Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 
Neo Entertainment TREND>高清台節目討論及分享!
昏迷童子Sleepy 07:38 PM 12-29-15
作者: Dangerous-boy:
我認我係想睇五個事非精多過睇嗰尐知識嘢
作者: (=v=)b:
除左~寫稿佬d互串對白又真係幾惹笑既~
作者: available:
新加嗰兩個是非精又真係好值得睇嘅 ~~~
大‧家‧咁‧話......

不過今次套衫......
如果Ali條工人褲唔係藍色而係粉紅色的話本童子一定會以為佢地成班響度cos緊桃草......

左先...原來而家有6個...咁佢地應該係cos緊でんぱ組.inc......
昏迷童子Sleepy 11:29 PM 01-17-16
講開是非精......

上禮拜路過友林見到呢個節目無端端多左一大班紫推......
諗住睇下乜事點知見到班友將某一節畫面(無改直dup+小crop)製成GIF圖......

乜都唔駛講...即刻牆角......
昏迷童子Sleepy 11:10 PM 02-17-16
本來2230果個年經風水節目真係得鬼閒理......
但係好衰唔衰睇歐聯重播半場期間掃過一陣真係大開眼界......

搵大迷信黎做壓軸果然與別不同......
本童子應該係第一次聽到教人想生番個要專登搵間殘廁......
Reishin 11:30 AM 02-18-16
http://www.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=11480

下星期開始85台同81台會完全分途廣播,85台變財經+普通話節目為主

就咁睇81台夜晚7點會播嘅港台節目都無埋……
HIM 12:05 PM 02-18-16
作者: Reishin:
http://www.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=11480

下星期開始85台同81台會完全分途廣播,85台變財經+普通話節目為主

就咁睇81台夜晚7點會播嘅港台節目都無埋……
呢期輪到亞視平日7點播港台節目嘛, 無線星期六日播, 一直都係隔一段時間就互換
小草 01:24 PM 02-18-16
作者: 昏迷童子Sleepy:
本來2230果個年經風水節目真係得鬼閒理......
但係好衰唔衰睇歐聯重播半場期間掃過一陣真係大開眼界......

搵大迷信黎做壓軸果然與別不同......
本童子應該係第一次聽到教人想生番個要專登搵間殘廁......
你無睇晒,最後唔係叫佢係游泳池咩,去北京酒店,搵個泳池,夜晚11點幾播種
係唔係講緊同一集
Busconcamp 04:13 PM 02-18-16
J5...可以SKIP鳥
pet3 05:09 PM 02-18-16
其實tvb已經無哂名人

得番是非精可以睇下
Dangerous-boy 09:32 PM 02-18-16
點解唔把跑馬也掉去85台J5?
昏迷童子Sleepy 01:09 AM 02-19-16
作者: 小草:
你無睇晒,最後唔係叫佢係游泳池咩,去北京酒店,搵個泳池,夜晚11點幾播種
係唔係講緊同一集
佢講左公廁之後先講泳池......

不過擺明玩野啦...咁爆響哂d報紙雜誌仲唔預備定架生走去照田雞咩......
K.LIFE 10:56 AM 02-23-16
CCTVB J5=無線電視五無(毛)台
大破人間 02:02 AM 03-18-16
意外地無線六日播個套大陸劇離婚律師幾OK.

男女主角互動同鬥嘴幾好笑下
昏迷童子Sleepy 11:34 PM 03-24-16
2230 Do姐個節目本來都諗住又係果D......
結果估你唔到監製同Do姐都唔介意農夫玩到爆埋下ネタ都冇問題......
Dangerous-boy 08:32 PM 05-15-16
冇得睇是非精,但估唔到套馬交廣告會咁好睇!
Busconcamp 09:03 PM 06-03-16
乜都搞掂晒...開心大發現
Busconcamp 12:05 AM 07-12-16
今日轉台見到#76&77台...快將啟播
(=v=)b 06:10 AM 07-12-16
作者: Busconcamp:
有線台~?
fami~yan 11:45 AM 07-12-16
作者: 大破人間:
意外地無線六日播個套大陸劇離婚律師幾OK.

男女主角互動同鬥嘴幾好笑下
呢套其實真係幾高質...不過陸劇從來係香港都係睇低一線

作者: Busconcamp:
咦?多左一台,之前見係得一條頻道話快將啟播
Busconcamp 11:01 AM 07-19-16
作者: fami~yan:
呢套其實真係幾高質...不過陸劇從來係香港都係睇低一線
有間歇睇,感覺OK,唔似大陸劇

作者: :
咦?多左一台,之前見係得一條頻道話快將啟播
中英文台各一
昏迷童子Sleepy 04:06 AM 09-27-16
TBB呢鑊都算捉蟲......
你健康嗎開到第二季先知原來搵著個性上癮的黎做主持......
pet3 09:21 AM 09-27-16
你健康嗎開到第二季先知原來搵著個性上癮的黎做主持......
誰??

女的還是男的?
Dangerous-boy 09:54 AM 09-27-16
絕對沒揾錯人!男人唔嫖唔知身體好!
C.Ryo 09:12 PM 03-05-17
CCTVB整個懷舊流行經典出黎,見番王翊,蔡立等出山,好鬼T2 feel
Busconcamp 11:57 PM 03-09-17
作者: C.Ryo:
CCTVB整個懷舊流行經典出黎,見番王翊,蔡立等出山,好鬼T2 feel
第2集...為左睇黃翊
之後有毒瘤明
C.Ryo 09:11 PM 04-23-17
黄翊老闆再度登場,今集成晚最正時刻
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 

返回主題版面