Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-30-11, 11:39 PM   #576
monkeylove
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDMonKeY_0830
XBox Live GamertagMonkey0830
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
係咪用獨立開關的拖板?
可能係開果下佢隻火牛檢測到電壓不穩定的保險設計嚟。

我之前問CS佢係咁講的。
哦, 原來係咁~~

XBOX360 GAMER TAG : Monkey0830
monkeylove 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-11, 12:07 AM   #577
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: whassupbun 查看文章
請問Slim 250GB依家幾錢度? 官網列$2369, 係定價, 度度都一樣?
通常大型連鎖店 (e.g. 瘋宅, HMV)先會跟定價. 細舖始終都係任佢set, 可能平D可能貴D.

早排我問過一間, $21XX有埋Forza3 & AlanWake (download版).
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-11, 12:08 AM   #578
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
188 partner shop, walk-in 比cash 都有得平d
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-11, 03:04 PM   #579
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: ahleung 查看文章
通常大型連鎖店 (e.g. 瘋宅, HMV)先會跟定價. 細舖始終都係任佢set, 可能平D可能貴D.

早排我問過一間, $21XX有埋Forza3 & AlanWake (download版).
引用:
作者: diabloex 查看文章
188 partner shop, walk-in 比cash 都有得平d
唔該晒兩位,今晚去188視察下。

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-11, 04:04 PM   #580
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
請問Slim 250GB依家幾錢度? 官網列$2369, 係定價, 度度都一樣?
引用:

引用:
作者: diabloex 查看文章
引用:
唔該晒兩位,今晚去188視察下。
溫馨提示:6月E3後可能買XBOX360+KINECT會更平。

舊 05-31-11, 04:23 PM   #581
Antares
Insane Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
溫馨提示:6月E3後可能買XBOX360+KINECT會更平。
係,外國都傳緊減價,等埋E3好d

舊 05-31-11, 06:15 PM   #582
ahleung
The One
Bannnned

轉貼~~~

引用:
作者: c9234 查看文章

另外, Overlord 2出左download版
http://marketplace.xbox.com/zh-hk/Pr...5-d802434d0809

此篇文章於 05-31-11 06:24 PM 被 ahleung 編輯。
舊 05-31-11, 06:56 PM   #583
IDGAF
The One

引用:
轉貼~~~

另外, Overlord 2出左download版
http://marketplace.xbox.com/zh-hk/Pr...5-d802434d0809
咦,隻Overlord 2係美國賣場只買2000 MS POINT,但香港要2640MS POINT喎。
同埋碟版香港HMV好似特價過,唔記得係$59定$100的。
淨記得佢個中文名好爆叫"霸王易"

更新,係特價過賣$59的。

此篇文章於 05-31-11 06:59 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-11, 07:12 PM   #584
whassupbun

引用:
引用:
作者: Antares 查看文章
係,外國都傳緊減價,等埋E3好d
多謝提醒,但唔等了,難得唔洗OT,快D出去買,早買早享受
闊別一年,始終都係回歸360懷抱

EDIT: 買了, 灣仔188 Slim 250GB 同捆 Forza Motorsport 3 + 下載版Alan Wake, $2199
嘩點解好似間間舖D game都一樣咁, 想買GOW三合一, 竟然得一間有, Halo Reach直情間間都冇, 想買番Bully珍藏, 亦冇, 雖然都預左

此篇文章於 05-31-11 11:50 PM 被 whassupbun 編輯。
舊 06-01-11, 06:20 AM   #585
IDGAF
The One

係HK官網CLICK入去睇DOTW,
本週係Worms 2: Armageddon,但個價錢係寫800MS POINT有減過咩?
定係未夠鐘,所以仍然是原價?

同埋下星期E3一定有大堆嘢減價,希望唔係我買咗未玩的…
講起嚟去年E3特價買落的XBLA GAME仍有幾隻未玩。

http://marketplace.xbox.com/zh-hk/Pr.../dealoftheweek

舊 06-01-11, 09:23 AM   #586
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:

EDIT: 買了, 灣仔188 Slim 250GB 同捆 Forza Motorsport 3 + 下載版Alan Wake, $2199
嘩點解好似間間舖D game都一樣咁, 想買GOW三合一, 竟然得一間有, Halo Reach直情間間都冇, 想買番Bully珍藏, 亦冇, 雖然都預左
我在九龍D場成日見gow 3合1同halo reach. 188真係幾奇.

bully就真係好難搵了

舊 06-01-11, 09:32 AM   #587
ahleung
The One
Bannnned

引用:
係HK官網CLICK入去睇DOTW,
本週係Worms 2: Armageddon,但個價錢係寫800MS POINT有減過咩?
定係未夠鐘,所以仍然是原價?

同埋下星期E3一定有大堆嘢減價,希望唔係我買咗未玩的…
講起嚟去年E3特價買落的XBLA GAME仍有幾隻未玩。

http://marketplace.xbox.com/zh-hk/Pr.../dealoftheweek
>>>定係未夠鐘,所以仍然是原價?
可能係咁, 以前都試過.

