Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-22-13, 05:12 PM   #26
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
我都想落坑,但行晒MK同SSP都無
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 05:22 PM   #27
david
The One

註冊日期: Mar 2002
我呢邊艇貨一大堆,其實之前預訂期幾個月都唔斷貨都估到。

應該好快會值崩。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 05:47 PM   #28
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: david 查看文章

應該好快會值崩。
留意左隻Game好耐,等人返平貨就係入手時機

舊 08-22-13, 06:00 PM   #29
andychan26675
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:

應該好快會值崩。
你在美國???
andychan26675 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 06:00 PM   #30

引用:
作者: Akira 明 查看文章
我都想落坑,但行晒MK同SSP都無
HMV有大量....
andychan26675 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 06:04 PM   #31
david
The One

引用:
作者: andychan26675 查看文章
你在美國???
唔係,但我呢邊今日行過O的貨堆山咁。

---
舊 08-22-13, 06:11 PM   #32

引用:
唔係,但我呢邊今日行過O的貨堆山咁。

請問邊度呀~~THX
舊 08-23-13, 07:08 PM   #33
An0raku
Insane Gamer
速報Glutton

註冊日期: Sep 2009
引用:
請問你買咩機種版本?

原來個坑都幾大吓
https://www.youtube.com/watch?v=JKSt6hmCSsk

我諗START PACK唔難搵,不過之後D公仔,配件都唔知點算
條片D野係反X城買既,唔知香港有無呢

玩呢D公仔儲儲吓有儲唔齊硬係唔知點咁....
360版
期待10月出Toy Story
An0raku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 07:13 PM   #34
david
The One

引用:
請問邊度呀~~THX
鬼頭地方啦,唔係香港。

我呢邊之前SE O的JRPG最快試過兩個月唔夠就值崩,唔知呢隻會唔會破SE紀錄...呢?

---
舊 08-23-13, 08:25 PM   #35
Akira 明
Game Master

Nintendo Switch ID5966-9891-3387
HMV,反斗城都有GAME同公仔,配件就無
HMV有一包包DISC PACK $69,不過應該係抽

STARTER PACK內有一塊DISC,我個塊係長髮公主
唔知係咪每盒一樣?

依家開始插齊野READY哂,但係LOAD好耐都未開始,
個感應盤閃一閃又無再著,發生咩事

此篇文章於 08-23-13 10:35 PM 被 Akira 明 編輯。
舊 08-23-13, 11:47 PM   #36
Akira 明
Game Master

我到依家都係呢個畫面未開始過?第一次係咪要LOAD好耐?
舊 08-24-13, 12:35 AM   #37

我塊DISC係“Up”

我昨晚玩了incredibles個故事,幾有趣~~~吾錯

請問之後有乜故事 pack出??
舊 08-24-13, 12:58 AM   #38
Akira 明
Game Master

你地D感應盤插落部機時燈長著定只有插個吓閃一閃?

第一次係咪要LOADING 好耐?
我等好耐都未玩到,按制又無反應
舊 08-24-13, 01:23 AM   #39

可能head 機或上吾到網.....試下關機再來吧...
舊 08-24-13, 01:53 AM   #40
Akira 明
Game Master

引用:
可能head 機或上吾到網.....試下關機再來吧...
RESET咗好多次,依家灰都爆
我係WII U版,望就真係上唔到網
但見MIISERVER好多人都玩緊
舊 08-24-13, 02:09 AM   #41

佢係要上SERVER的,可能SERVER問題啦.....希望你冇事啦~
舊 08-24-13, 07:12 PM   #42
Akira 明
Game Master

引用:
佢係要上SERVER的,可能SERVER問題啦.....希望你冇事啦~
都係玩唔到,如果server問題,關唔關香港(海外)事呢?
但如果廸士尼自己個server問題,咁咩機都有問題啦?
唉,依家想换其他版本,但game又開咗,又唔係壞,
都唔知有無得換
舊 08-25-13, 02:42 AM   #43
DreamyLuigi

註冊日期: Aug 2013
引用:
都係玩唔到,如果server問題,關唔關香港(海外)事呢?
但如果廸士尼自己個server問題,咁咩機都有問題啦?
唉,依家想换其他版本,但game又開咗,又唔係壞,
都唔知有無得換
我用wii u版本無問題玩到!
你拎去換啦試下!

玩左陣monster university..好似無咩意思,跑跑跳跳儲toys做任務
係咪其實toy box先係值錢之處?好似好複雜都唔知點樣搞好
DreamyLuigi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-13, 03:10 AM   #44
DreamyLuigi

如果唔係買連play set既figure
好似果d奸角咁,係咪只係用黎unlock某d mission同toys.
係既話都幾呃錢。我開頭以為每隻公仔都有一套story mode

power cards都係,少少feature都收咁貴
仲想人買個筒去儲成套
舊 08-25-13, 04:16 AM   #45
Akira 明
Game Master

引用:
作者: DreamyLuigi 查看文章
我用wii u版本無問題玩到!
你拎去換啦試下!

