Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 178 228 268 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 288 328  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
鳳熾魂 03:50 PM 03-23-21
作者: BeanZzZz:
俾細加針DECK就梗架啦
係針香港人
6eo 04:18 PM 03-23-21
作者: 柚原このみ:
係教我用三害副野丫
咪開幕單邊直推
之後冰王守/壓到尾?
應該都係基武解決一切架啦
比人爆番好多城咪燒戈

作者: LR猫:
餓虎打一隻馬或以下嘅deck會好打啲
三馬飛天都對到,針到你
用D Balance deck / wara deck 咪無咁易比人針
LR猫 05:36 PM 03-23-21
作者: iamleoluk:
咪開幕單邊直推
之後冰王守/壓到尾?
應該都係基武解決一切架啦
比人爆番好多城咪燒戈

用D Balance deck / wara deck 咪無咁易比人針

餓虎對Balance好打,但琴日都幾乎係打4枚高武/多馬/加速強化馬wara

咁用Balance會對返餓虎
用wara就會對返漢晉被推爆

幹啦今日第一場就三騎一弓紅蓮騎極
對多第二場銀河鐵路
真係狗dick嚟 開幕推單邊打到城
就等對面攻 攻過嚟就差冰王
行到去已經十幾武近廿
好彩對面打得柒
6eo 09:24 AM 03-24-21
餓虎對Balance好打,但琴日都幾乎係打4枚高武/多馬/加速強化馬wara

咁用Balance會對返餓虎
用wara就會對返漢晉被推爆

幹啦今日第一場就三騎一弓紅蓮騎極
對多第二場銀河鐵路
真係狗dick嚟 開幕推單邊打到城
就等對面攻 攻過嚟就差冰王
行到去已經十幾武近廿
好彩對面打得柒
曲SHOW又輕取999
LR猫 10:15 AM 03-24-21
曲SHOW又輕取999

對面柒幾波都9推燒戈先死打少隻先贏到咋
GUSTAV 02:21 PM 03-24-21
BALANCE 比999針到哭WOW
依家3隻袁家夾反計先玩到隻弱智GAME
柚原このみ 08:09 AM 03-25-21
I LOVE 999❤️
LR猫 10:15 AM 03-25-21
作者: GUSTAV:
隻弱智GAME幾時下修馬單
象弩都勁完比世嘉nerf到不似人形
白馬廚果期步兵中槍nerf速度
但馬單由一代勁到宜家,點解仲未比人nerf

作者: 柚原このみ:
I LOVE 999❤️
我用999應該會對到鑊鏟陸遜
鳳熾魂 10:40 AM 03-25-21
隻弱智GAME幾時下修馬單
象弩都勁完比世嘉nerf到不似人形
白馬廚果期步兵中槍nerf速度
但馬單由一代勁到宜家,點解仲未比人nerf

我用999應該會對到鑊鏟陸遜
因為平時有迎擊lor世嘉就會覺失誤變左玩家自己度。馬好似有nerf過攻城力

鑊鏟陸遜我用五將軍都對過
LR猫 11:27 AM 03-25-21
作者: 鳳熾魂:
因為平時有迎擊lor世嘉就會覺失誤變左玩家自己度。馬好似有nerf過攻城力

鑊鏟陸遜我用五將軍都對過

因為廚晃勁得濟所以nerf攻城力sega bal

鑊鏟,五將軍驚西咩
鳳熾魂 11:30 AM 03-25-21
因為廚晃勁得濟所以nerf攻城力sega bal

鑊鏟,五將軍驚西咩
廚晃到現家都咁勁
試過俾人捕復活
6eo 11:52 AM 03-25-21
鑊鏟陸遜係乜? 大火?

作者: GUSTAV:
咁Balance一向驚基武同超絕
比起最初既暗殺deck我覺得好少少少少少少既
darkvolver 11:54 AM 03-25-21
廚晃 2.5cost真係長做長有...

雖然現在用王異多...
LR猫 12:08 PM 03-25-21
鑊鏟陸遜係乜? 大火?

夷陵之炎,個範圍鑊鏟咁燒

聽日打MHR喇垃圾驚BYEBYE
鳳熾魂 12:48 PM 03-25-21
鑊鏟陸遜係乜? 大火?

梗係隻放火啦
BeanZzZz 01:41 PM 03-25-21
對叉電火SAD D
b_boy 02:03 PM 03-25-21
用畫龍比999推到灰
羅番自己果副大義王異蕉蕉蕉呂姬就有仇報仇
鳳熾魂 06:48 PM 03-25-21
作者: BeanZzZz:
對叉電火SAD D
事但啦改到咁都無咩人權㗎啦
BeanZzZz 07:47 PM 03-25-21

郭皇后完隻生吞冰王
柚原このみ 01:21 AM 03-26-21
今日頂上CLS
darkvolver 03:58 PM 03-26-21
天下大戰叫人玩關公,即係又要張皇后.....
鳳熾魂 10:22 PM 03-26-21
點解鑽荷仲可以熱過觀廣岩岩打一陣就唔想打
darkvolver 10:41 PM 03-26-21
鑽荷一時時.....可能你去得晚....

另外,發現加攻城速度孔明用落張皇后係幾不錯...下次試下郭皇后加張皇后先..
LR猫 10:17 AM 03-27-21

都係中央冷氣嘅錯,但應該觀廣早關過鑽荷好多

觀廣個感覺係九點左右開始關冷氣十點已經熱到乜咁
darkvolver 12:07 PM 03-27-21
post條999先...

https://www.youtube.com/watch?v=VrNE...8B%95%E7%94%BB
第一 ... 178 228 268 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 288 328  ... 最後

返回主題版面