Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72  ... 最後
電視遊戲討論版>Playstation VR - VR 頭戴式顯示器 專區 | PSVRは200万台を突破!
sunhikari 10:46 AM 07-29-16

見到張圖.....真係無比的感動:-):-)
harakuma 10:49 AM 07-29-16
一個電話可以試下登記無數次以增加機會率
tylau 10:50 AM 07-29-16
作者: fortel:
選地區之後仲要等佢彈間鋪名出黎,好白痴:-)
原來係咁, 真係要過幾關. :-)

唔急玩. 由佢 :-)
harakuma 10:51 AM 07-29-16
仲有9分鐘, 有冇人收到SMS架??
Lure 10:51 AM 07-29-16
作者: harakuma:
注意:
1,顧客須提供有效的香港本地手提電話號碼(不包括國家編號)以作登記及聯絡用途。每個手提電話號碼只限登記一次。如有重覆登記,會以其第一個登記為準。
草薙さん 10:52 AM 07-29-16
我岩岩都係咁,最後都係上一頁下一頁

我去到比完VISA果到彈返ESHOP果到都死左幾次,嚇死:-)
我知道條link之後就用direct link...無上一頁下一頁.....
harakuma 10:53 AM 07-29-16
作者: Lure:
注意:
1,顧客須提供有效的香港本地手提電話號碼(不包括國家編號)以作登記及聯絡用途。每個手提電話號碼只限登記一次。如有重覆登記,會以其第一個登記為準。
係喎, 無留意:-):-)
pet3 10:53 AM 07-29-16
都唔係抽獎

係計先後次序

重複登記無著數
janicebb 10:55 AM 07-29-16
有理由相信條真link係方便自己人訂曬先:-):-)
Amuro0093 10:56 AM 07-29-16
仲有9分鐘, 有冇人收到SMS架??
最多咪 waiting list;上次PS4我都係waiting list訂到.
pet3 10:58 AM 07-29-16
作者: janicebb:
有理由相信條真link係方便自己人訂曬先:-):-)
條隻網址現在都仲未有得入:-)
harakuma 10:58 AM 07-29-16
好似仲有好多人試ESHOP, 話唔定一陣又會加返D額
mrk 10:59 AM 07-29-16
排會展的我終於係10:30am左右以正價訂到淨眼鏡版!
草薙さん 10:59 AM 07-29-16
Sony果條link無一個正式既渠道入去...擺到明係自己人訂晒
pet3 10:59 AM 07-29-16
作者: mrk:
終於正價訂到淨眼鏡版!
你訂三小:-)
你都排左頭100名啦
fortel 11:00 AM 07-29-16
作者: pet3:
按比錢
https://www.dropbox.com/s/39uc3cw6bw1yw3p/PSVR.PNG?dl=0
出這圖

之後再上一頁再比錢

會唔會扣兩次錢的?
我上下左好多次,如果會扣多就大碌:-)
HON HON 11:01 AM 07-29-16
唔好意思, 其實個cam係咪for指定game至有用?
用黎玩返非指定game無cam都可以, 係咪?
pet3 11:02 AM 07-29-16
我上下左好多次,如果會扣多就大碌:-)
你也是圖中的情況?
但我現在去看我的訂單中

有兩張訂單
一張已交易
一張處理中

作者: HON HON:
唔好意思, 其實個cam係咪for指定game至有用?
用黎玩返非指定game無cam都可以, 係咪?
單是啟動vr 就已經要鏡頭先開到
HON HON 11:04 AM 07-29-16
明白, 唔該晒.
草薙さん 11:06 AM 07-29-16
啱啱果秒又好似訂到..?

可能佢系統有問題...
fortel 11:08 AM 07-29-16
你也是圖中的情況?
但我現在去看我的訂單中

有兩張訂單
一張已交易
一張處理中

我卡左係你個畫面,一彈去ESHOP就死,之後我上一頁下一頁、LOOP左幾次就連左個 多謝您的預訂
harakuma 11:10 AM 07-29-16
之前個廢LINK變咗做登記LINK, 唔夠1分鐘即完結登記
112914 11:12 AM 07-29-16
作者: 草薙さん:
啱啱果秒又好似訂到..?

可能佢系統有問題...
但我落左order俾埋錢...........:-):-):-)
mrk 11:13 AM 07-29-16
你訂三小:-)
你都排左頭100名啦
咁一日都未真係攞到張收據,都有可能任務失敗架嘛!
bearkat 11:18 AM 07-29-16
作者: mrk:
排會展的我終於係10:30am左右以正價訂到淨眼鏡版!
你幾點去排?
由手機版發出
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72  ... 最後

返回主題版面