Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
日本動漫畫討論版>冬川基「とある科学の超電磁砲」総合THREAD丨鎌池和馬「とある魔術の禁書目録」総合THREAD Vol.3
money 05:32 AM 02-25-11

石原夏織 07:19 PM 03-05-11
個樣真係...
鐵之侍 09:57 AM 02-25-11
同人故事經常出現的情節要成真,美琴要為某人送上愛心之作嗎?
shooter 04:35 PM 02-26-11
last order 運算不能? 咁文靜既?
冬雨 04:30 PM 02-27-11
一方通行反擊了!
下集看來更精彩!
幾時先同木原打第2回合?
FREDDY@o@ 05:11 PM 02-27-11
作者: mark20hk:
一方通行反擊了!
下集看來更精彩!
幾時先同木原打第2回合?
虐殺獵犬部隊其實都好好睇, 但動畫表達唔到
6eo 02:41 PM 03-03-11
右手哥同人外既戰鬥經驗果然豐富, 一睇就睇穿左對手既攻擊模式
不過我硬係唔同點解d人係要用能力/魔術挑戰右手哥
明明只要係地下執支機槍入去掃射, 1分鐘就完成任務啦...
怪盜小G 04:55 PM 03-03-11
作者: iamleoluk:
右手哥同人外既戰鬥經驗果然豐富, 一睇就睇穿左對手既攻擊模式
不過我硬係唔同點解d人係要用能力/魔術挑戰右手哥
明明只要係地下執支機槍入去掃射, 1分鐘就完成任務啦...
原因好簡單

因為右手哥一見人拎槍就會選擇閃
6eo 05:01 PM 03-03-11
果果位唔係走到下化, 帶住個靚妹跑喎, 出面仲有成隊特別部隊, 前方之風絕對可以等佢地殺左右手哥先去慢慢收屍

就算真係比佢走到, 平日佢咁冇防範, 派一個sniper/現代刺客混入去學園都市, 要殺佢容易到極啦
不過算, 睇故就唔摶故
Gashapon™ 05:09 PM 03-03-11
果果位唔係走到下化, 帶住個靚妹跑喎, 出面仲有成隊特別部隊, 前方之風絕對可以等佢地殺左右手哥先去慢慢收屍

就算真係比佢走到, 平日佢咁冇防範, 派一個sniper/現代刺客混入去學園都市, 要殺佢容易到極啦
不過算, 睇故就唔摶故
邊有,魔法側班友連洗衣機都唔識用
玩下飛刀可能得既
杉田智和 05:59 PM 03-03-11
作者: Gashapon™:
邊有,魔法側班友連洗衣機都唔識用
玩下飛刀可能得既
講起洗衣機 神裂
FREDDY@o@ 10:39 PM 03-03-11

不過算, 睇故就唔摶故
前方話唔想比人搶走獵物~ 所以要親自處理右手哥 (即係劇情需要)

另外sniper/現代刺客基本上入唔到境, 因為無咁既技術潛入去. D入侵者都係用魔術入侵(隱形, 天罰等等)
POISON 10:46 PM 03-03-11

不過算, 睇故就唔摶故
因為越勁個班越過唔到自尊個關..........
堂堂一個魔術界既大佬要用機槍殺人,俾人知左點出黎行呀
メソウサ 12:58 PM 03-05-11
最尾個樣笑左
どう見てもアヘ顔www
ゆり 06:51 PM 03-05-11
作者: メソウサ:
最尾個樣笑左
どう見てもアヘ顔www
失神壞掉樣
HAKAIDER 08:13 PM 03-05-11
最尾個樣笑左
どう見てもアヘ顔www
返眼兼伸俐~~~
Kinny Riddle 08:26 PM 03-05-11
最尾個樣笑左
どう見てもアヘ顔www
X2

無論點睇都係覺得風斬個樣好似好enjoy咁。XDDD
ゆり 08:34 PM 03-05-11
作者: Kinny Riddle:
X2

無論點睇都係覺得風斬個樣好似好enjoy咁。XDDD
玩壞左唔知幾多次
若天 02:02 AM 03-06-11
一方的"五分鐘攻擊"變得毫無氣勢...
冬雨 04:15 PM 03-06-11
風斬個look變到令人orz!
今集兩位主角係大家都不太識大家的情況下溝通!
下集看來是就完此劇情?
money 01:11 PM 03-07-11
22話「天罰術式」
23話「10月30日」
24話「武装集団(スキルアウト)」

怪盜小G 01:16 PM 03-07-11
o下??

拎一方通行做最終話??
money 01:26 PM 03-07-11
23話唔知佢打錯定咩
10月30日已經去到20巻啦wo
應該係10月3日呀?