Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
Neo Entertainment TREND>Disney+ 消息討論區(請守劇透手則)— 將軍唔嫁又嫁,有第二季⋯⋯同第三季
f2light 02:51 PM 08-17-19
作者: 肉羊哩咖:
(未出發先興奮)(更正)証實咗 Ewan McGergor 傾緊拍 Obi-wan Kenobi,會放嚮 D+ 播。

f2light 02:52 PM 08-17-19
-del-
搖搖 07:59 AM 08-24-19
MARVEL再多幾套...Ms. Marvel, Moon knight , She Hulk

睇黎都係走唔甩, 要訂了
鐵之侍 09:48 AM 08-24-19
The Mandalorian果然大手筆質素,不說還以為是電影來的
肉羊哩咖 11:49 AM 08-24-19
小姐與流氓預告,好似用咗獅子王技術,但係睇完 — 無感嘅?!

仲有套講聖誕「老」人個出城搵聖誔「老」人嘅片 Noelle,不過都係費事擺上嚟牙位~

報導指係咁推 High-school Musical,唔,都係唔好預我。
肉羊哩咖 11:52 AM 08-24-19
作者: 鐵之侍:
The Mandalorian果然大手筆質素,不說還以為是電影來的
(更正)預告:

張海報,好鬼死有西部片風:

仲有 Cassian Andor(Rogue One) 套前傳二月上。

而 Obi-wan 套片 Ewan 現身會場証實咗會返嚟,出年開拍,其他詳情待定。

Clone Wars 最後一季都係二月上。

唔通其餘全世界都係二月先有?!
肉羊哩咖 03:09 PM 08-24-19
關心 $$$ 同畫質嘅老細,公怖咗個 plan 包 4K 播放連 4 個同步串流,抵過 Netflix 好多。
https://www.theverge.com/2019/8/23/2...tures-benefits
王小虎 03:42 PM 08-24-19
計埋入phase four

同Phase 1-3 Infinity Saga比較,今次Phase 4的新人物好亂,冇咩邏輯性可言。以前就係Avengers主導,今次真係好亂,再加上之後預告的F4, X-Men, Blade,要整理到好似Infinity Saga咁有連繫性、同一世界觀會好有難度。

What If有一集係假如唔係Steve Rogers而係Agent Carter接受實驗,變成Captain Britain。

Kain 04:44 PM 08-24-19
之前都講過phase4無新人avengers唔夠人
果然要加人
肉羊哩咖 05:03 PM 08-24-19
作者: 王小虎:
What If有一集係假如唔係Steve Rogers而係Agent Carter接受實驗,變成Captain Britain。
之前有料報過,同場加映 Howard Stark 幫 Steve Rogers 整咗套好似 MCU Mk.1 嘅甲,佢變咗鐵皮佬。

仲有,Winter Soldier 大戰喪屍 Captain America(?),Yonder 當年捉走嘅係 T’Challa (Black Panther) 而做咗 Star Lord,等等。

另外 WandaVision 會以一半係MCU 式冒險,另一半係處境喜劇咁嘅形式,配角仲有 Thor 1 同 2 登場嘅 Darcy,成人版 Monica Rambeau 同 AM&W 嘅 Johnny Woo。
Kinny Riddle 09:59 PM 08-26-19
其他Star Wars外傳都算,唯獨Ewan返黎做Obi-Wan先至係最關心。

正傳3位演員全部被迪迪尼派便當後,前傳正傳所有演員就得返Ewan份量最勁

十幾年嚟都仲係keep得咁正,應該唔會叫佢演正傳嘅白頭Obi-Wan掛

但Episode III同IV之間呢19年佢一直喺沙漠星球Tatooine保護Luke,究竟銀河有咩危機可以令到佢暫時離開Luke呢?

因為好多外傳小說漫畫都講到黑武士非常渴望搵到Obi-Wan出嚟,以報當年被Obi-Wan搞到毀容殘廢嘅深仇大恨,Obi-Wan稍為出山都必定驚動帝國探子即刻向黑武士匯報。
豪傑公子 10:33 PM 08-26-19
同場公佈2張CONCEPT ART

肉羊哩咖 12:29 AM 08-27-19
The World According to Jeff Goldblum — 搞笑「紀錄片」?!

肉羊哩咖 03:28 AM 08-28-19
作者: f2light:

劇情講美帝政府都唔係好妥 Falcon 拎咗個盾,佢意屬嘅係有條友叫 US Agent (Wyatt Russell 飾演)。可能個盾最後都歸佢。

—————

好似漏咗提,D+ 啲劇唔似 Netflix 同 APV 咁,一劑過上架,而似 HBO 咁,一個禮拜上一話,好在係保持到個話題性,唔會好似 Stranger Things 咁講三四日就無人再提;較易留到客。但個人始終比較鍾意一舖過咁煲過癮好多。
pierrekwok 10:04 AM 08-28-19
請問點訂呢? 見到Ewan再扮Obi-Wan即刻想訂
whassupbun 11:47 AM 08-28-19
作者: pierrekwok:
請問點訂呢? 見到Ewan再扮Obi-Wan即刻想訂
未公佈
都唔知香港會唔會又因版權問題諸多限制, Disney+原創自家製劇集就應該冇影響, 正如Netflix Originals都即時有得睇, 不過係驚其他劇集香港版權可能其他公司持有, 變左Disney+冇得睇
鐵之侍 11:51 AM 08-28-19
作者: whassupbun:
未公佈
都唔知香港會唔會又因版權問題諸多限制, Disney+原創自家製劇集就應該冇影響, 正如Netflix Originals都即時有得睇, 不過係驚其他劇集香港版權可能其他公司持有, 變左Disney+冇得睇
基本只是想看marvel和星戰的作品,問題應不大,只是不知才公佈亞洲版的消息就是
肉羊哩咖 12:04 PM 08-28-19
美國十一月,但之前講全世界未有咁快,怕且最快出年。所以年尾上網要小心劇透。
搖搖 07:58 PM 08-28-19
亞洲好似2021...唔知仲有無再細分

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Kinny Riddle 05:54 PM 08-29-19
作者: 搖搖:
亞洲好似2021...唔知仲有無再細分

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
等成年半先有?邊有咁耐啊?

亞太區好似話係2020初推出,話晒係龐大市場。就算唔計強國,單係日韓台港星馬都夠佢賺。
f2light 12:33 AM 08-31-19

肉羊哩咖 03:15 PM 08-31-19
作者: f2light:

咁啫係呢度無再大戰 Darth Maul 喇~

因為⋯⋯(內有劇透)

f2light 07:48 AM 09-07-19

肉羊哩咖 04:06 AM 09-11-19
Hawkeye 確認咗會有接班人,由 Hailed Steinfeld 演嘅 Kate Bishop 接棒,仲會有 Young Avengers 登場?!
f2light 12:38 PM 09-11-19
作者: 肉羊哩咖:
Hawkeye 確認咗會有接班人,由 Hailed Steinfeld 演嘅 Kate Bishop 接棒,仲會有 Young Avengers 登場?!

1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面