Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28  ... 最後
<<繼續談情>>>1122情版版聚(回顧篇新相#700~兒童不宜)
loser 07:16 PM 11-23-08
作者: PTX-003C:

- skip -

樓上又係得我地玩, 唔會嚇壞d路人

除左有hum頭危險外一切perfect

10/10
完全同意.
>>>>>劉伯<<<<< 07:36 PM 11-23-08
作者: 古惑的狼:
非常合理的說,我一開始也認不出藍版主(只係憑語氣認出)、劉(呢個兩年無見無計)
一陣scan完大合照,搵人 key 返個名係隔離囉
你個死長毛
兩年唔見白左咁鬼多
搵左水姐做面膜呀
07:45 PM 11-23-08
作者: lauchai:
你個死長毛
兩年唔見白左咁鬼多
搵左水姐做面膜呀
沒這回事,水姐的面膜也是我給她做的(誤
Diana 09:16 PM 11-23-08
作者: lauchai:
水姐識叫"唔好", "你洗左手未?"
洗手好緊要AR!!!!!!!

作者: 綾小路雷太:
佢仲識睇"相", 睇到我地一般人都唔識睇既野
小弟甘拜下風
我仲可以看到誰人有病,誰人有毒TIM...不過比人話我亂吹一通之嘛

其實昨晚(我指第一場)
好開心
D野好好食
個個都好好人
而且個價錢都好實際

如果沒有昨晚,我不知道那CAFE的存在
我會同朋友再去~~

多謝2版大為我地呢班哇鬼搞版聚~
>>>>>劉伯<<<<< 09:56 PM 11-23-08
水姐
"佢"好難執喎
你幫幫手啦

10:42 PM 11-23-08
唔好背後說人是非啦。
下雪邊界 10:46 PM 11-23-08
作者: 天童沙雪:
下雪, 因為原定餐單要逐個起菜好唔方便 會花費好多時間

不如大家講下對間cafe的感想 等我比個老細參考下
首先,我對食既要求係好低;
第二,藍妹完全睇唔到我想表達既重點

間cafe既野食ok,環境唔錯 (除左某個好明顯既陷阱位,一見到果個凹位就真係仲痛過我張頭像),不過如果有女仔的話,個位置就尷尬d lor,(不過如果抽中葵扇6的話,都幾方便ga),不過如果有男版友護送的話,應該問題不大

作者: Deviantnip:
後面個櫃應該放多D唔同既書比人睇下...
講開個書櫃,唔知有冇人發現,個書櫃入面有一本好似叫肉蒲團既書.............

另,某位版友曾經大大聲問:「藍妹係咪版主?」點解到e+都唔見佢出黎有所交代既
麥C 10:52 PM 11-23-08
如果得一半人的話個場幾好
Diana 11:32 PM 11-23-08
cathy420都有來哦~~~
我好像第二次見她了~
犬夜叉 11:36 PM 11-23-08
作者: 下雪邊界:
首先,我對食既要求係好低;
第二,藍妹完全睇唔到我想表達既重點

間cafe既野食ok,環境唔錯 (除左某個好明顯既陷阱位,一見到果個凹位就真係仲痛過我張頭像),不過如果有女仔的話,個位置就尷尬d lor,(不過如果抽中葵扇6的話,都幾方便ga),不過如果有男版友護送的話,應該問題不大

講開個書櫃,唔知有冇人發現,個書櫃入面有一本好似叫肉蒲團既書.............

另,某位版友曾經大大聲問:「藍妹係咪版主?」點解到e+都唔見佢出黎有所交代既
你仲記住個一隻"暗黑的葵扇6"........
雷火武 11:41 PM 11-23-08
作者: 戀戀芭比:
洗手好緊要AR!!!!!!!

我仲可以看到誰人有病,誰人有毒TIM...不過比人話我亂吹一通之嘛

其實昨晚(我指第一場)
好開心
D野好好食
個個都好好人
而且個價錢都好實際

如果沒有昨晚,我不知道那CAFE的存在
我會同朋友再去~~

多謝2版大為我地呢班哇鬼搞版聚~
某眼有無同你一齊去玩下場?
PTX-003C 11:48 PM 11-23-08
呀眼落cwb wor
Diana 11:59 PM 11-23-08
我下場係成人場...m大都唔岩玩,同埋佢有佢節目嘛
>>>>>劉伯<<<<< 12:01 AM 11-24-08
砍場

令人懷念
PTX-003C 12:02 AM 11-24-08
好玩嘛?
Diana 12:06 AM 11-24-08
去facebxxk度找我的相片咪知lor~~~
雷火武 12:13 AM 11-24-08
去facebxxk度找我的相片咪知lor~~~
沒有你facebxxk
12:15 AM 11-24-08
沒有你facebxxk
使用搜尋器
>>>>>劉伯<<<<< 12:17 AM 11-24-08
使用搜尋器
使用朋友都可以
Diana 12:19 AM 11-24-08
使用搜尋器
barbxx luk
昨晚來過的可以加我
PTX-003C 12:20 AM 11-24-08
冇fxxexxxk...XD|||
雷火武 12:21 AM 11-24-08
barbxx luk
昨晚來過的可以加我
好的
我搵到了
作者: PTX-003C:
冇fxxexxxk...XD|||
開一個好快姐
--------------------
雖然我已經好少用..
咩Feel 12:24 AM 11-24-08
好的
我搵到了

開一個好快姐
--------------------
雖然我已經好少用..
a 而家係返學必備品黎
無facebook真係少好多朋友XDDD
12:29 AM 11-24-08
作者: 虛無:
a 而家係返學必備品黎
可惜我的facebook 都是擺著不用的
Add 完唔知下次隔幾多個月先會再上

況且...是朋友我才Add 的,那...怎會「少好多朋友」呢XD
不是因為工作關係也不會開~
安東尼さん 12:29 AM 11-24-08
barbxx luk
昨晚來過的可以加我
加左了~

作者: 虛無:
a 而家係返學必備品黎
完全同意
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28  ... 最後

返回主題版面