Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
LeUnG0o0 11:16 PM 01-12-12
作者: jaychow7w:
127白金達成--disney universe
128白金--cartoon network punch time explosion
點樣白金?o?
jaychow7w 12:20 AM 01-14-12
作者: LeUnG0o0:
點樣白金?o?
disney universe 爆2次機,儲齊野,升爆所有角色

cartoon network 爆機, battle mode做齊不同角色殺敵要求!
jaychow7w 03:07 AM 01-16-12
130白金--start the party 2

仲易過上集,3小時白金
2009 07:57 AM 01-16-12
130白金--start the party 2

仲易過上集,3小時白金
比上集爭咁遠?
由手機版發出
jaychow7w 12:19 PM 01-16-12
作者: Transformers:
比上集爭咁遠?
由手機版發出
上集有3隻三振盃比較煩,今集只有生存模式4:00要少少運氣外,其餘應該一take搞掂。
jaychow7w 03:46 AM 01-17-12
131白金--eyepet and friends

呢隻6小時,又係快過上集好多。
一小英口 12:38 PM 01-20-12
extreme vs 白金, 30小時 (+70小時掛機)
有打開就白金到, 唔難 (最多搵朋友洗10連勝)
LeUnG0o0 03:43 PM 01-21-12
ps vita 真夜11人 白金 照post係度@@
隻game我玩左30個鐘 要識少少日文 另外最麻煩係100%閱讀率 好多人都97-99%唔知差d咩 而每個人差的野都唔同 所以要留意 另外佢同ps3的真夜11人獎盃係分開計 可以玩2次
jaychow7w 12:43 AM 01-22-12
T9兄,隻jockey 你係用手掣or Move玩?
LeUnG0o0 02:36 AM 01-22-12
GREEN LANTERN白金@C@
T9P2L 01:53 PM 01-22-12
T9兄,隻jockey 你係用手掣or Move玩?
手掣, 我無買move
jaychow7w 11:01 PM 01-27-12
132白金--knight contract

loading時間長,QTE要求苛刻,男角動作慢而生硬,實招combo威力太差......
隻game缺點唔少,但係我又覺得幾好玩
雖然銷量差勁,不過都希望會有第2集,內容能夠有所精進!
LeUnG0o0 11:07 PM 01-27-12
132白金--knight contract

loading時間長,QTE要求苛刻,男角動作慢而生硬,實招combo威力太差......
隻game缺點唔少,但係我又覺得幾好玩
雖然銷量差勁,不過都希望會有第2集,內容能夠有所精進!
只要玩任何game時 諗起Larry就變好game@@?
jaychow7w 12:02 AM 01-28-12
作者: LeUnG0o0:
只要玩任何game時 諗起Larry就變好game@@?
以larry做標準,所有game都變神作。
鐘意玩動作game,連但丁都覺得ok,knight contract就真係值得一玩。漏咗樣缺點未講,隻game個地圖係廢嘅,成日都蕩失路。
jaychow7w 10:14 AM 02-03-12
133白金--dead space extraction
jaychow7w 01:38 AM 02-09-12
134白金--heavy fire

5粒鐘內白金
2009 05:50 AM 02-09-12
134白金--heavy fire

5粒鐘內白金
電氣買嫁?

我見有連鎗版賣!
由手機版發出
jaychow7w 04:22 PM 02-09-12
電氣買嫁?

我見有連鎗版賣!
由手機版發出
係,不過我買單碟。
jaychow7w 11:47 AM 02-11-12
135白金--medieval moves
2009 10:42 PM 02-13-12
白金咗無双NEXT
izumo 01:24 AM 02-15-12
岩岩白金左EXVS 有一定的操作技巧 就真係冇難度
係磨時間ONLY(但係24 HOURS 內一定白金到)
(唔計個掛機盃 開著就count 時間)
10WIN record 做枚冇難度
jaychow7w 02:29 AM 02-15-12
作者: izumo:
岩岩白金左EXVS 有一定的操作技巧 就真係冇難度
係磨時間ONLY(但係24 HOURS 內一定白金到)
(唔計個掛機盃 開著就count 時間)
10WIN record 做枚冇難度
要掛幾耐?
2009 06:50 AM 02-15-12
要掛幾耐?
一百個鐘
由手機版發出
武藤遊戲 07:15 AM 02-15-12
要掛幾耐?
放置都可以自動有
SHCEHUK 07:45 AM 02-15-12
一百個鐘
由手機版發出
嘩,隻GAME玩哂都是24小時,掛機就要數倍時間
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面