Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... 最後
日本動漫畫討論版>兒時卡通結局之迷?
大情大性武大帝 12:17 PM 02-27-15
作者: 嘿哈兒:
我覺得哩套先有clamp風格....
clamp同人時代既華麗風,到魔法騎士仲見到....
之後既作品已經簡化晒,唔再華麗........
CCS雖然出色,但只係內容精彩,同佢無變身,但被迫換裝當年好衝擊
咁香港有無買clamp學園偵探團?
pet3 12:30 PM 02-27-15
作者: 大情大性武大帝:
咁香港有無買clamp學園偵探團?
收費台有

atv不知
sugihara 12:32 PM 02-27-15
AXN播
當年0既AXN絕對係毒男恩物
casio 01:06 PM 02-27-15
作者: 真!DC:
魔法騎士第一部最後真相同最後東京鐵塔三人相擁痛哭果幕好正
第二部就悶悶地成日講佢地受左心靈創傷
聞說動畫版改編改很大?
由手機版發出
原本漫畫冇Nove
Tano 02:32 PM 02-27-15
作者: 魔璃:
諗起animax
當年有冇人比佢開台時得幾套片翻loop咁播雷左
而且有開哂超根性睇哂成套機魂末世錄 a
反諗起以前舊電視時有架機
要買成餅電話線駁再三色線出畫面
部機都已封塵近10年上次轉光纖又唔肯收………

BLOOD+都要飛住睇
david 03:31 PM 02-27-15
作者: 柴崎幸:
突然記得好細個時重有套「肥牛牛布斯」好好笑,隻龜殼可以成曰散。
當年好鍾意隻雀,原來係保全叔!
GN00508771 03:38 PM 02-27-15
講起ATV........

有冇人睇過ATV播的美版ROCKMAN
pet3 03:44 PM 02-27-15
作者: GN00508771:
講起ATV........

有冇人睇過ATV播的美版ROCKMAN
他是用另一個名

摸到就偷能力用得一下的無用人
真!DC 03:53 PM 02-27-15
提起配音
話說有個香港配音員我印象中係細個已經聽佢聽到大
但早年上網睇番d資料佢竟然唔係大我好多年
由手機版發出
GN00508771 04:35 PM 02-27-15
作者: pet3:
他是用另一個名

印象中套野 我方都係唔多正常的(智能方面)
連禮特博士都係⋯
大情大性武大帝 04:54 PM 02-27-15
而家又諗到套…「他與她的事情」…我覺得橋幾好…
神風@AMD 04:57 PM 02-27-15
作者: pet3:
他是用另一個名

megaman
美版既名
有線都有播

而入面既設定係美版漫畫既設定
真!DC 05:10 PM 02-27-15
奄野慳錢實驗用動畫
由手機版發出
新堂愁一 05:17 PM 02-27-15
作者: windart:
我睇到主角同宿敵原來是兩兄弟之後就唔記得後面劇情了
我印象都係到咁上下....
明明三個一啲都唔似樣.....

後尾先知係柯南配唱
sugihara 05:19 PM 02-27-15
之前提過,佢0係歡樂part完左真係浪費
後半part講有馬屋企好鬼扭曲

不過庵野d presentation真係好勁
新堂愁一 05:21 PM 02-27-15
仲有細個睇完好似開發左我一啲屬性既 女子裝甲摔角
次次都睇唔到結局....

主角群都好對口味, 睇得好專心的
zzzdx 05:34 PM 02-27-15
作者: GN00508771:
印象中套野 我方都係唔多正常的(智能方面)
連禮特博士都係⋯
我記得cutman根本係搞笑角黎
真!DC 05:38 PM 02-27-15
作者: 新堂愁一:
仲有細個睇完好似開發左我一啲屬性既 女子裝甲摔角
次次都睇唔到結局....

主角群都好對口味, 睇得好專心的
裝甲少女隊?
印象中最後同宿敵單挑
宿敵打甩而罩露出身分
最後用真正身份對決
主角贏左冠軍
p.s.最近先知哩套係新房
由手機版發出
windart 05:45 PM 02-27-15
裝甲少女隊?
印象中最後同宿敵單挑
宿敵打甩而罩露出身分
最後用真正身份對決
主角贏左冠軍
由手機版發出
呢套動個結局幾有意思,裝甲摔角的裝甲越來越先進,只係因為打得好睇。
女主角同宿敵最後一場除晒身上的裝甲對打,回歸返摔角本質。
廢人 05:52 PM 02-27-15
係咁咩?
唔係話已經變佐鬥科技鬥性能
所以教練訓練米哭肉身都打贏裝甲
佢前度女友都係同米哭打時明白佐依個道理
裝甲開發既睇完依場都話唔再純追性能而係配合選手

我記憶中好似係咁
由手機版發出
windart 05:55 PM 02-27-15
作者: 廢人:
係咁咩?
唔係話已經變佐鬥科技鬥性能
所以教練訓練米哭肉身都打贏裝甲
佢前度女友都係同米哭打時明白佐依個道理
裝甲開發既睇完依場都話唔再純追性能而係配合選手

我記憶中好似係咁
由手機版發出
你詳細好多
vk1052 07:00 PM 02-27-15
奄野慳錢實驗用動畫
由手機版發出
作者: sugihara:
之前提過,佢0係歡樂part完左真係浪費
後半part講有馬屋企好鬼扭曲

不過庵野d presentation真係好勁
呢套有印象,無記播,好似叫心動季節,當時第一次睇個感覺係點解套野講得好深奥咁,同埋個表達方式好特別
vk1052 07:10 PM 02-27-15
裝甲少女隊?
印象中最後同宿敵單挑
宿敵打甩而罩露出身分
最後用真正身份對決
主角贏左冠軍
由手機版發出
重裝甲少女

講開摔角,我記得有一套摔角動畫人設似似地仙魔大戰,三個主角一個代表勇氣,一個代表團結,一個代表友情,特定條件可以合體變成大隻佬,有冇板友有印象和知唔知結果係點?
BRA武藏 08:22 PM 02-27-15
作者: vk1052:
重裝甲少女

講開摔角,我記得有一套摔角動畫人設似似地仙魔大戰,三個主角一個代表勇氣,一個代表團結,一個代表友情,特定條件可以合體變成大隻佬,有冇板友有印象和知唔知結果係點?
「有我必勝人出場,好快就可以收場﹗」
我都想問
casio 08:34 PM 02-27-15
作者: BRA武藏:
「有我必勝人出場,好快就可以收場﹗」
我都想問
16頁講咗
作者: casio:
星戰三勇士?
「有我必勝人出場,好快就收場」
記得有結局,尾二集輸咗俾人,之後男主領悟到咩先係真正勇氣喺乜,然後三兄弟變真必勝人贏番
反而續作真係爛尾冇結局

第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... 最後

返回主題版面