Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-21-09, 11:57 PM   #26
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: House 查看文章
然而,這一切是個鬼打牆...從頭開始這是一個無窮循環..

簡直跟我個情況有8成以上相似
而且果個女仔得閒仲要吊下我引先死
*明知我追緊佢
一係抽身走人
一係反擊, 吊返佢癮轉頭

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-09, 02:54 AM   #27
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
好多謝大家既留言
希望我早日諗得通啦..我有d fd都話呢個女仔唔好痴埋去...但係
唔鐘意我埋直接同我講囉..你咁樣拖我對你有乜著數喎..
仲以為耶教會對呢d野認真d..(佢係基督徙)
真係好想問下佢 君の神は何処にあるXDD
忽然間好衰咁諗..希望呢種玩弄好人既女仔 有朝一日比壞人玩弄 中出完之後飛左佢
你都無直接同人表白
仲好意思話人拖你?
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
一係抽身走人
一係反擊, 吊返佢癮轉頭
唔多覺個女仔會比樓主吊

此篇文章於 07-22-09 02:58 AM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-09, 06:43 AM   #28
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: dragonwing84 查看文章
一開始唔係話個女仔自我保護性強咋咩..
得唔到手又話人釣你拿..?
呢樣野我感覺得都係無變過..
她很懂在談話時隱藏自己的事..將視線轉移到其他人果度\
我不要當兵了

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

此篇文章於 07-22-09 06:49 AM 被 House 編輯。
House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-09, 08:57 AM   #29
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
好多謝大家既留言
希望我早日諗得通啦..我有d fd都話呢個女仔唔好痴埋去...但係
唔鐘意我埋直接同我講囉..你咁樣拖我對你有乜著數喎..
仲以為耶教會對呢d野認真d..(佢係基督徙)
真係好想問下佢 君の神は何処にあるXDD
忽然間好衰咁諗..希望呢種玩弄好人既女仔 有朝一日比壞人玩弄 中出完之後飛左佢
其實你有冇清清楚楚咁同人地表白先?
無的話, 你想個女仔點?
飛撲向你度?!
仲要祝人比人中出即飛...
好無厚道姐

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-09, 10:02 AM   #30
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
話唔定個女仔等緊樓主表白
但個樓主一直拖.又只係o係度自己幻想人地點樣對自己唔認真..當自己係兵..etc
咁媾唔到女就唔好怪個女仔了.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-09, 10:51 AM   #31
House
里村★紅葉

引用:
作者: irismong 查看文章
其實你有冇清清楚楚咁同人地表白先?
無的話, 你想個女仔點?
飛撲向你度?!
仲要祝人比人中出即飛...
好無厚道姐
喂!我都無講係佢!
我只係講呢玩人呢一種女仔

Get

Get 周防天音!

舊 07-22-09, 11:57 AM   #32
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
你都無直接同人表白
仲好意思話人拖你?

唔多覺個女仔會比樓主吊
....我糟糕了....

舊 07-22-09, 12:02 PM   #33
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
話唔定個女仔等緊樓主表白
但個樓主一直拖.又只係o係度自己幻想人地點樣對自己唔認真..當自己係兵..etc
咁媾唔到女就唔好怪個女仔了.
乜你認為忽冷忽熱既係女仔唔係house?
即係點? 個女仔反面係兵?
奇聞

舊 07-22-09, 12:03 PM   #34
House
里村★紅葉

引用:
作者: Eking 查看文章
....我糟糕了....
\
btw 我對佢真係無乜果方面既幻想
唔係你講我都無諗到
我追求既係柏拉圖戀愛?
果日我同佢一齊擔姐,我同佢一齊行得幾辛苦丫..
左面係牆,右面係條女,佢又越行越埋..咁我難免同佢發生身體接觸..我b
果一刻真係想死,只係同其他女仔fd我又唔會咁..同佢地點玩有乜身體接觸都無野

有個女仔fd以前話我知..佢d男朋友唔夠咸濕..佢覺自己唔夠"未"力唔開心
仲話女仔鐘意男仔咸濕d
真係唔知信唔信佢好

Get

Get 周防天音!

舊 07-22-09, 12:09 PM   #35
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
\
.....

有個女仔fd以前話我知..佢d男朋友唔夠咸濕..佢覺自己唔夠"未"力唔開心
仲話女仔鐘意男仔咸濕d
真係唔知信唔信佢好

唔係唔信
but 呢d野都唔係e家 會show 俾佢睇啦
都要一齊左先慢慢試探佢鍾意/接受到點樣既親密行為/方式

舊 07-22-09, 12:29 PM   #36
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
喂!我都無講係佢!
我只係講呢玩人呢一種女仔
原來係我過敏左~
對唔住先 -w-"

話說... 知道你追同你正式講出口... 係兩回事
大把男仔玩玩下咁樣, 以追女仔既手法去tum女仔
tum完, 到差唔多追到手, 就會飛
呢d playboy都真係唔少
個女仔可能真係比較保護自己
未到你正式講果一刻, 都唔表明吧?

