Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 
<<繼續談情>>>4.24 情版版聚(多謝各位參加!請send D 相俾我!)
陸奧 貴志 01:17 AM 04-25-10
作者: 碧克:
有D肚餓...食緊蕃茄仔頂肚.
結果今日都係同返熟人傾
我都隊左個通粉
KIM 01:22 AM 04-25-10
ME 2 CUP NOODLING.......!

如果有番30人左右, 我有D地方可以包場仔食自助餐~~~都係平平地, 唔介意食頹野的話~
最少可以食飽班宅~~~
joeypong 01:23 AM 04-25-10
作者: KIM:

如果有番30人左右, 我有D地方可以包場仔食自助餐~~~都係平平地, 唔介意食頹野的話~
最少可以食飽班宅~~~
點頹法先?
KIM 01:25 AM 04-25-10
作者: joeypong:
點頹法先?
YMXA果D級數~~~
PTX-003C 01:25 AM 04-25-10

最少可以食飽班宅~~~
咪好似我e d lor....
好彩叫左佢比多少少飯je, 如果唔係就麻煩
陸奧 貴志 01:26 AM 04-25-10
間野d食物真係偏貴.......雖然都叫ok好食....
joeypong 01:27 AM 04-25-10
作者: PTX-003C:
早知頭先返到屋企去7仔買個杯麵食...
KIM 01:28 AM 04-25-10
最後冰幾個送比比回家?
作者: PTX-003C:
基本上, 呢D地方都唔係預食到好多~~~!
而且個個都又高又大隻, 一個SET點會夠飽~~~
作者: 陸奧 貴志:
間野d食物真係偏貴.......雖然都叫ok好食....
同類只算中價~
早定左$100之內啦~
PTX-003C 01:30 AM 04-25-10
最後冰幾個送比比回家?

同類只算中價~
叫頂到幾粒鐘都好呀...
去訓先....好累, 寫史寫到一半, 明天up 上來
不過都可以去我blog 睇, 明天早上應該會寫好
陸奧 貴志 01:32 AM 04-25-10
最後冰幾個送比比回家?

同類只算中價~
早定左$100之內啦~
或者咁講,性價比唔高
Orage 01:51 AM 04-25-10
或者咁講,性價比唔高
下之同你去食間更貴/平既好唔好~~b
陸奧 貴志 01:53 AM 04-25-10
作者: Orage:
下之同你去食間更貴/平既好唔好~~b
貴唔係太大問題,值就得喇
綾小路雷太 02:05 AM 04-25-10
眼訓,眠先。
Orage 02:21 AM 04-25-10
貴唔係太大問題,值就得喇
ok~~/
0001 02:51 AM 04-25-10
頂唔順...食個面先訓....
01既位唔係俾我>_<...
俾左個07...
beagleflash 04:44 AM 04-25-10
作者: 0001:
頂唔順...食個面先訓....
01既位唔係俾我>_<...
俾左個07...
唔好意思,攞左個01。
shiro_b 09:37 AM 04-25-10
作者: 綾小路雷太:
妳照鏡咪得囉sosad

btw,今日俾妳抬一抬,真係好唔好意思-3-"
咁你以後摸自己塊面, 手, 大脾都得啦, 白白滑滑, 仲正過好多16歲的囡囡
(一面火山口那些)XDDDDDD
陸奧 貴志 09:38 AM 04-25-10
作者: shiro_b:
咁你以後摸自己塊面, 手, 大脾都得啦, 白白滑滑, 仲正過好多16歲的囡囡
又話做緊伊達政宗,咁早起身做乜....
雷火武 10:05 AM 04-25-10
正過好多16歲的囡囡
你都係
可惜尋晚無得過你地個邊玩
陸奧 貴志 10:12 AM 04-25-10
作者: Deviantnip:
正過好多16歲的囡囡
你都係
可惜尋晚無得過你地個邊玩
鬼叫你遲
雷火武 10:39 AM 04-25-10
鬼叫你遲
早起的鳥兒有蟲吃
早到的男兒有_ _
PTX-003C 10:40 AM 04-25-10
起身....昨天一上床就大昏迷
好耐未試過咁快訓著
快快手手去寫埋個blog 先
Noyeah 10:47 AM 04-25-10
你地個個都好早起身忝...
雷火武 10:59 AM 04-25-10
作者: Noyeah:
你地個個都好早起身忝...
我要番工姐.
8點幾起身.
------------------------
另外,芭比見到篇野,煩請幫我補完一 下..

洗面奶:一支可用3次.吱出大約1蚊銀面積咁多既洗面奶落手上,平均塗於臉上,不要加水,細力輕按臉部塗至均勻,然後用紙巾抹乾.臉上會感覺到有油份,是正常反應.

活水份清潔漿液:每次用1/3至半包份量.吱落手掌,開水,磨擦至起泡,然後均勻塗上臉部清洗

MASK:平均塗於臉上,大約夫15分鐘.乾後,用水沾濕手掌,再輕按臉部.[濕水後不可夫超過3分鐘]

啫喱霜:洗面後用來查面.大約可用3-4日

暗瘡膏:用棉支塗於暗瘡上,要完全覆蓋暗瘡.可於睡前使用.需要持續用3-4日.
Diana 11:33 AM 04-25-10
作者: Middle:
如果每人都around $150 o既話............... ~__~
多謝middle為我地呢班哇鬼,都無咩同你講到野tim...

作者: 碧咸廿三:
我岩岩都返到屋企~今日都幾開心~
你有到咩?都唔打聲招呼

11:10回到家,唔知做咩生眼挑針!!!!!!
一定係肝火盛啦
而家搽左眼葯,做獨眼俠!!!
原來shiro_b係超級大美人,
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 

返回主題版面