Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 11-21-02, 12:32 AM   #26
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
Originally posted by 男 :
TO Joe Yeung

& 寸佬d碟靚~鬼~
封面label都無
以前試過係皆旺買hgame
d 碟勁透光
過半年再玩時 d sountrack已經勁多雜音(因為read唔好)

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 01:42 AM   #27
男
God of Gamer
わーい(^ωq)♪

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :
一~~~~~~~~~~~~~~定唔係!!
我試過望緊本新GAME 目錄已經即刻同我講:o個頁唔買比生客!!
再講Safedisc2 有幾難拆!?
well, 我都試過
那是名句之一

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 01:44 AM   #28
男
わーい(^ωq)♪

XBox Live Gamertagotakuyoko jp
引用:
Originally posted by Hayami :
職業歧視!
>問下山本教隻新game有未,點知個條xx竟然答「熟客就有」
coming soon 果d?
其實係唔係因為仲試緊protect有冇事(ego果d次次都有新招
所以熟客先俾
費事生客唔work周街唱
之但係, 佢咁做, 嘛又係被人周街唱 (<--好似而家咁

|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
舊 11-21-02, 01:47 AM   #29
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
Red face

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :

個間係3/F !!
我係常客!!
我以前都係常客, 買親實係幫襯佢的。 但之後一段時間少玩了而冇去過... 而家係一時係阿游度買, 一時係佢度買。

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 01:51 AM   #30
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

引用:
Originally posted by Rv250 :
其實寸佬o個間舖有冇轉過老細?
三四年前阿游o個檔未開仲係賣vcd時,跟朋友去買game,佢話寸佬o個間最好
之後同佢都冇乜玩,係今年玩番就見到有人話佢寸...
Pia3出o個陣都係去佢度抄,一問就有貨,仲有初回隻omake disc

(之前記錯年份)
Pia3我都係係個度訂啦, 但佢問我要唔要omake disc個set我話唔要, 淨係要左連掛牆鐘既。
買親正版都係搵佢啦。(不過而家冇米少訂遊戲了...)

舊 11-21-02, 01:56 AM   #31
男
わーい(^ωq)♪

引用:
Originally posted by 森原里美 :

Pia3我都係係個度訂啦, 但佢問我要唔要omake disc個set我話唔要, 淨係要左連掛牆鐘既。
買親正版都係搵佢啦。(不過而家冇米少訂遊戲了...)
借問那裡正版多少算? 一直唔夠膽問, 怕被串...

舊 11-21-02, 02:04 AM   #32
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

引用:

借問那裡正版多少算? 一直唔夠膽問, 怕被串...
不平的啊...
起碼七至八算啦(但實在有一段時間冇去過了, 最後一隻買的是「Lost Passage」)... 但因為我幫襯開佢(算係熟客的啊), 亦唔諗住換第二度(怕煩)。

舊 11-21-02, 02:08 AM   #33
男
わーい(^ωq)♪

>>七至八算
正常
但不是熟客的我, 有點怕左佢...

舊 11-21-02, 12:08 PM   #34
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

引用:
>>七至八算
正常
但不是熟客的我, 有點怕左佢...
唔... 大家都係咁講呢...
我第一次去幫襯個陣都冇野, 買多一兩次之後已經同佢有講有笑了。

舊 11-21-02, 01:55 PM   #35
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我以前o係3/f o個間買,貪佢有個封面,之後冇封面都冇去買lu...

你地講o既寸佬係咪海賊dvd鋪o個邊o個間,阿遊就係佢正對面?

舊 11-21-02, 02:18 PM   #36
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
引用:
Originally posted by rance :
我以前o係3/f o個間買,貪佢有個封面,之後冇封面都冇去買lu...

你地講o既寸佬係咪海賊dvd鋪o個邊o個間,阿遊就係佢正對面?
依家冇封面咩!?
我次次買都仲有喎!!

係!!
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 02:58 PM   #37
Rv250

註冊日期: Aug 2002
我都冇封面喎
得彩色碟面
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 03:37 PM   #38
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
引用:
Originally posted by Rv250 :
我都冇封面喎
得彩色碟面
熟客關係!?
等我下次問問佢先!!
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 08:43 PM   #39
conan
Insane Gamer

去寸佬個間舖買,無非都是買正版,因為他的訂貨速度超快,大概3-4日就可以取貨了,而特典有時都會較一般多.我以前去過景品訂game,一個月有多先有,而且又要自己print d 資料比佢,寸佬個間你只要同佢講佢都知道了,說到底寸佬間舖是專門訂game的...
至於對換大概是8算,要電話卡就9-10算.
不過買老翻我就不會去那間了,通常都是去阿游隔離賣$20個間.

論壇跳轉

現在的時間是 07:27 AM

手機版 | APP版