如果樓主覺得人地玩緊你/拖住你/想你做兵
倒不如爽爽快快
同個女仔表白
如果佢refuse完, 都仲對你好似以前咁樣
就真係有夠衰格

你亦都可以死左條心~~

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-09, 01:28 PM   #37
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
驚死不如唔好呻
食得咸魚要抵得渴啊俊男

如果頂唔順,不如學樓上話齌
拿拿聲自爆左佢算

好好醜醜總可以叫做大家俾彼此一個交代嘛

仲有呀,如果佢係一個認真既耶教徒
有時可能真係好睇另一半既信仰背景既
呢樣野唔好話我唔提你啦,你自己做定心理準備啦......

舊 07-22-09, 02:59 PM   #38
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
引用:
\
btw 我對佢真係無乜果方面既幻想
唔係你講我都無諗到
我追求既係柏拉圖戀愛?
果日我同佢一齊擔姐,我同佢一齊行得幾辛苦丫..
左面係牆,右面係條女,佢又越行越埋..咁我難免同佢發生身體接觸..我b
果一刻真係想死,只係同其他女仔fd我又唔會咁..同佢地點玩有乜身體接觸都無野

仲話女仔鐘意男仔咸濕d
真係唔知信唔信佢好
三次元的世界是非常覆雜的,
就算比你得手,仲有排煩
無錯,係個陷阱!

你聽多D人呻拍拖結婚有幾辛苦,
少D幻想,
個人就會化

安東尼さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-09, 04:12 PM   #39
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
自己又冇表白, 想人地點唔拖你
你想佢同你表白丫, 定係想佢無啦啦同你講其實我唔鐘意你咁?
你唔講佢點知你係咪真係鐘意佢?你都不動人地又做乜要動

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-09, 04:19 PM   #40
HM

註冊日期: May 2007
>左面係牆,右面係條女,佢又越行越埋..咁我難免同佢發生身體接觸..我

整定你俾人食住上
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-09, 08:19 PM   #41
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
引用:
\

仲話女仔鐘意男仔咸濕d
真係唔知信唔信佢好
みりょく /竹戈十木 

我覺得你似迫個女仔迫到好緊.
放鬆d啦,不論對個女仔同埋你自己既心情.一切都平常心去做好d.
試下同佢個距離保持一些,一來可以比自己冷靜一下,
二來可以睇下個女仔係你突然對佢比之前冷淡左既情況下會點.
再唔係又睇下身邊其他女仔囉,未必只得佢一個適合你.

記住3次元係唔會有2次元既情節.

此篇文章於 07-22-09 08:23 PM 被 カズキ 編輯。
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-09, 10:29 PM   #42
House
里村★紅葉

引用:
作者: カズキ 查看文章
みりょく /竹戈十木 

我覺得你似迫個女仔迫到好緊.
放鬆d啦,不論對個女仔同埋你自己既心情.一切都平常心去做好d.
試下同佢個距離保持一些,一來可以比自己冷靜一下,
二來可以睇下個女仔係你突然對佢比之前冷淡左既情況下會點.
再唔係又睇下身邊其他女仔囉,未必只得佢一個適合你.

記住3次元係唔會有2次元既情節.
7月我仲要同佢行書展
8月我有12日要見到佢

我現在竟然覺得好stressful

Get

Get 周防天音!

舊 07-23-09, 02:15 AM   #43
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
7月我仲要同佢行書展
8月我有12日要見到佢

我現在竟然覺得好stressful
頂,House轉做草食系算啦,等D女以為自己好矜貴咁

一於玩冷淡

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-09, 08:52 AM   #44
好鬼煩
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 安東尼さん 查看文章
三次元的世界是非常覆雜的,
就算比你得手,仲有排煩
無錯,係個陷阱!

你聽多D人呻拍拖結婚有幾辛苦,
少D幻想,
個人就會化

唔拍拖唔結婚就唔使煩
好鬼煩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-09, 09:16 AM   #45
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
不做好人 轉職做大魔法師吧!
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-09, 10:27 PM   #46
House
里村★紅葉

今天她看到我無奈得想哭
一句問候也沒有
換來只是的一句 明天book fair呀 收5點呀
只因為我之前應成左同佢一齊買書
我該笑還是哭?

Get

Get 周防天音!

舊 07-27-09, 11:03 PM   #47
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
今天她看到我無奈得想哭
一句問候也沒有
換來只是的一句 明天book fair呀 收5點呀
只因為我之前應成左同佢一齊買書
我該笑還是哭?
咁你無奈得想哭、同佢有關嗎?

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-09, 11:34 PM   #48
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
自己唔願意行番轉頭
就哭好了

舊 07-29-09, 04:34 PM   #49
GimGim

註冊日期: Jun 2002
you cant be care about girls too much, if you do, they wont want you

舊 08-04-09, 09:32 AM   #50
House
里村★紅葉

慢慢放到手..
終於可以無咁患得患失..
就算佢理我又好唔理我又好
我都無以前咁大反應了..
..就算真係同佢拍到拖..我已經估到只有單方面式對佢..
呢排同佢相處得耐已經慢慢睇到佢小小性格
佢過份被動..佢就算對住朋友都係咁..
何況對住我
呢個情況下我唯有暫時同佢做住好朋友算

有事上黎佢將所有麻煩事掃哂比我
做女仔真係好
不過我又唔介意幫佢頂既

不過學我個朋友話:呢個世界無怕女人既男人..只有尊重女人既男人..

Get

Get 周防天音!

論壇跳轉

現在的時間是 10:00 AM

手機版 | APP版