Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32  ... 最後
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
T.K. 10:04 PM 06-11-16

香港見唔見有呢?
Sito 12:45 AM 06-13-16
作者: T.K.:

香港見唔見有呢?
暫時好似未有
Rance 05:44 PM 06-13-16
嘩,日版隻仁萊...砍掉重練咁濟..
ai. 12:48 PM 06-14-16
忍唔到手,入了隻MPP10和櫃.(比講嗎?)
Sito 11:28 AM 06-15-16
作者: ai.:
忍唔到手,入了隻MPP10和櫃.(比講嗎?)
呢個post好冷清,只買過電影版嗰隻,原本都想買隻mpp10或者官方mp,但tw剛話會出g1文,決定睇定d先
魔璃 11:31 AM 06-15-16
我冇買mpp10, 但買左改件

T.K. 02:41 PM 06-15-16
頭都會發光?
魔璃 12:14 PM 06-17-16
等左廿年都有

TF_ 好神咁做返可以變齊手 / 腳 / 武器

Sito 12:28 PM 06-17-16
TF_話今次用新合體關節唔知質素係點

煞星淨低兩隻等左好耐
魔璃 12:36 PM 06-17-16
依家得個筍位, 要等龜出左先知究竟系點

煞星好似話下星期出鑽地車
但我等緊M_架消防車
Sito 02:00 PM 06-17-16
作者: 魔璃:
依家得個筍位, 要等龜出左先知究竟系點

煞星好似話下星期出鑽地車
但我等緊M_架消防車
消防車我都訂左,但相信派得黎都下個月了
魔璃 02:10 PM 06-17-16
我見有台灣人拎到, 有盒有包裝, 希望唔系sample
雪舟等楊 03:28 PM 06-17-16
其實香港除咗反斗城,邊度仲有美版孩記賣??

http://www.ajstoychest.com/Titans-Re...f-3_p_146.html
呢期BLASTER批卡式帶手下幾精緻,有啲想搵
Rance 03:34 PM 06-17-16
作者: 雪舟等楊:
其實香港除咗反斗城,邊度仲有美版孩記賣??

http://www.ajstoychest.com/Titans-Re...f-3_p_146.html
呢期BLASTER批卡式帶手下幾精緻,有啲想搵
IN'S PT有間叫東京X的有,不過多數要成WAVE買
孤注一扭都會返貨
Sito 03:52 PM 06-17-16
孤仔有得訂,但我只訂咗格威龍嗰d,唔記得呢d細隻有無得逐隻訂
Rance 04:35 PM 06-17-16
日版就有,美版就無
魔璃 04:51 PM 06-17-16
我寧願遲d玩都買日版LG
魔璃 08:15 AM 06-18-16
http://news.tfw2005.com/2016/06/17/s...evealed-317245

SDCC版Titan Return福特
有劍, 細福特改左有口而唔系口罩

睇黎日版就系用呢個模
mikemike 08:56 AM 06-18-16
作者: 魔璃:
http://news.tfw2005.com/2016/06/17/s...evealed-317245

SDCC版Titan Return福特
有劍, 細福特改左有口而唔系口罩

睇黎日版就系用呢個模
youtube有片,有人拍了45分鐘去玩!
魔璃 10:35 AM 06-18-16
作者: mikemike:
youtube有片,有人拍了45分鐘去玩!
隻貓玩0者, 邊系個人玩
魔璃 10:35 AM 06-20-16
台灣孩記試玩會
對孩記黎講已經算唔錯

Sito 03:02 PM 06-22-16
美版titan return香港已有貨
魔璃 09:59 PM 06-22-16
終於有得玩
合完之後可動仍然高

同場加映早期FP_傑作 Menasor

Sito 12:38 AM 06-23-16
我只入左主體,手腳要慢慢追返

車派見有間T_M灰模好正,但間廠唔知做乜近排一池死水無動靜
魔璃 01:01 AM 06-23-16
另外買左一隻孩記頭領玩下, 又幾ok
好扭好變

至於呢隻Sentinel Prime既造型 .... 可以睇返IDW漫畫Megatron Origin

第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32  ... 最後

返回主題版面