減左價個價錢應該係金色, 同埋會寫金會員尊享.
舊 06-01-11, 09:58 AM   #588
ahleung
The One
Bannnned

Metro 2033續集正式公佈
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=212588
舊 06-01-11, 10:18 AM   #589
ahleung
The One
Bannnned

引用:

撇除Alan Wake & Halo Reach, 過去一年其他一o的 360 game:

Serious Sam 2 HD
Monday Night Combat
Virtual On Force
Super Meat Boy
The Dishwasher: Vampire Smile
Dead Rising 2 Case Zero, Case West
影絵忍者アクションゲーム「NIN2-JUMP」
惡魔城 Harmony of Despair

Limbo
Ilomilo

Fable 3
Final Fantasy XIII International
Torchlight

俺の嫁~あなただけの花嫁~
Memories Off~ゆびきりの記憶~(秋之回憶7~打勾勾的記憶~) 中文版
ぎゃる☆がん (GAL ☆ GUN)
DREAM C CLUB ZERO
Idol M@ster 2

Guwange ぐわんげ
怒首領蜂大復活
Trouble Witches トラブル☆ウィッチーズ ねぉ!
Otomedius X (Excellent!)
爆烈無敵 Bangai-O HD: Missile Fury
バレットソウル 弾魂 Bullet Soul
星霜鋼機ストラニア
ピンクスゥイーツ&ムチムチポーク!(Pink Sweets and Muchi Muchi Pork)
赤い刀 真

此篇文章於 06-01-11 01:21 PM 被 ahleung 編輯。
舊 06-01-11, 01:12 PM   #590
whassupbun

引用:
作者: wing 查看文章
我在九龍D場成日見gow 3合1同halo reach. 188真係幾奇.

bully就真係好難搵了
188琴晚GOW三合一有擺出黎的最後一隻都比我買埋了
問過一間Halo Reach佢話之前蝕賣先賣得清,所以唔會再入貨了,ODST就大把,真係冇諗過Reach會唔賣得喎,獨家主打game,唔好玩咩?問人借左,試試後再決定入唔入手。想買L4D1+2亦冇,問左話星期五會返貨。仲有Lost Odyssey都搵唔到,以前打完disc 1就冇打,故事幾感人,玩到我喊,想回味一下。
好彩同事借左一大堆game比我,有耐都唔洗自己買game住

引用:
撇除Alan Wake & Halo Reach, 過去一年其他一o的 360 game:
多謝推介

此篇文章於 06-01-11 01:14 PM 被 whassupbun 編輯。
舊 06-01-11, 01:32 PM   #591
wing
格鬥低手

引用:
問過一間Halo Reach佢話之前蝕賣先賣得清,所以唔會再入貨了,ODST就大把,真係冇諗過Reach會唔賣得喎,獨家主打game,唔好玩咩?問人借左,試試後再決定入唔入手。想買L4D1+2亦冇,問左話星期五會返貨。仲有Lost Odyssey都搵唔到,以前打完disc 1就冇打,故事幾感人,玩到我喊,想回味一下。

多謝推介
halo reach 其實唔錯.

幾個月前出現一大批$150的黑盒特別版, 唔知係咪就係指呢批.

舊 06-01-11, 01:53 PM   #592
shodanng2
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:
作者: wing 查看文章
halo reach 其實唔錯.

幾個月前出現一大批$150的黑盒特別版, 唔知係咪就係指呢批.
隻game質素算高
但香港一向唔太興Halo
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-11, 02:12 PM   #593
wing
格鬥低手

引用:
作者: shodanng2 查看文章
隻game質素算高
但香港一向唔太興Halo
我之前玩過halo 1,2,3都唔太like, 但見到reach勁平都入左, 玩落真係幾好ga. 不過我仲係覺得gow好玩好多.

舊 06-01-11, 02:31 PM   #594
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
故事, 過場, 音樂
Halo 3 > GOW

Halo 3 < GOW
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-11, 02:48 PM   #595
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
日本DLC 使唔使突登用 日本MSP買?
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-11, 02:50 PM   #596
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
日本DLC 使唔使突登用 日本MSP買?
100%要...請買Point Card

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-11, 03:10 PM   #597
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Eclair 查看文章
100%要...請買Point Card
3000 Point 家下大約要幾錢港紙?
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-11, 03:33 PM   #598
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
上集係唔係得XBOX版?! 想搵返黎玩...
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-11, 04:05 PM   #599
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: RS 200 查看文章
上集係唔係得XBOX版?! 想搵返黎玩...
上集係 PC & XB360
舊 06-01-11, 04:18 PM   #600
Spoiler
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagSpoilerLung
引用:

多謝推介
請問你玩Lost Odyssey係乜語言版本?

論壇跳轉

現在的時間是 06:53 PM

手機版 | APP版