Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
toro 10:54 AM 03-31-04
請問Hikki的Single Collection Vol. 1(日版)今日有冇?
唔好記住我 01:51 PM 03-31-04
頭先我訂0左啦~~
但張單冇寫係特別版既.....T_T
無賴男 03:04 PM 03-31-04
作者: 唔好記住我:
頭先我訂0左啦~~
hai ng hai special ver? how much ar?i want to skymusic 訂too
唔好記住我 03:29 PM 03-31-04
佢話未知價呀..話落$30訂咋~~~~~
KIM 03:34 PM 03-31-04
頭先我訂0左啦~~
又唔即時講, 剛才幫你講了!
下次請睇清楚呀!
KIM 03:34 PM 03-31-04
作者: 無賴男:
hai ng hai special ver? how much ar?i want to skymusic 訂too
是! 未知! 去啦!
唔好記住我 04:31 PM 03-31-04
作者: KIM:
又唔即時講, 剛才幫你講了!
下次請睇清楚呀!
我有講架>.<
普通版就唔駛訂啦

不過我知衰~我唔睇清楚~~

& thx~
KIM 05:08 PM 03-31-04
我有講架>.<
普通版就唔駛訂啦

不過我知衰~我唔睇清楚~~

& thx~
買咩都要小心睇清楚呀!

你剛才是否同 SKY之花 訂呀?
唔好記住我 05:48 PM 03-31-04
買咩都要小心睇清楚呀!

你剛才是否同 SKY之花 訂呀?
NO~~~係一個美少男~~~~~
貓仔1031 07:51 PM 03-31-04
o岩o岩去完sky..
隻smile日版初回..
要$270...
完全令我卻步喎..
無賴男 09:14 PM 03-31-04
是! 未知! 去啦!
咁未知個價使ng使up password?明天去食雞訂吧
Piglet 09:21 PM 03-31-04
KIM 哥
幾時轉PASSWORD

我唔識讀你個名, 唔咁講陰號訂CD
KIM 01:45 AM 04-01-04
作者: 無賴男:
咁未知個價使ng使up password?明天去食雞訂吧
作者: 貓仔1031:
o岩o岩去完sky..
隻smile日版初回..
要$270...
完全令我卻步喎..
你地可以問左才決定的!
KIM 01:47 AM 04-01-04
作者: Piglet:
KIM 哥
幾時轉PASSWORD

我唔識讀你個名, 唔咁講陰號訂CD
KIM都唔識, 有冇打KOF呀!
KIM音 : "劍 + 掩" 一齊發音!
唔好記住我 11:50 PM 04-01-04
係lu..不如改PASSWORD ....
KIM 12:33 AM 04-02-04
係lu..不如改PASSWORD ....
唔改! 除非我比人BAN了先啦!

就算改, 都會叫"我係 金鳳凰 個朋友!" ! 仲難聽!
victorsky 01:48 PM 04-02-04
請問glay既新碟(行版)出左未呢
同埋有冇海報送, thx
T.L.J 01:06 AM 04-03-04
容祖兒隻新鍱幾時出呀??
KIM 01:07 AM 04-03-04
作者: victorsky:
請問glay既新碟(行版)出左未呢
同埋有冇海報送, thx
人有我人, 人冇我比$就有!
JACKY 01:07 AM 04-03-04
作者: T.L.J:
容祖兒隻新鍱幾時出呀??
暫定4月16日, 不過未confirm 實
應該4月內推出
KIM 01:09 AM 04-03-04
作者: JACKY:
暫定4月16日, 不過未confirm 實
應該4月內推出
勁! 我地都未firm呀!
果然版主!
JACKY 01:22 AM 04-03-04
勁! 我地都未firm呀!
果然版主!
yesasia 咁寫, 我咁講
yesasia 推出標出黎既時間應該幾準

另外JOEY 都話新碟就出, 所以應該係4月架喇
同期得學友, GIGI 出碟, 冇乜強敵搶食, 銷量穩陣喇
而且離SHOW UP 都有半年時間冇出廣東碟, 出架喇
而且最近主打緊新歌" 一拍兩散"

呢排多假期, 你地先未FIRM 到
過完假期, 到時應該要準備落ORDER
KIM 01:27 AM 04-03-04
作者: JACKY:
yesasia 咁寫, 我咁講
yesasia 推出標出黎既時間應該幾準

另外JOEY 都話新碟就出, 所以應該係4月架喇
同期得學友, GIGI 出碟, 冇乜強敵搶食, 銷量穩陣喇
而且離SHOW UP 都有半年時間冇出廣東碟, 出架喇
而且最近主打緊新歌" 一拍兩散"

呢排多假期, 你地先未FIRM 到
過完假期, 到時應該要準備落ORDER
希望準時啦!

--->

你張圖張似個icon呀!
Sgodkyo 08:15 PM 04-04-04
我想問 ,
通常邊d日本歌手d碟最好銷量 ?
紫色螢火蟲 10:38 PM 04-04-04
我想買番"地下鐵" 嗰隻sound track呀.
sky music有冇呀?
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70  ... 最後

返回主題版面