Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-05-07, 09:52 PM   #26
JEREMY
Ultimate Gamer
祖離米

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
引用:
作者: seed2005 查看文章
唔對應WFC

[MG]http://image.com.com/gamespot/images/bigboxshots/0/937970_84155_front.jpg[/IMG]
舊封面?

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....
JEREMY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 09:55 PM   #27
seed2005

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
作者: JEREMY 查看文章
舊封面?
官網用緊既封面

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=5665
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 10:05 PM   #28
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
唔wfc都唔奇
d老外game網都無提過wfc點玩, 淨係講有4打

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 08:33 AM   #29
keninbkk
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2006
video:
http://www.jeuxfrance.org/Nintendo_D...n-arms-ds-7817
keninbkk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 12:32 PM   #30
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Tailer Youtube ver 歐版 6月8日
http://www.youtube.com/watch?v=NFiEbQLDuUk

畫面/聲效都好正, 仲有語音~
好似仲幾順, 無乜lag
不過應該唔對應WFC了

大乱闘X

此篇文章於 06-06-07 12:39 PM 被 W!LL 編輯。
舊 06-06-07, 12:35 PM   #31
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
如果可以下mon瞄會唔會好屈機?
上mon玩好似有d...

舊 06-06-07, 02:18 PM   #32
seed2005

引用:
作者: W!LL 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=NFiEbQLDuUk

不過應該唔對應WFC了
的確唔錯
好大機會入手
如果歐版太貴,就等美版
舊 06-06-07, 02:26 PM   #33
漆黑天使

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
如果可以下mon瞄會唔會好屈機?
上mon玩好似有d...
Metroid Prime Hunters都係咁啦
上mon畫面,下mon瞄.......我覺得無乜問題喎
你唔係比Touch the dead影響到你埋個諗發呀?
用下mon可能真係好屈機......但我有玩個Metroid Prime Hunters所以問題唔大X)
我係Metroid Prime Hunters--->Touch the dead
漆黑天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 02:32 PM   #34
漆黑天使

註冊日期: Dec 2005
引用:

不過應該唔對應WFC了
會唔會只有美版先有對應WFC
而歐版無呢...
漆黑天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 03:02 PM   #35
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: seed2005 查看文章
的確唔錯
好大機會入手
如果歐版太貴,就等美版
歐版可能會幾貴
希望美版趕得切係網聚前推出

大乱闘X
舊 06-06-07, 08:32 PM   #36
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
繼三國大戰後...............

又一隻正game

舊 06-07-07, 11:49 AM   #37
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
神report
操作似metroid, mission開始之前要load
畫面格數有點不及metroid,但未至於太lag
爽快感ok

舊 06-07-07, 12:20 PM   #38
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

metroid太神喇, 呢隻預左會有少少唔順
反而佩服佢係同一個畫面都show都幾多人呀~

大乱闘X
舊 06-07-07, 01:08 PM   #39
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

GAMEPLAY片段
http://www.youtube.com/watch?v=3DUwW5ZGjzA

d人聲咁立體聲~
人死左好似會留屍身

大乱闘X

此篇文章於 06-07-07 01:13 PM 被 W!LL 編輯。
舊 06-07-07, 02:12 PM   #40
失業中年漢
Game Master

我要買正版~~~~
請問有無巴打見到街有賣? 唔想幫襯online shop了, 貴過街...

舊 06-07-07, 02:14 PM   #41
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
我要買正版~~~~
請問有無巴打見到街有賣? 唔想幫襯online shop了, 貴過街...
7號咋馬騮~
如果大家見到歐版都報過價來丫~~
唔太貴既話可能唔等美版喇, 美版23號前都唔知返唔返到

大乱闘X
舊 06-07-07, 02:28 PM   #42
seed2005

又有新片睇

http://streamingmovies.ign.com/ds/ar...07_2_wmvds.wmv

http://streamingmovies.ign.com/ds/ar...07_1_wmvds.wmv
舊 06-07-07, 02:31 PM   #43
失業中年漢
Game Master

引用:
7號咋馬騮~
歐版好似無得WFC 喎?
咁咪仲要等

舊 06-07-07, 03:58 PM   #44
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
歐版好似無得WFC 喎?
咁咪仲要等
到而家我都唔敢講美版有冇WFC...
可能要到17~19號先知...

點解叫亞洲版?
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...1y2-43-8s.html

大乱闘X

此篇文章於 06-07-07 04:25 PM 被 W!LL 編輯。
舊 06-07-07, 07:37 PM   #45
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

PSN  IDcom1010hk
引用:
7號咋馬騮~
今日未見歐版

舊 06-07-07, 10:44 PM   #46
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
不過聽聞關數少, 好快爆機...
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-07, 10:55 PM   #47
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

係呀, 睇老外forum好似話得16個mission
又冇WFC, 話好失望
其餘既評語係話跑得慢, 我睇片都覺 XD
30fps等等

大乱闘X
舊 06-07-07, 11:02 PM   #48
失業中年漢
Game Master

今日問洲立佢地話得澳洲版 ?_?
都唔知點算好

舊 06-07-07, 11:06 PM   #49
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
今日問洲立佢地話得澳洲版 ?_?
都唔知點算好
Ubisoft 澳洲版 = 歐版, 只係包裝 label 有 d 分別

都係 6 月 7 日出
http://www.gameswarehouse.com.au/lon...p?gameid=14438

此篇文章於 06-07-07 11:09 PM 被 enishi 編輯。
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-07, 11:21 PM   #50
dick-yeung
Crazy Gamer

畫面對NDS 來講算不錯了
不過缺乏震撼的音樂為不足之處

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電玩大統計 Janus 電視遊戲討論版 389 11-01-07 09:10 AM
[NDS]nintendog Dalmatian & Friends美版預定10月16日發售! 神祕人1號 手提遊戲機討論版 25 08-11-06 11:10 PM
NDS遊戲風光背後... Jamie 手提遊戲機討論版 129 08-11-06 05:09 PM
求<倚天屠龍記>敏敏~賈靜雯桌布??? 千野 衛 Neo Entertainment TREND 13 12-20-03 12:58 AM

現在的時間是 03:59 PM

手機版 | APP版