Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 
手機平板遊戲討論版>アイドルマスター シンデレラガールズ 偶像大師CG(灰姑娘) - 公會戰再臨 - [VOL. 20]
大破人間 11:05 PM 08-03-13
[ブルーフロートパーティー]荒木比奈(Sレア) GET
飛機王 04:36 PM 08-04-13

好耐都未發過市啦~~~

第一個肩書~~
yuuki7000 10:34 AM 08-08-13
公會目前2個空缺 有冇人留位嫁??..
可唔可以比我2隻SUB入...
scorch85 08:13 AM 08-09-13
Subsub抽唔夠50次就中齊兩張DMJ...

當唸住主力既main同sub要食白果之際,一分鐘後既刻俾sub中埋…

結果即刻用晒所有運仔,平時座開架小巴滿座呢鋪等遲到都似啦OTL
馬路達 03:04 PM 08-09-13
作者: scorch85:

當唸住主力既main同sub要食白果之際,一分鐘後既刻俾sub中埋…

結果即刻用晒所有運仔,平時座開架小巴滿座呢鋪等遲到都似啦OTL
lol我total抽左大約100次
今日無啦啦中左DMJ
真係感動世人
我真係好小會中
希望另一隻都中埋la

btw我今日搭開果架小巴有位的lol
大破人間 03:31 PM 08-09-13

遲到都抵啦
廢人 02:08 PM 08-13-13
鯖你去佐邊啊
鯖~
由手機版發出
廢人 04:06 PM 08-14-13
中期新set蛋係咪會有背景張rin?
由手機版發出
yuuki7000 02:57 AM 08-15-13
代表大人~~
可以放我一隻sub入黎增資多個位入多個sub 嗎- -??..
其實仲有幾多人玩緊....???好靜..
飛機王 02:51 PM 08-15-13
因為我地比較係LINE 講野多。。呢度少左出聲
yuuki7000 11:54 PM 08-15-13
omg...
無line..請求代表,副代表 收留..(已申請..
大破人間 09:24 AM 08-16-13
http://www.nicovideo.jp/watch/sm21590157

水槍....不愧是營運的天使ww
廢人 11:50 AM 08-16-13
依個好玩
不過可唔可以唔用水槍用真槍
由手機版發出
大破人間 11:45 PM 08-18-13
最近運氣不錯, 抽到[涼風のミンストレル]梅木音葉(Sレア)
飛機王 01:47 AM 08-19-13
作者: 大破人間:
最近運氣不錯, 抽到[涼風のミンストレル]梅木音葉(Sレア)
葡萄中... 我重未抽到
馬路達 10:23 PM 08-19-13
太harsh啦
4隻人仔
一張SR都無
廢人 02:01 PM 08-22-13

kita~!!!!!!!
kita~!!!!!!!!!!!
ki~!!!!!ta~!!!!!!!!!

我終於等到啦
由手機版發出
大破人間 01:09 AM 08-27-13
今次生存戰感覺上無咁好玩...
只有一星期, 區太少, 中期後又無新參戰者...

原田又唔可以勸誘...
大破人間 02:48 PM 08-27-13
[ピコピコ☆ゲーマー]三好紗南

好彩係通常SR...等價錢回落再考慮收
~蛙蛙~ 06:57 PM 08-27-13
作者: 大破人間:
今次生存戰感覺上無咁好玩...
只有一星期, 區太少, 中期後又無新參戰者...

原田又唔可以勸誘...
太貪心了吧 上位點會俾你勸誘
佢肯出返已經謝天謝地 不過...呢個已經變左同合宿一樣既攝時間event
不過點都好過消失的馬拉松
yuuki7000 11:07 PM 08-28-13
クレーンゲーム景品一覧
[サンシャインビーチ]道明寺歌鈴(Sレア) 1→0/1 人

@@!!
原來部機入面真係有....
大破人間 11:11 PM 08-28-13
作者: yuuki7000:
クレーンゲーム景品一覧
[サンシャインビーチ]道明寺歌鈴(Sレア) 1→0/1 人

@@!!
原來部機入面真係有....
恭喜
yuuki7000 11:25 PM 08-28-13
有冇師兄代言/通知下??
我2隻sub想入公會...
thx~
scorch85 11:27 AM 08-29-13
三個acc都入頭4000,唔計my水&橙汁,夾埋用左50可樂

至於d卷中左d乜就,,,加埋連可樂本都賺唔返,冇陰公呀
大破人間 02:45 PM 08-30-13
今次活動其中一個ACC分到個組得一個勁人, 我第一日就拎到第2名 17PT.

前半場有6日, 如果6日都拎到第2名就有102PT, 可以拎到浅野風香SR

都幾有希望下...
而家剩係驚唔夠LP藥, 不過大不了就拎COIN去換LP藥...甚至將D普通R拎去換COIN

三個acc都入頭4000,唔計my水&橙汁,夾埋用左50可樂

至於d卷中左d乜就,,,加埋連可樂本都賺唔返,冇陰公呀

3個ACC入頭4000, 即係有三張SR確定卷.

SR確定卷應該只會出COST 14以上的SR.

三張都出COST14既卡先會賺唔返, 你實際抽到咩

作者: yuuki7000:
有冇師兄代言/通知下??
我2隻sub想入公會...
thx~
我無line...要唔要試下pm?
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 

返回主題版面