玩左陣monster university..好似無咩意思,跑跑跳跳儲toys做任務
係咪其實toy box先係值錢之處?好似好複雜都唔知點樣搞好
有你呢句都安心D,仲以為得我買WII U版

我再詳細講多次,睇吓有無出咩問題...
插感應台,開機,感應台D燈同時閃一閃,入GAME,UPDATE
之後PAD就出IN個LOGO,電視就出之前我POST個張相
音樂不斷重覆咁播,我諗住第一次INSTALL要D時間,
但我等一個小時都係KEEP住同一個畫面同音樂,接制又無反應
只好強制關機,之後咩都試過,試哂每個USB PORT,重新裝過UPDATE
,D公仔放好哂,未放哂都試過,連WII U RESETTING都做埋

我最想知邊度出問題,我最懷疑係個感應台,因為每次只係POWER ON個吓閃一閃
你地係咪都係咁?

隻GAME係HMV買,還好個包裝都算整齊,但隻GAME個包膠撕咗
唔知佢肯唔肯換
舊 08-25-13, 02:53 PM   #46
DreamyLuigi

引用:
有你呢句都安心D,仲以為得我買WII U版

我再詳細講多次,睇吓有無出咩問題...
插感應台,開機,感應台D燈同時閃一閃,入GAME,UPDATE
之後PAD就出IN個LOGO,電視就出之前我POST個張相
音樂不斷重覆咁播,我諗住第一次INSTALL要D時間,
但我等一個小時都係KEEP住同一個畫面同音樂,接制又無反應
只好強制關機,之後咩都試過,試哂每個USB PORT,重新裝過UPDATE
,D公仔放好哂,未放哂都試過,連WII U RESETTING都做埋

我最想知邊度出問題,我最懷疑係個感應台,因為每次只係POWER ON個吓閃一閃
你地係咪都係咁?

隻GAME係HMV買,還好個包裝都算整齊,但隻GAME個包膠撕咗
唔知佢肯唔肯換
hmv大公司行貨,齊野有單,係壞既實肯換
佢應該會即場 or 入office同你試一次
你試下去data management到del infinity個update
再試一次。 如果唔得就隻碟壞左啦

係咪同機種先可以玩multiplay?
快d換啦,我地wii u連機一齊玩!
舊 08-25-13, 03:31 PM   #47

一齊玩有乜吾同呀??
舊 08-25-13, 11:23 PM   #48
八仙果
God of Gamer
youtube 頻道

Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
HMV,反斗城都有GAME同公仔,配件就無
HMV有一包包DISC PACK $69,不過應該係抽

STARTER PACK內有一塊DISC,我個塊係長髮公主
唔知係咪每盒一樣?

依家開始插齊野READY哂,但係LOAD好耐都未開始,
個感應盤閃一閃又無再著,發生咩事
我的是 XBOX360 版,也是長髮公主。
盒邊寫 *Power Disc may vary by pack,
可能不同主機版本不一樣。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-13, 11:26 PM   #49
DreamyLuigi

引用:
作者: 八仙果 查看文章
我的是 XBOX360 版,也是長髮公主。
盒邊寫 *Power Disc may vary by pack,
可能不同主機版本不一樣。
我係bolt.
攻擊力+10%
不過都無乜用。隻game好似lego game咁,d 敵人唔難打
要係咁跑跑跳跳收集toys.

我覺得d play sets 都唔太好玩, monster Uuniversity到中間好悶
個toy box mode我唔太識玩,都唔知起乜好

你地玩成點?
舊 08-26-13, 01:33 AM   #50
Akira 明
Game Master

引用:
作者: DreamyLuigi 查看文章
hmv大公司行貨,齊野有單,係壞既實肯換
佢應該會即場 or 入office同你試一次
你試下去data management到del infinity個update
再試一次。 如果唔得就隻碟壞左啦

係咪同機種先可以玩multiplay?
快d換啦,我地wii u連機一齊玩!

連重新UPDATE都試埋了,都係唔得
都要去換了,如果有埋機同我試就太好了

有無人打算儲DISC?或者到時可以交換

題外話竟然沒有任記分紙(雖則我無儲)

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Disney Infinity 玩家收集區 (留名 P.1) 八仙果 攻略及心得交流區 9 09-21-15 10:02 AM
[收] Disney INFINITY: Marvel Super Heroes (2.0 Edition) Video Game Starter Pack keijoey 買賣專區 0 08-27-15 03:16 PM
[免費下載]Disney Infinity IDGAF PC電腦遊戲討論版 0 05-16-14 03:54 AM
[多機種] [Wii,PS2]Disney Princess(用Wii Remote化身Disney公主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 09-18-07 11:27 PM
求 Do As Infinity MTV Forever Neo Music UNIVERSE 4 08-09-02 02:37 PM

現在的時間是 04:49 AM

手機版 | APP版