Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-05-11, 10:05 PM   #426
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
有三字頭未?
係未搵埋d 隱藏野都好快爆到機?
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-11, 10:08 PM   #427
Suda
God of Gamer

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
玩到World 3飛船,鐵柱插過來的立體感好正

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-11, 10:37 PM   #428
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
有三字頭未?
係未搵埋d 隱藏野都好快爆到機?
至少我打左兩日都未爆

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-11, 10:49 PM   #429
CCemi

註冊日期: Dec 2003
我諗冇返一頭半個月都好難3字頭(日版)

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-11, 10:57 PM   #430
marconsp
Junior Member

註冊日期: Aug 2008
188 430入手
marconsp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-11, 11:05 PM   #431
LonelyBlue

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: marconsp 查看文章
188 430入手
謝報價
快d 到3字尾
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-11, 11:26 PM   #432
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
基本上唔係死煲爛煲唔會三日打爆...
我平均一日打1-2個WORLD...尋日先打爆表關

舊 11-05-11, 11:48 PM   #433
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
有d金牌都幾陰濕

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-11, 11:55 PM   #434
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 忍者 查看文章
基本上唔係死煲爛煲唔會三日打爆...
我平均一日打1-2個WORLD...尋日先打爆表關
所以我好好奇之前那位打唔夠半日就話打爆機跟手放番出去的.....真的有用心打過嗎?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 12:10 AM   #435
marconsp
Junior Member

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
謝報價
快d 到3字尾
算LA, 30蚊, 食少個M記當豪俾佢
marconsp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 12:16 AM   #436
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
照計應該下個星期堅有大貨worrr
amazon會有貨出~~ 即係日本有貨出啦~~
今日都問左兩問~~ 有心玩但係又覺家陣有d高既朋友可以等等

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 12:34 AM   #437
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
想問有無攻略…
而家去到中間卡死左…
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 12:45 AM   #438
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: shion_rei 查看文章
想問有無攻略…
而家去到中間卡死左…
孖寶都有得卡死
定係搵唔到幣?

舊 11-06-11, 12:48 AM   #439
細細個
Senior Gamer
sir

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code5198 2371 3757
今日荃豐入460
感覺良好
細細個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 01:04 AM   #440
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 神龍 查看文章
孖寶都有得卡死
定係搵唔到幣?
兩樣都有啦
因為有一關好像要上雲頂,上極都上唔到

不過我問題重大,我w1-1第2個金幣都重未找到係邊
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 01:06 AM   #441
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
引用:
作者: shion_rei 查看文章
兩樣都有啦
因為有一關好像要上雲頂,上極都上唔到

不過我問題重大,我w1-1第2個金幣都重未找到係邊
題示:搵啲樹爬下

ps.2-2果粒都搵左我好耐

-------
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 11-06-11 01:09 AM 被 赤武神 編輯。
舊 11-06-11, 01:11 AM   #442
忍者

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
所以我好好奇之前那位打唔夠半日就話打爆機跟手放番出去的.....真的有用心打過嗎?
要衝唔係衝唔到,而且我亦都慣左3D視點唔覺累....
只係一路打呢隻GAME覺得好ENJOY好歡樂,再加上BGM有好多兒時回憶,唔想咁快衝爆佢

引用:
作者: 赤武神 查看文章
題示:搵啲樹爬下

ps.2-2果粒都搵左我好耐
前面的確有D鬼祟位...2-2我都搵左好耐...

後面比較少難搵

此篇文章於 11-06-11 01:15 AM 被 忍者 編輯。
忍者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 01:14 AM   #443
CCemi

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
呢個問題我都好想知....
我每關都差唔多玩到一草一本都玩哂至繼續前進

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 01:18 AM   #444
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
今日行九龍灣淘大$499

之後去mk(6pm)
最平係好景$468

之後11pm再問
有間出$460....(本想出手...但佢既語氣+對答另我卻步)

上面有$430@@....好彩未出手~haha
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 01:20 AM   #445
神龍
↘大家比d掌聲

要唔要樓上開個金幣搜尋區

舊 11-06-11, 01:20 AM   #446
赤武神
The One
多多指教!

引用:
作者: KeaneYip 查看文章
呢個問題我都好想知....
我每關都差唔多玩到一草一本都玩哂至繼續前進
清哂金幣+金牌加敵人+隱藏1-up 如果狂衝跳過哂太浪費

每一之過關都有一幅圖片....大家可以用一用體感....會會心微笑

PS:里貓太正太好用....有d關一冇左佢就柯吉

-------

此篇文章於 11-06-11 01:28 AM 被 赤武神 編輯。
舊 11-06-11, 01:22 AM   #447
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
要唔要樓上開個金幣搜尋區
不如我開個攻略區啦!話哂我叫mario

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 01:24 AM   #448
神龍
↘大家比d掌聲

有里貓最後個幾關難度真係減幾十%

舊 11-06-11, 01:52 AM   #449
emoil

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
3百尾先考慮入~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 01:59 AM   #450
忍者

引用:
有里貓最後個幾關難度真係減幾十%
狸貓根本屈晒...望住D老鼠洞位有舊磚,同埋個轉盤...另外兩隻真係望門輕嘆....
頭先打S3-3死左10隻...冇尾...就咁跳

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[任天堂] 宮本茂:我最喜愛的Mario 遊戲是 "Super Mario World" neo2046 電視遊戲討論版 5 11-13-10 08:32 PM
Super Paper Mario討論區(Mario首次在Wii上當主角,大玩2D、3D交替) mario0606 攻略及心得交流區 107 09-11-07 06:35 PM
[GBA]Super Mario advance 4 圖片 (= FC Mario Bros 3) neo2046 手提遊戲機討論版 24 07-07-03 12:28 PM
[GBA]Super Mario Advance 4+逆轉裁判3+Mario Kart新作?? 神祕人1號 手提遊戲機討論版 8 05-13-03 03:39 AM

現在的時間是 01:31 AM

手機版 | APP版