Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後
街機遊戲討論版>Pop'n Music Sunny Park
用戶名稱 08:54 PM 12-22-12
六蚊事小 開唔到EXTRA事大
mihipu 11:23 PM 12-22-12
作者: 用戶名稱:
你當一舖有3.5首就差唔多架啦
izumo 12:14 AM 12-23-12
作者: TCS_disable:
六蚊有 四蚊 konami, 兩蚊 間鋪

而家d鋪 做 三蚊以下嘅 Game 已經蝕
我反而想知SEGA條數係點拆
MAIMAI同PDA香港真係算多機兼抵打
TCS_disable 12:56 AM 12-23-12
作者: izumo:
我反而想知SEGA條數係點拆
MAIMAI同PDA香港真係算多機兼抵打
Maimai 同 PDA 就唔關事, 買斷嘅
Namco 5 : 5 鋪 <- 灣岸4
Konami 9 : 1 鋪 <- 明點解旺角區,mk88以外唔Update jubeat / RB 理由

仲有一鋪六蚊,早期減價低過呢個數會出現嘜問題,有數計
用戶名稱 05:05 AM 12-23-12
Konami 9 : 1 鋪 <- 明點解旺角區,mk88以外唔Update jubeat / RB 理由

SEGA都係拆帳架嘛
TCS_disable 10:25 AM 12-23-12
SEGA都係拆帳架嘛
Border Break 就係
izumo 10:31 AM 12-23-12
SEGA都係拆帳架嘛
我好難相信MAIMAI 唔係拆帳囉MAIMAI 套野咁貴
-N3DS- 12:28 PM 12-23-12
有得玩sunny park已經好好~
要開extra??smart game玩16 is ok~
YALIU 01:35 PM 12-23-12

唔好意思我唔係好明條數
可唔可以詳細少少
TCS_disable 02:29 PM 12-23-12
作者: YALIU:
唔好意思我唔係好明條數
可唔可以詳細少少
六蚊會嘅分法
TCS_disable 08:46 PM 12-23-12
無打兩年居然過到Lv40
JMi 09:55 PM 12-23-12
我上個月過唔到36
今日過左42

我見39有究極地雷飛行機
操返要過晒3字頭應該無乜問題
kkf劍零 10:31 PM 12-23-12
無打兩年居然過到Lv40
今集上限變左50LV
TCS_disable 11:04 PM 12-23-12
作者: kkf劍零:
今集上限變左50LV
搞錯啊. 等我開心左唔夠半日
ben wai 11:26 PM 12-23-12
我當初見到FLOWERaaaaaaaa~EX 47
原來今集MAX50

醜響!醜響!醜響!醜響!
一小英口 11:27 PM 12-23-12
作者: -N3DS-:
有得玩sunny park已經好好~
要開extra??smart game玩16 is ok~
大大你呢個講法又衰左d

我打左4舖, 睇人打左十零舖
見有人兩首 lv39 full combo + 一首lv 46 一舖就開到extra
一首要過700分唔算易, 但我諗對於打左好耐既各位大大應該唔難
JMi 11:36 PM 12-23-12
作者: 一小英口:
大大你呢個講法又衰左d

我打左4舖, 睇人打左十零舖
見有人兩首 lv39 full combo + 一首lv 46 一舖就開到extra
一首要過700分唔算易, 但我諗對於打左好耐既各位大大應該唔難
高手往往唔鍾意入錢full d自己full到既歌
係死忠級數先會咁煲 lol

以前個開extra雖然可以好大壓力 (對我呢d普通人類玩家來講啦)
但至少明碼實價 打到打唔到一眼知
而家呢2100EP 有點黑箱作業 夾硬迫人FULL易歌
三首都挑戰自己水平代價就無EXTRA
其實都有辣有唔辣
一小英口 11:45 PM 12-23-12
作者: JMi:
高手往往唔鍾意入錢full d自己full到既歌
係死忠級數先會咁煲 lol

以前個開extra雖然可以好大壓力 (對我呢d普通人類玩家來講啦)
但至少明碼實價 打到打唔到一眼知
而家呢2100EP 有點黑箱作業 夾硬迫人FULL易歌
三首都挑戰自己水平代價就無EXTRA
其實都有辣有唔辣
個人認為ojama開
hid+sud (always on) +
dark (always on)
應該會易d夠數

不過打唔打得慣就睇人了
TCS_disable 11:55 PM 12-23-12
今集ojama 點開?
hap3afrien 12:20 AM 12-24-12
你地唔知今集d lv升高晒咩, 首首升左6lv左右
Gori 12:24 AM 12-24-12
其實玩對戰會多D EP...
一小英口 12:25 AM 12-24-12
今集ojama 點開?
選歌後 兩粒白色

作者: hap3afrien:
結果次次揀歌都要心算減番6
而家記住自己打到lv44 就算了
-N3DS- 12:26 AM 12-24-12
今集ojama 點開?
較速度o個頁度按兩粒白色制~a
TCS_disable 12:42 AM 12-24-12
楽曲レベル上限変更
楽曲のレベルが43段階から50段階に変更。
基本的には従来のレベルに+6したものが50段階でのレベルとなる。

スタッフブログによる一例
撫子ロック/凛として咲く花の如く/紅色リトマス
NORMAL:24→30 HYPER:33→39 EX:40→46

討厭啊

作者: hap3afrien:
Check完 Wiki 未知囉
(我當初無諗過變左咁多...)
Chrono 12:59 AM 12-24-12
我今日俾首420既cutie歌尾殺左

我覺得2100分開extra好難(對比起之前都係一首只係要42分真係差好遠)
首先好應該個system透明度高D

至少佢唔會HIHI到個BAR會RESET
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後

返回主題版面