Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-27-11, 09:07 AM   #551
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
尋晚大滿足~~ 80/100

人事方面 : 可能自己太老鬼了,有時搭不上咀 =w=........但原來版友都好強大~~

食物方面 : 係碟意粉唔夠熱.............

p.s. : 已在公司........

如有興趣可add FB / MSN
samuel2401b@hotmail.com

舊 08-27-11, 09:54 AM   #552
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: Lilith 查看文章
尋晚嘅美中不足就係玩唔到你個糟糕card game~~~~ 希望之後有機會一齊玩~~~~
冇下次
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 09:55 AM   #553
拉迪-史加羅

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
冇下次
時間唔夠.......早d開始可以玩到的

舊 08-27-11, 10:00 AM   #554
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
時間唔夠.......早d開始可以玩到的
唔係時間問題,係每個人自己本身意向興趣問題

好似之前有幾個人出聚前下巴輕輕話實冇所謂玩番舖,點知就請o左兩三次都話陣間先,最後仲寧願一邊繼續吹水一邊同我say goodbye。

我交o個百五蚊學費果然冇白俾
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 10:02 AM   #555
shiro_b

註冊日期: Mar 2010
hello..... it is shiro_b nice to meet you all!

舊 08-27-11, 10:05 AM   #556
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: shiro_b 查看文章
hello..... it is shiro_b nice to meet you all!
是死魚眼

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 10:14 AM   #557
shiro_b

引用:
作者: Noyeah 查看文章
碧克~~開鋪頭喇~~
SUPPORT

舊 08-27-11, 10:18 AM   #558
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
返到公司
由於今日返工,再加上之前的私事+工作關係,繼管家婆之後我都走埋我都想同大家玩得開心D
呢次真係要多謝雷太同眾版友,搞氣氛搞得好好
識到一班都係鐘意動漫的同好(例如阿光)真係好開心,昨晚單係談WING都談到停唔到口
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
多謝雷太百忙中搞呢個聚。
因為要搞一個15人以上既meeting,當中所付出既心力,其實真係會令人短幾年命

評分:10分

本來扣咗1分:係因為俾某會員一拳打中鼻尖(E+仲痛緊 )
之後再扣多1分:每樣嘢都有佢既優點同缺點,優點我已經講咗,缺點就等大家去發掘啦 (謎~)
不過因為睇到空中少爺既無格閃卡,值回票價,所以加番滿分
我都要SAY SORRY先
因為只係擺POST而已,但因為有人壓住左我,人地一輕手之下就誤中左

引用:
作者: 豆腐 查看文章
正在歩行回家中~
雖然攰不過去左久違嘅網聚咩都值得(對上一次好似係幾年前XD)
希望好快再有gathering啦~~
有d日語問題想請教shiro b不過錯過左T__T

btw有一拳如果唔中下雪就會中我XD
由手機版發出
你最型啦空少,比眾靚女們圍住
無格閃卡
我都想向shiro b有無得私下教日文,但奈何shiro b太多人圍+無時間
希望有下次

引用:
作者: LAMR 查看文章
謝謝碧克~不過沒想到簽名檔色色的本人卻很好人(喂

我 , 已經死了 囧

我是說被踩到好痛(笑

好久沒玩得這麼爽, 大家都很有趣~~謝謝零號, 謝謝大家

我除了有出同人誌的幾個同學之外, 其他可以講動漫的朋友全是台灣人
所以有時候還滿憋的
看來說話真的會比用打的暢快, 謝謝你們給我機會講我好high喔
然後今天人好多~我也很久沒有跟這麼多人玩了~~也不知道要說什麼只說好開心了(呆

這次食物跟安排都很不錯我給10分/10分

我還是打中文抱歉, 常常這樣打幾千字部落格文章&MSN 所以還是改不過來抱歉 (其實是不想改)
有推文有真相(今天這推文讓我暗爽XD)

推 swan1234:推! 原PO好可愛~ 請問你是香港人嗎?(看不落格猜的) 08/26 17:05
推 swan1234:但你的文章為什麼不會像一些香港用字文法不太一樣呢(好奇 08/26 17:11

可以問有誰跟我一樣在玩瑪奇英雄傳嗎=W=

阿光你快爬出來給我抱走回家(笑
看見班女士們已經開心死,玩左一小時已經開始抱抱了

引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
尋晚大滿足~~ 80/100

人事方面 : 可能自己太老鬼了,有時搭不上咀 =w=........但原來版友都好強大~~

食物方面 : 係碟意粉唔夠熱.............

p.s. : 已在公司........

如有興趣可add FB / MSN
samuel2401b@hotmail.com
我見有2-3人拿住部PAD顧住上網......(被巴+被拖.......)

