Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
POKA 01:56 AM 04-12-10
作者: ~freedom~:
如果香港有賣 我會試一次
大約想像係早餐個塊雞肉X2 +芝士
味道大約想像到
神風@AMD 03:54 AM 04-12-10
雖然係賣噱頭多
不過香港有,都會食番次
ist 02:56 PM 04-13-10
食到一口油 XD
david 04:51 PM 04-18-10
之前有睇過報導話kfc整呢個「包」係俾"low/no carb diet"人士用,但個餐又包埋wedges同汽水,又點算係"low/no carb diet"....a

炸得好(睇分店)o既係唔會油啦,用埋髀肉應該唔會差,但我都係鍾意hot & spicy多過original,同埋如果佢配salad with dressing on the side會好過wedges。
メソウサ 10:39 AM 04-19-10

響美國讀緊書o既朋友send過泥
實物賣相接近
雪舟等楊 10:46 AM 04-19-10
作者: メソウサ:

實物賣相接近
好高卡
好油膩
IamO 11:24 AM 04-19-10

實物賣相接近
正呀
上下層炸法唔同!?
irismong 02:42 PM 04-19-10

實物賣相接近
好似好好食咁
Busconcamp 07:23 PM 04-25-10
唔知係咪KFC印得太多舊coupon無人拎/派唔晒
日前重搵d員工派d今日派但聽日到期既券...
陸奧 貴志 07:34 PM 04-25-10

實物賣相接近
見到都想食
syncmaster 04:53 PM 05-01-10
正!

一定試!
neo 03:36 AM 05-26-10
睇落好似幾好食

作者: :

メソウサ 12:25 PM 04-19-10
應該一樣卦
達斯卡 10:44 PM 04-29-10
pizza 寶盒有D咩料
neo 12:20 AM 04-30-10
作者: 達斯卡:
pizza 寶盒有D咩料
聽講話

惡魔寶盒 - 炸雞, 煙肉, 生菜, 粟米, 薯片, 千島醬, 餅皮
Pizza寶盒 - 炸雞, 蕃茄, 青椒, 粟米, 菠蘿, Mozzarella芝士, Pizza醬, 餅皮
david 01:16 PM 05-01-10
作者: neo:
聽講話

惡魔寶盒 - 炸雞, 煙肉, 生菜, 粟米, 薯片, 千島醬, 餅皮
Pizza寶盒 - 炸雞, 蕃茄, 青椒, 粟米, 菠蘿, Mozzarella芝士, Pizza醬, 餅皮
惡魔寶盒唔係用薯片,係用maxican corn chips(粟米片)。
龍寶寶 01:53 PM 05-01-10
Pizza寶盒食左兩次,第一次成個都係紅色的,好多蕃茄醬幾好食,第二次就無咩汁麻麻地,似係睇運氣
Hunter 08:45 PM 05-01-10
咁個芝士醬格格薯塊得唔得?

小草 01:19 AM 05-01-10
今日試左個寶盒
仲好食過惡魔
mikemike 12:10 AM 05-02-10

慈雲山中心間KFC
10:10就落了半閘
紅蓮 11:30 PM 05-04-10
今日試食完個pizza寶盒同芝士醬薯格
芝士醬薯地都OK,不過我慣左薯格唔加調味料就咁食
pizza寶盒好掂,舊雞大大件又炸得外脆內滑,而且D醬比上次惡魔寶盒合我胃口,好想聽日再食
紅蓮 11:36 PM 05-04-10
今日試食完個pizza寶盒同芝士醬薯格
芝士醬薯地都OK,不過我慣左薯格唔加調味料就咁食
pizza寶盒好掂,舊雞大大件又炸得外脆內滑,而且D醬比上次惡魔寶盒合我胃口,好想聽日再食
Hunter 05:18 PM 05-08-10
apm食左pizza寶盒 + 芝士醬薯格

2樣都麻麻
PIZZA可能係分店問題
個芝士醬薯格應該間間都係果D 醬, 應該相差不遠

有機會去第2間分店再食過pizza寶盒
芝士醬薯格就唔會食啦
CSY 08:44 AM 05-12-10
倫敦 KFC買薯條送小強
http://hk.apple.nextmedia.com/templa...av_id=14021322
該間 KFC店位於倫敦萊斯特廣場,衞生督察前年 8月巡查時,竟發現食物分配架上有蟑螂,
而蟑螂正在吃一條炸薯條,地板有乾了的雞血,蒼蠅四處飛,老鼠四處亂走,廚房竟沒有潔手液供員工洗手。

其實衞生督察早在四個月前巡視該間 KFC,已向 KFC發警告,但 KFC未作改善。
KFC上月就有關指控,承認違反了五項衞生條例,前天被罰款 19,000鎊。
KFC已中止滅蟲承辦商的合約,並花 60萬鎊( 700萬港元)裝修,稱該間分店的衞生已改善,再沒蟲鼠滋生。
小草 01:38 PM 05-26-10
新出餐ok 架
隻咖哩汁出奇地好食, 如果個咖哩配飯會好好多
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後

返回主題版面