Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-23-08, 02:56 AM   #401
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
關於walk-in的詳情 我容後再詳加解釋
因為有突發事件 所以先有walk-in的情況 但我家陣真係好眼訓
星期一應該會同大家講解一下
關於相的問題 希望"持照人"自行upload上某些相簿 再分享d link比我地
如果唔ok的話 send比兩位版主都可以
其實係有人凸然唔去得我至有得去啫
唔好講到我好大FACE
如果大家覺得有問題下次罰我唔淮去囉
OK?
一切都唔關BLUEGIRL事的, 明白未?

*如果佢肯再黎, 只係因為佢睇中左目標

此篇文章於 11-23-08 03:04 AM 被 藍莓咖啡 編輯。
>>>>>劉伯<<<<< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:58 AM   #402
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
喂, 刨文兼跟規矩啦死野, 你嫌今日未玩得夠大?

由而家起, 某方面內容請跟以下規定:

一. 請諗方法隱惡揚善
二. 引用者唔該醒水 (之前蠢左既唔該儘快edit, 謝!)

我比較看重女仕的心靈健康的說
sorry,已修改
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:59 AM   #403
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
sorry,已修改
我突然間想打鑊釋臣, 有冇人反對

此篇文章於 11-23-08 03:01 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:59 AM   #404
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: lauchai 查看文章
其實係有人凸然唔去得我至有得去啫
唔好講到我好大FACE
如果大家覺得有問題下次罰我唔淮去囉
OK?
一切都唔關BLUEGIRL事的, 明白未?

*如果佢肯再黎, 只係因為佢睇中左目標
其實有人突然唔去係其一 cafe老闆同我斟包場係其二.........
你地覺得佢最有機會睇中邊個

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:59 AM   #405
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
樓上咁多位,請執一執自己d post

此篇文章於 11-23-08 03:02 AM 被 下雪邊界 編輯。
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:00 AM   #406
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
求先我已經執左一輪

舊 11-23-08, 03:02 AM   #407
綾小路雷太

引用:
求先我已經執左一輪
藍妹中大快d chk 下有冇cd-rom追緊post
舊 11-23-08, 03:03 AM   #408
綾小路雷太

引用:

下雪, 盲既睇到你呢個post都知我地一向都反緊白啦
舊 11-23-08, 03:03 AM   #409
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
我就咁睇都有15個訪客

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:04 AM   #410
綾小路雷太

引用:
作者: 真仔 查看文章
我就咁睇都有15個訪客
重點係追呢個post的訪客
舊 11-23-08, 03:05 AM   #411
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
del   

此篇文章於 11-23-08 03:09 AM 被 下雪邊界 編輯。
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:05 AM   #412
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
睇到cd-rom ga mei?

本鬼話佢知gaf e度都係好久以前的事了, 佢仲記得ge機會唔大

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:06 AM   #413
綾小路雷太

引用:
已edit, 唔係咁講我驚佢睇唔到
pm解決算把啦
你咁樣, 全世界都睇到咪 = 前功盡廢

ps~ 我係強烈注重女仕~特別係靚女~既心靈健康的
舊 11-23-08, 03:08 AM   #414
真仔

引用:
pm解決算把啦
你咁樣, 全世界都睇到咪 = 前功盡廢

ps~ 我係強烈注重女仕~特別係靚女~既心靈健康的
我諗起

你咁講會比 x區既人覺得你係 xx

2.応援XD

World of Warcraft - undead warrior
舊 11-23-08, 03:09 AM   #415
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

我已經笑死了

舊 11-23-08, 03:09 AM   #416
綾小路雷太

引用:
作者: 真仔 查看文章
我諗起

你咁講會比 x區既人覺得你係 xx
水x的人點諗, 關我咩樹
有人小人之心想多了, 就係佢地既問題啦
舊 11-23-08, 03:10 AM   #417
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
下次,睇下我黎唔黎到,睇番post,無去有點可惜呢

舊 11-23-08, 03:11 AM   #418
真仔

引用:
水x的人點諗, 關我咩樹
有人小人之心想多了, 就係佢地既問題啦
[ot]你忘記之前opa你比人定左位 le條友就下下插到應咩[/ot]

2.応援XD

舊 11-23-08, 03:11 AM   #419
綾小路雷太

引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
下次,睇下我黎唔黎到,睇番post,無去有點可惜呢
聽聞上次你已經可惜左一次架啦喎
舊 11-23-08, 03:11 AM   #420
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
聽聞上次你已經可惜左一次架啦喎
上次我有去啵

舊 11-23-08, 03:12 AM   #421
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
其實有人突然唔去係其一 cafe老闆同我斟包場係其二.........
你地覺得佢最有機會睇中邊個
我乜都睇唔到
PASS

舊 11-23-08, 03:13 AM   #422
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
頂,你地upload 咩野相要up 咁耐架,,,

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:14 AM   #423
藍莓咖啡
守護天使