Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
<<繼續談情>>>我們的情版版聚2011’ (版聚順利結束,多謝各位支持!唔知大家覺得點?俾D意見我!: ) )
綾小路雷太 01:59 PM 08-26-11
作者: KIM:
係金虎人!!! 明刀明槍好過偷偷摸摸麻~!

有沒人帶相機呀?
我帶左啦...
作者: 豆腐:
啱啱先到香港…俾d時間我休息先m(_ _)m
應該會如時到
由手機版發出
今晚見
KIM 02:08 PM 08-26-11
作者: 豆腐:
啱啱先到香港…俾d時間我休息先m(_ _)m
應該會如時到
由手機版發出
你會否駕飛火輪?
Diana 02:09 PM 08-26-11
今日病人素顏look,唔俾影相
Diana 02:13 PM 08-26-11
等金爸先testing左先!!!

是否可以再叫朋友來呀?
我呢個姑姑,要吸正太,嫩口彈手(吸精大法讓我呢個姑姑年輕不老)
金爸爸你太老啦~借(咩)唔該~
KIM 02:38 PM 08-26-11
作者: 過客:
我呢個姑姑,要吸正太,嫩口彈手(吸精大法讓我呢個姑姑年輕不老)

金爸爸你太老啦~借(咩)唔該~
原來妳只是吸小白臉水平, 太遜了!!! testing唔通過!!!!

好呀!!!!
綾小路雷太 02:41 PM 08-26-11
妳出到聲我邊敢影妳

咁集體相就拜託妳渣機啦
PTX-003C 03:33 PM 08-26-11
係金虎人!!! 明刀明槍好過偷偷摸摸麻~!

有沒人帶相機呀?
我會/

arm arm 起身...睇多陣書就會爬落床準備出來
05:15 PM 08-26-11
請利用PS裝甲
sunhikari 05:45 PM 08-26-11
剛出完街頭做野,如一陣碰面如有體味的希望各位體諒.....
因為我都唔想的
HI_Ricky 05:59 PM 08-26-11
作者: sunhikari:
剛出完街頭做野,如一陣碰面如有體味的希望各位體諒.....
因為我都唔想的
屈神,萬令,買支止汗咪得law
PTX-003C 06:05 PM 08-26-11
死.....回籠過頭
管家婆 11:36 PM 08-26-11
多謝雷太 辛苦哂攪呢個Meeting. 我回家先啦~各位玩得開心點啦 .
>>>>>劉伯<<<<< 11:42 PM 08-26-11
咁快玩完?
管家婆 11:44 PM 08-26-11
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
咁快玩完?
眼訓丫,我早走先咋麻. 你又唔來
>>>>>劉伯<<<<< 11:48 PM 08-26-11
作者: 管家婆:
眼訓丫,我早走先咋麻. 你又唔來
我講左呢類聚會我唔出架啦
雷火武 11:55 PM 08-26-11
歸家中,多謝零號既心機同努力.
Diana 12:33 AM 08-27-11
雷太,我愛你的梨渦~多謝你出心出力安排,辛苦你了
Lilith 12:53 AM 08-27-11
Thank you ar 雷太~~~~~~ 今晚笑得好開心~~~~~~ 好高興認識大家~~~~~
滅龍士 12:57 AM 08-27-11
/

是晚聚版總分:10分/100分

食物飲品全部都係放心落肚型。上次個灘凍唔變味意粉,今次可以轉型做半冷熱有汁嚼蠟味,係一個幾突破o既新開始。

係一個好成功o既回歸原點聚。大前年睇住芭比開半外掛,狼落街做萌狼同沖水唔濕腳,雷太被高腰褲呢D往事成功變做個人專享腦內回味file。

改將正常爆笑卡game放o係正檯面版友眼前,都可以無損廿六個版友吹水興緻,專心一致有講有笑,我都放心打道回府打感想。

文畢,goodnight
KIM 01:09 AM 08-27-11

HI_Ricky 01:23 AM 08-27-11
thank you ~~~
Norm 01:24 AM 08-27-11
good!安排得很好呢
LAMR 01:26 AM 08-27-11

好痛~>___<
KIM 01:33 AM 08-27-11
留番張大會貼紙, 可當下次$5用~!!!

另請比原大團體相我!!!
ultimaking2000@yahoo.com.hk
下雪邊界 01:43 AM 08-27-11
多謝雷太百忙中搞呢個聚。
因為要搞一個15人以上既meeting,當中所付出既心力,其實真係會令人短幾年命

評分:10分

本來扣咗1分:係因為俾某會員一拳打中鼻尖(E+仲痛緊 )
之後再扣多1分:每樣嘢都有佢既優點同缺點,優點我已經講咗,缺點就等大家去發掘啦 (謎~)
不過因為睇到空中少爺既無格閃卡,值回票價,所以加番滿分

作者: LAMR:
好痛~>___<
咩事?
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面