Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 07-13-23, 10:29 PM   #26
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
劇情需要咯⋯⋯

不過希望係假嘅,如上面講,之後有人一樣中刀中同一個位置,唔只仲行得走得,連救埋人都得。

肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-23, 12:08 AM   #27
王小虎

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
飛落火車道有d亂黎,特別係降落個part,咁巧係個卡車?
好多位揾戲係做…突然d配角無咩腦…
佢哋講到咁難上火車,轉頭奸角一個喺橋上,一個一早上埋,我心諗有幾難。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-23, 04:46 PM   #28
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
問題係主角黃晒面口,就咁上火車無可能,所以要咁曲線上車啫。其他人「正正常常」,所以無問題。二刷之後發現另一個問題,就係之前明明「暗示」係要交畀某一幫人,點知開估原來係另一幫人。另一樣係,口噏就話有好多勢力想要,點知來來去去都係一隻手數得晒咁多。

都講過呢套嘢啲 bug 多到痺,比如話某角可以求其搵個登機閘口,無 boarding pass 都上到機。

肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-23, 11:10 AM   #29
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 420secured 查看文章
好睇

但個人覺得同jw4 一樣,有好多動作位已經為拍而拍拖長左

雖然我鍾意奇洛多過湯佬,不過jw4真係拍到好悶(就算冇左隻太監都唔好睇),mi7雖然劇情多bug搵戲來做而且派左個唔應該派的飯盒,不過都仲係好睇過jw4好多。

jw4真係一路睇一路想佢快啲做完,mi7真係由頭都尾都冇悶場,雖然我同意追車同火車真係拖長左,但整體仲係ok。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Mission: Impossible - Fallout ︱職業特工隊6 (July,2018) 信長 電影版 21 04-29-22 09:09 AM
[西片] Mission Impossible 7 (2022-05-07) 肉羊哩咖 電影版 4 04-22-21 04:02 PM
Mission: Impossible 3 皇家馬爹里 電影版 90 08-20-15 08:37 AM
請問有冇 人玩過 xbox mission impossible ? 何金水 - 阿水 電視遊戲討論版 0 02-08-04 11:01 PM
[全機種]Mission Impossible:Operation Surma圖片,PS2,GC日版3/25發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 13 02-08-04 12:00 AM

現在的時間是 06:07 PM

手機版 | APP版