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
今日特登去M記食lunch,諗住試新野,
點知都係要食BigMac
聽日再去過

引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
主要做外國遊客生意
等麥記繼續加價,加到同 BK咁上下既時候
就係BK進軍市區既時候
先唔理BK,近年吉X家都有擴張之勢
又新分店又廣告
加理MOS,唔知對M記會唔會有沖擊呢

此篇文章於 03-20-07 07:48 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 04:17 AM   #687
SANG2003
Banned
希望之星

吉野家下午茶抵食過m記啦
舊 03-21-07, 09:54 AM   #688
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

PSN  IDPear_Prince
引用:
吉野家下午茶抵食過m記啦
吉野家下午茶抵食都爆~

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 12:18 PM   #689
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
今日特登去M記食lunch,諗住試新野,
點知都係要食BigMac
聽日再去過
應該要星期四至五先有得食...

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 01:16 PM   #690
ricerice
Game Master
眼鏡娘

今日行過m記,見到門口有張e神+個包既廣告...應該有得食?
但個包張相真係好多菜xD

舊 03-21-07, 02:04 PM   #691
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
至尊漢堡? 我頭先食左囉
見到兩片新鮮番茄好開心
不過塊牛肉同張相唔同樣囉

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 02:11 PM   #692
亞斯古利夫
Senior Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 司狼神威 查看文章
見到兩片新鮮番茄好開心
出o左?
咁味道如何?
今日晚餐會一試
亞斯古利夫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 02:26 PM   #693
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
見到兩片新鮮番茄好開心
都話左有出入嫁啦...\

今日就有得食...大家快d去貪下新鮮喇...

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 02:27 PM   #694
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: antony chan 查看文章
都話左有出入嫁啦...\

今日就有得食...大家快d去貪下新鮮喇...
今晚去會一會佢
舊 03-21-07, 02:38 PM   #695
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
見到兩片新鮮番茄好開心
剛剛也吃了,講真……比想像中好

那些汁和菜的味道不錯、蕃茄口感也不錯

不過真的那牛肉……不過是比平時吃的厚「少少」而已啦…… (味道也是差不多)

但是以m記這様的水準,這至尊漢堡應是將軍漢堡外我滿意的漢堡了~
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 03:10 PM   #696
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: antony chan 查看文章
應該要星期四至五先有得食...
今日又去M記,食左啦

覺得味道比想像中的好……
人為的牛肉味不錯(雖然冇肉汁),而且厚度ok
番茄雖然冇乜番茄味,但唔係水淋淋的,非常好
醬汁比BigMac的濃,不錯
包裝亦唔錯,有一張極薄的紙包住,唔會好似BigMac咁食到成手都係

不過我完全食唔出"彈牙芝士"同"惹味洋蔥"……a

整體黎講,7 out of 10

24個幾,呢個價錢試下就ok的……

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
不過真的那牛肉……不過是比平時吃的厚「少少」而已啦…… (味道也是差不多)
那牛肉應該有平常的兩倍厚吧
而且我覺得個味有點不同的說……

此篇文章於 03-21-07 03:15 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 03:59 PM   #697
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
一陣即管試一試...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 05:25 PM   #698
ricerice
Game Master
眼鏡娘

唔知你地有食早餐~那個豬扒扭扭粉 (不是豬柳旦扭扭粉)
那個我覺得簡直是超級味精, 吃埋個薯餅, 口渴死..

舊 03-21-07, 05:36 PM   #699
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
薯餅係我至愛
但我好少食

舊 03-21-07, 06:21 PM   #700
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
剛剛試了至尊漢煲
好過上次個咖喱豬排包好多
可能我鐘意食有蕃茄的包
我覺得哩個包都ok
個包無想像中咁大, 比巨無霸細
塊扒只係厚d的漢堡扒
總括黎講不過不失啦
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
涼宮春日入侵《帝皇戰記》(OVERMAN KING-GAINER) Nieh 日本動漫畫討論版 7 07-06-06 07:53 PM
Burger King機場重生 街車王 飲食版 26 03-14-04 03:44 PM
本月 OVA 「王ドロボウJING in Seventh Heaven」[King of Bandit Jing] DVD 截圖! bbaeric 日本動漫畫討論版 3 01-25-04 01:14 PM
[XB]遊戲王~THE KING OF DESTINY 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 12-26-03 08:39 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 02:55 PM

手機版 | APP版