Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
飲食版>非老麥漢堡包店討論
亍 ◣ 01:55 PM 07-12-15
屯門荃灣都冇左BK....其實佢係唔係又來一次玩_完....?
JMi 06:28 PM 07-12-15
作者: 亍 ◣:
屯門荃灣都冇左BK....其實佢係唔係又來一次玩_完....?
可能以後又要去山頂先有得食 lol
感覺上呢間係獨立咁
陸奧 貴志 07:11 PM 07-12-15
作者: JMi:
可能以後又要去山頂先有得食 lol
感覺上呢間係獨立咁
機場同山頂係另一個franchise,同其他笨王唔同
亍 ◣ 01:37 PM 07-19-15
係冇錢定租貴.....

http://hk.apple.nextmedia.com/realti...50717/53982658
W!LL 03:09 PM 07-26-15
中環BK好似已執
鳳熾魂 05:24 PM 07-26-15
作者: W!LL:
中環BK好似已執
反斗城隔離早幾日行都見汁左,未知中遠後面果間汁左未
上環街市對面間MOS就開左
神風@AMD 01:08 AM 07-27-15
油麻地 間bk,7成野都話停售…
sampanone 09:44 AM 11-27-15
油麻地Burger King已無開幾日,門口貼上「機器故障,暫停營業」字樣,之前有新聞話欠租,恐怕已經不行了,有無版友見其他區Burger King有此情形?
鐵之侍 11:25 AM 11-27-15
作者: sampanone:
油麻地Burger King已無開幾日,門口貼上「機器故障,暫停營業」字樣,之前有新聞話欠租,恐怕已經不行了,有無版友見其他區Burger King有此情形?
上環區也有一間我之前見還在,但剛去官方網已不見有這地址,恐怕

價錢不夠m記平沒得說,味道又及不上貴少少的mos bunger,這不上不下的情況大慨做不了的原因之一了
kev00269270 12:26 PM 11-27-15
BK看來玩完了
還是去食MOS吧
kin~kin 01:26 PM 11-27-15
作者: kev00269270:
BK看來玩完了
還是去食MOS吧
Mos burger真心覺得好味, 最近個南瓜布甸好正...
但都越黎越少, 真係好怕會冇晒
亍 ◣ 04:40 PM 11-28-15
作者: kin~kin:
Mos burger真心覺得好味, 最近個南瓜布甸好正...
但都越黎越少, 真係好怕會冇晒
趁又16年會員食多兩次囉

呢期個泡菜豬肉唔o岩我口味
鳳熾魂 04:17 PM 11-29-15
上環開左mos我真係成日都去食
佢早餐果個三文治我覺得ok抵
fami~yan 04:14 PM 11-30-15

珍珠堡點都係配海鮮最好
LR猫 06:10 PM 11-30-15

食完之後我都係覺得我係唔鍾意食泡菜

不過啲豚肉真係太少
pet3 07:26 PM 12-01-15
剛剛蘋果新聞說他玩完
ゆり 09:20 PM 12-01-15
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...51201/54488860
再見
david 06:02 AM 12-02-15
作者: :
就咁收皮...

可以繼續食福喜
鐵之侍 09:09 AM 12-02-15
結果難得復出又要再次收山

好在還有mos bunger
大破人間 10:34 AM 12-02-15
咁我又覺得值得收皮...

呢間野中後期越做越頹, D飽水準下降, 加錢既雞寶同雞翼又差過M記.
新地價錢味道同M記差不多但細杯好多.

成間野得粗薯條OK.

仲好似無錢交電費咁, 尤其油麻地個間入到去鬼死咁黑, 位又坐得唔舒服.
reiyaw 11:12 AM 12-02-15
除左d茶餐港式漢堡外 呢個post可以改叫Mos Burger討論區鳥
david 11:20 AM 12-02-15
仲有細O既獨立美式BURGER店O既,O係開飯見深水埗有間。
HenryAbyss 12:04 PM 12-02-15
作者: 大破人間:
咁我又覺得值得收皮...

呢間野中後期越做越頹, D飽水準下降, 加錢既雞寶同雞翼又差過M記.
新地價錢味道同M記差不多但細杯好多.

成間野得粗薯條OK.

仲好似無錢交電費咁, 尤其油麻地個間入到去鬼死咁黑, 位又坐得唔舒服.
一入去見到10個餐有8個餐都暫停供應
唔執就奇
sugihara 12:31 PM 12-02-15
triple o淚目

不過其實仲有無人記得burger king賣過期10蚊包單野
鐵之侍 12:44 PM 12-02-15
作者: reiyaw:
除左d茶餐港式漢堡外 呢個post可以改叫Mos Burger討論區鳥
我見識少,說真在香港除了mos bunger還真是想不到有什麼值得推介的漢堡店了(以價錢來說)
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面