Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
日本動漫畫討論版>富野由悠季「劇場版 機動戦士Zガンダム」総合THREAD丨全部新規作画で行こうと断ったのは富野。 Vol.3
Hunter 07:03 PM 03-08-06
唔知香港幾時先有第2部dvd出呢?

另外, 點解唔多見有字幕組做第2部?
隻碟都出左2個星期啦

ianbbhoho 07:37 PM 03-08-06
作者: Hunter:

隻碟都出左2個星期啦
我都想知
官方本File

入手預定
有第三部曲大量cut 圖
可以頂住隱先~~
jason_kasim 08:20 PM 03-08-06
方墨有人post左哈曼到底點
有興趣的話可以去睇下
佢話哈曼率眾離開地球圈
咁....可能真係有新版馬反 (唔會搞到好似機戰alpha2的劇情掛)
Eternal Wind 09:26 PM 03-08-06
作者: Hunter:

隻碟都出左2個星期啦
等香港上映後幾個月應該會出
izumo 09:34 PM 03-08-06
作者: jason_kasim:
方墨有人post左哈曼到底點
有興趣的話可以去睇下
佢話哈曼率眾離開地球圈
咁....可能真係有新版馬反 (唔會搞到好似機戰alpha2的劇情掛)
新版馬反?
咁敗家仔可能都會成為黑歷史....
畢竟閃光之夏沙威 基本上係馬反後轉
布拉度唔使大義滅親
鳳熾魂 02:52 AM 03-11-06
我最後知捷度係唔係繼續留起佢個香格里拉度汁佢GE垃圾
DQGUNDAM 02:58 AM 03-11-06
作者: 蛋卷王:
我最後知捷度係唔係繼續留起佢個香格里拉度汁佢GE垃圾
TV版ZZ:加入左連邦軍
鳳熾魂 03:15 AM 03-11-06
作者: DQGUNDAM:
我意思係唔係會無左zz,咁佢咪繼續汁佢Ge垃圾
DQGUNDAM 03:18 AM 03-11-06
我意思係唔係會無左zz,咁佢咪繼續汁佢Ge垃圾
我覺得佢唔存在既可能性仲大
鳳熾魂 03:23 AM 03-11-06
我覺得佢唔存在既可能性仲大
十分好,佢繼續汁佢e垃圾好啦,你唔洗打仗o架
DQGUNDAM 03:25 AM 03-11-06
十分好,佢繼續汁佢e垃圾好啦,你唔洗打仗o架
睇黎真係好多人唔LIKE佢喎

我想知其實有冇人LIKE捷度呢
豆腐多 08:53 AM 03-11-06
睇黎真係好多人唔LIKE佢喎

我想知其實有冇人LIKE捷度呢
其實相比起seed個班死小孩,捷度都唔錯架la~
izumo 12:29 PM 03-11-06
冇記錯佢係TV版結局 好似係去左木星
0088年 佢好似十幾歲
U.C. 133年
木星帝國戰爭開始
果陣佢未死應該都成六十幾歲
冇佢份 真可惜~

但如果佢有份參戰(仲要用zz)的話...
捷度:這台zz高達和我一樣是身經百戰的戰士,讓你見識它和十字先鋒匆忙製成的機動戰士並不一樣吧...

幻想完畢
鳳熾魂 12:56 PM 03-11-06
作者: izumo:
冇記錯佢係TV版結局 好似係去左木星
0088年 佢好似十幾歲
U.C. 133年
木星帝國戰爭開始
果陣佢未死應該都成六十幾歲
冇佢份 真可惜~

但如果佢有份參戰(仲要用zz)的話...
捷度:這台zz高達和我一樣是身經百戰的戰士,讓你見識它和十字先鋒匆忙製成的機動戰士並不一樣吧...

幻想完畢
死之旋風隊:老野死開啦,唔好起度阻住哂
之後捷度慘死
jason_kasim 01:02 PM 03-11-06
多人憎捷度其中一個原因可能因為佢對波蕾的態度
係佢眼中妹妹先係最重要
當波蕾完全透明
就算哈曼睇上左捷度,捷度都係理都唔理佢(人家俾三倍速男飛前都好靚ka)
雖然捷度對自己個妹妹好好,不過佢始終都係一名人粉
就算佢最後同呂嘉一齊去左火星,佢地都未必有發展空間
鳳熾魂 01:04 PM 03-11-06
係佢眼中妹妹先係最重要
當波蕾完全透明
就算哈曼睇上左捷度,捷度都係理都唔理佢(人家俾三倍速男飛前都好靚ka)
哈曼果時都好靚丫,佢換下個髮型ge話
izumo 01:35 PM 03-11-06
係佢眼中妹妹先係最重要
當波蕾完全透明
唔係木星咩!?
火星好似有自護餘黨+RF版自護MS
(機戰版的話 仲有異星人軍團 巴蘭修尼路 駐紮 )
草薙さん 01:45 PM 03-11-06
劇場版II DVD終於入手

menu

title

最尾幾分鐘,哈曼同古華多羅相遇

next story

今次既新作畫比劇場版I多好多,同舊畫都ok match
jason_kasim 01:50 PM 03-11-06
唔係木星咩!?
火星好似有自護餘黨+RF版自護MS
(機戰版的話 仲有異星人軍團 巴蘭修尼路 駐紮 )
剛剛睇番zz
係我記錯
應該係去木星
Eternal Wind 04:56 PM 03-11-06
死之旋風隊:老野死開啦,唔好起度阻住哂
之後捷度慘死
其實佢好似係Crossbone Skullheart同v外傳都有出現
izumo 05:21 PM 03-11-06
作者: Eternal Wind:
其實佢好似係Crossbone Skullheart同v外傳都有出現
V外傳
咁長命
W教授 06:06 PM 03-11-06
香港幾時上第2集??
Einhander 08:27 PM 03-11-06
V外傳
咁長命
講佢帶一大班冬眠人出太陽系搵新天地
仲有隻偽v女主角
豆腐多 09:41 PM 03-11-06
作者: 計劃犯罪者:
講佢帶一大班冬眠人出太陽系搵新天地
仲有隻偽v女主角
係唔係呀寶馬沙大戰傳說巨神大吉姆個本漫畫??
Einhander 09:43 PM 03-11-06
作者: ↗◤豆腐仔◢↙:
係唔係呀寶馬沙大戰傳說巨神大吉姆個本漫畫??
係吖
好似叫v高達外傳吖
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面