Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>香港演唱會最新消息綜合討論區
van仔仔 10:53 PM 01-30-07
作者: jimmyogata:
濱 崎 步果個公開發售了?
當然未啦
出來d飛都應該唔多
自己友都唔夠飛
又唔可以太過份出得勁少飛公開
jimmyogata 05:17 PM 01-31-07
作者: van仔仔:
當然未啦
出來d飛都應該唔多
自己友都唔夠飛
又唔可以太過份出得勁少飛公開
我都訂左啦, 不過得番$480..
antony chan 12:12 PM 02-07-07
究竟光良今年係唔係會再開...
好想去睇多次....
(=v=)b 07:16 PM 02-07-07
想問下有無人知~janice黃牛$480頭3行~市價賣幾$呀~?
W!LL 08:55 PM 02-20-07
Sammi 5.18 再戰紅館 開4場
【明報專訊】鄭秀文 (Sammi)全面復工後,積極籌備新唱片及演唱會。相隔3年,Sammi定於今年5月18日至21日,在紅館舉行《Sammi Show Mi 2007》4場演唱會,並與黎明及蘭看齊,最高票價定為480元。

門票最貴$480
Sammi自2004年舉行《Sammi Vs Sammi鄭秀文04演唱會》,距今已3年。近年她一直深居簡出,至去年底再度投入工作,展開一連串工作大計。她宣布於5月舉行演唱會,暫定4場,票價分別為$480、$300、$200、$100。她所屬的東亞唱片旗下的歌手如黎明、蘭,演唱會票價最貴都是$480,因此她都不例外,目前暫定4場。配合演唱會,她的新唱片已灌錄中,稍後會有歌派台。

http://hk.news.yahoo.com/070219/12/2217y.html

好貴耶....
antony chan 01:03 PM 03-01-07
作者: W!LL:
Sammi 5.18 再戰紅館 開4場
【明報專訊】鄭秀文 (Sammi)全面復工後,積極籌備新唱片及演唱會。相隔3年,Sammi定於今年5月18日至21日,在紅館舉行《Sammi Show Mi 2007》4場演唱會,並與黎明及蘭看齊,最高票價定為480元。

門票最貴$480
Sammi自2004年舉行《Sammi Vs Sammi鄭秀文04演唱會》,距今已3年。近年她一直深居簡出,至去年底再度投入工作,展開一連串工作大計。她宣布於5月舉行演唱會,暫定4場,票價分別為$480、$300、$200、$100。她所屬的東亞唱片旗下的歌手如黎明、蘭,演唱會票價最貴都是$480,因此她都不例外,目前暫定4場。配合演唱會,她的新唱片已灌錄中,稍後會有歌派台。

http://hk.news.yahoo.com/070219/12/2217y.html

好貴耶....
唯有睇300蚊....
>>>>>劉伯<<<<< 01:42 PM 03-01-07
好在我一向唔多睇演唱會 XD
terry bogard 02:01 PM 03-01-07
作者: antony chan:
唯有睇300蚊....

點解爭百零元唔睇480, 睇都睇得清楚d噃,
sammi落嚟同你握手機會都大d啦
antony chan 05:57 PM 03-01-07
作者: terry bogard:
點解爭百零元唔睇480, 睇都睇得清楚d噃,
sammi落嚟同你握手機會都大d啦
一張就百零, 兩張就三舊幾....
terry bogard 06:16 PM 03-01-07
一張就百零, 兩張就三舊幾....
氹女伴開心,使多二三舊不可少,
呢d錢唔慳得o架
antony chan 12:34 AM 03-02-07
氹女伴開心,使多二三舊不可少,
呢d錢唔慳得o架
問題係唔抵. 果百幾夠去食餐勁
terry bogard 06:03 AM 03-02-07
問題係唔抵. 果百幾夠去食餐勁
唔係話聞塞, 野就日日都可以食,sammi演唱會真係唔係成日都有得睇,
你都知佢宜家幾深閨啦,今次開完,下次又唔知幾時,
不過始終呢d都係你的取捨問題,
我哋d閒人都係多把口咁姐
antony chan 11:18 AM 03-02-07
唔係話聞塞, 野就日日都可以食,sammi演唱會真係唔係成日都有得睇,
你都知佢宜家幾深閨啦,今次開完,下次又唔知幾時,
不過始終呢d都係你的取捨問題,
我哋d閒人都係多把口咁姐
唔抵就係唔抵, 我理佢今次開完之後收山丫....
資源要好好分配. 不能夠因為好想而白白浪費
tinggy 06:55 PM 03-06-07
8 月 : 張 學 友
wwwaaaa!!
jimmyogata 10:22 AM 03-16-07
有無人知elaine paige係香港個concert ge資料呀?
シェンムー 07:19 PM 03-16-07
香港 d concert我淨係睇過beyond(5場)....黃貫中(一場)....eason(一場)...joey(一場)....

如果上面果d人仕再開一定會再睇....
jason_kasim 09:04 PM 03-19-07
終於都到梁靜茹 5月7日
唔知幾時有飛賣
URA 07:10 PM 03-20-07
作者: jason_kasim:
唔知幾時有飛賣
3月27就開始公開賣,無優先訂飛

poster:

流浪貓 05:13 PM 03-21-07
作者: jimmyogata:
有無人知elaine paige係香港個concert ge資料呀?
elaine paige concert 資料可以上 hkticketing 個網睇
antony chan 12:54 PM 03-22-07
梁靜茹一定要睇....
shingo512 04:52 PM 03-23-07
4月26-27 庾澄慶
5月5日 五月天
Dioray 05:04 PM 03-23-07
作者: jason_kasim:
唔知幾時有飛賣
27日公開售票。
是但 11:35 AM 03-25-07
知唔知五月天幾時開始賣飛?
零葉 01:01 PM 03-25-07
作者: 是但:
知唔知五月天幾時開始賣飛?
fans club果邊既消息...
公開售票日期由28/3變成待定@@

今日出左報紙廣告都寫住
"城市電腦售票網公開發售日期容後公佈"~

信用咭訂票方面...
$480既飛已經售罄~
jimmyogata 11:07 AM 03-26-07
作者: 零葉:
28/3

(聽聞26/3開始信用咭訂票)
訂了$100
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面