此篇文章於 08-27-11 10:22 AM 被 sunhikari 編輯。
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 10:20 AM   #559
shiro_b

本人沒有使用MSN, 有人有興趣CONTACT我的請PM

舊 08-27-11, 10:42 AM   #560
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我還在害怕你是否嫌我對你太兇所以不回我啦T^T
難得你有消息我也安心一點。

但你沒有事吧?天昏地暗...要保重>_<!!!

ps 其實在office有一兩個冇來電顯示的MISS CALL,係咪你黎>_<
你見我有上 fb 吧,別擔心; =)
那些 miss call 應該是別人吧

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 10:48 AM   #561
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: Lilith 查看文章
法宮大人接受你呈上嘅物證嗎?
時晨未到~仲未開堂.... xD
有時真係諗...大好1部3D相機,沒機會去映D 立體相, 確實有DD 曬料.....都係時侯yahoo bid多部做鬼機先,

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 10:51 AM   #562
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
本人沒有使用MSN, 有人有興趣CONTACT我的請PM
Pk了!

另外我del左張whatapp門口相,麻煩send多次比我!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 11:04 AM   #563
拉迪-史加羅

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
唔係時間問題,係每個人自己本身意向興趣問題

好似之前有幾個人出聚前下巴輕輕話實冇所謂玩番舖,點知就請o左兩三次都話陣間先,最後仲寧願一邊繼續吹水一邊同我say goodbye。

我交o個百五蚊學費果然冇白俾
冇計

如果係board game MEETING 就好好多

只係失左遇算

勿太在意

舊 08-27-11, 11:07 AM   #564
拉迪-史加羅

引用:
作者: sunhikari 查看文章
返到公司
由於今日返工,再加上之前的私事+工作關係,繼管家婆之後我都走埋我都想同大家玩得開心D
呢次真係要多謝雷太同眾版友,搞氣氛搞得好好
識到一班都係鐘意動漫的同好(例如阿光)真係好開心,昨晚單係談WING都談到停唔到口

我都要SAY SORRY先
因為只係擺POST而已,但因為有人壓住左我,人地一輕手之下就誤中左

你最型啦空少,比眾靚女們圍住
無格閃卡
我都想向shiro b有無得私下教日文,但奈何shiro b太多人圍+無時間
希望有下次

看見班女士們已經開心死,玩左一小時已經開始抱抱了

我見有2-3人拿住部PAD顧住上網......(被巴+被拖.......)
大部份時間冇用就算~~

舊 08-27-11, 11:16 AM   #565
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 查看文章
是死魚眼
點解會係死魚眼?
引用:
SUPPORT
support x 2
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
時晨未到~仲未開堂.... xD
有時真係諗...大好1部3D相機,沒機會去映D 立體相, 確實有DD 曬料.....都係時侯yahoo bid多部做鬼機先,
咁幾點開庭?

舊 08-27-11, 11:30 AM   #566
HI_Ricky
深山人士

引用:

咁幾點開庭?
無定, 通常好特然咁就提問下.... 緊手就開庭xD

印像中我地之前可能見過,不過成晚沒乜機會確認xD

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 08-27-11 11:50 AM 被 HI_Ricky 編輯。
舊 08-27-11, 11:56 AM   #567
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
下次攪手book場時去試下電話收得好唔好先,
收得咁差真係好奶野

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 11:57 AM   #568
綾小路雷太

引用:
作者: 才子 查看文章
下次攪手book場時去試下電話收得好唔好先,
收得咁差真係好奶野
其實我smt同123都好似冇野

你咩台@@

舊 08-27-11, 12:00 PM   #569
HI_Ricky
深山人士

引用:

你咩台@@
佢要data, 同話音無關....

舊 08-27-11, 12:00 PM   #570
才子
量地總監

引用:

你咩台@@
共產台

行入D即時冇料到

(`・ω・´)
舊 08-27-11, 12:01 PM   #571
才子
量地總監

引用:
話音都好弱下

(`・ω・´)
舊 08-27-11, 12:02 PM   #572
綾小路雷太

引用:
早知幫佢走多兩步問多次wifi個密碼...
其實handle ice break個part比起我想像中更用腦@@

sorry偽.才子(咁叫你滿意嗎?

順帶一提,大家咁忍得我大半個鐘自HIGH互動棟篤笑,都算係咁: p

舊 08-27-11, 12:03 PM   #573
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
其實我到而家都唔明唔俾預早上去有咩野用意....
不過,整貼紙真的很有心思=3=

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 12:05 PM   #574
HI_Ricky
深山人士

引用:
作者: 才子 查看文章
話音都好弱下
你應該用第2個台出部pocket wifi, 有乜事收唔到用pocket wifi 放去窗邊收

舊 08-27-11, 12:05 PM   #575
才子
量地總監

引用:
sorry偽.才子(咁叫你滿意嗎?

順帶一提,大家咁忍得我大半個鐘自HIGH互動棟篤笑,都算係咁: p
未癲啦sor咩ry

如果你棟篤一個鐘我會兜巴星你落地囉

(`・ω・´)

論壇跳轉

現在的時間是 07:11 PM

手機版 | APP版