Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 08-04-07, 12:53 AM   #401
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: riceking 查看文章
你班人的中文水平真差, 成日詞不達意~

Rice
就是嘛~
什麼回日本,返大陸,去祖國....
米爺現在是"里帰り"呀~
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 01:15 AM   #402
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
對對,要用回母語才是正確的

引用:
作者: 奸詐餅 查看文章
就是嘛~
什麼回日本,返大陸,去祖國....
米爺現在是"里帰り"呀~

舊 08-04-07, 07:25 PM   #403
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
聽朝去公園~ 聽朝去公園~

米爺, 如果你帶腳, 我就帶一支, 用完你拎走.

你唔帶腳, 我就帶兩支, 你同我拎一支.

你唔用腳的話...... 我都係帶一支.

夠複雜冇?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 09:09 PM   #404
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: KKH 查看文章
聽朝去公園~ 聽朝去公園~

米爺, 如果你帶腳, 我就帶一支, 用完你拎走.

你唔帶腳, 我就帶兩支, 你同我拎一支.

你唔用腳的話...... 我都係帶一支.

夠複雜冇?
我不帶腳但想用腳~

拜託了~

Rice

舊 08-04-07, 09:16 PM   #405
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
我不帶腳但想用腳~

拜託了~

Rice
你睇我對你幾好~ 龍蝦之餘加埋扇貝啦~~
舊 08-04-07, 09:37 PM   #406
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
各位師兄好~~ 潛水多日...今天再次浮上跟各位寒暄一下...仔細一看...原來上次登入的時間已經是 2007-06-01...(逃)

此篇文章於 08-04-07 09:42 PM 被 ruri0926 編輯。
ruri0926 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 09:37 PM   #407
KTN
~♡

去公園去甚麼公園

舊 08-04-07, 09:44 PM   #408
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: KTN 查看文章
去公園去甚麼公園
香港公園, 7am 前.
舊 08-04-07, 09:48 PM   #409
KTN
~♡

拍花花??7AM前..對面海....想去但要諗諗....

我想問一個問題,測光錶我聽得多.但是不是有一些色溫錶的東西?

舊 08-04-07, 10:07 PM   #410
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
拍花花??7AM前..對面海....想去但要諗諗....

我想問一個問題,測光錶我聽得多.但是不是有一些色溫錶的東西?
俾我我想 6am 到添, 不過根本冇車到, 想去都去唔到.

色溫錶 KM & Kenko 都有.
舊 08-04-07, 10:17 PM   #411
KTN
~♡

詳細希望/

有甚麼選擇,大不大件,像測光錶一樣的嗎

價錢??

舊 08-04-07, 10:56 PM   #412
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
詳細希望/

有甚麼選擇,大不大件,像測光錶一樣的嗎

價錢??
http://www.adorama.com/Catalog.tpl?p..._refine_search
http://www.bhphotovideo.com/c/shop/9...mperature.html

舊 08-04-07, 10:58 PM   #413
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

改變主義: 7:30am 到. 我要的東西愈猛太陽愈好!
舊 08-04-07, 11:06 PM   #414
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
改變主義: 7:30am 到. 我要的東西愈猛太陽愈好!
什麼東西? XD

Rice

舊 08-04-07, 11:08 PM   #415
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

其實 10am 後更好, 不過對你可能唔多公平~
舊 08-04-07, 11:19 PM   #416
riceking
一人前のダメ人間

引用:
其實 10am 後更好, 不過對你可能唔多公平~
我沒差, 拍不到荷我也沒問題~

因為我也有其他目標~

Rice

舊 08-05-07, 10:43 PM   #417
windart
Moderator
海產類

3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
米王去到邊都放毒

你睇呢個無知青年幾開心

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-07, 06:45 PM   #418
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
引用:
作者: windart 查看文章
米王去到邊都放毒

你睇呢個無知青年幾開心
米王又毒人啦~可惜部5弟未出院?

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-07, 07:01 PM   #419
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
咦香港都係MAID CAFE????

舊 08-07-07, 12:29 AM   #420
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: Strider 查看文章
咦香港都係MAID CAFE????
新的~
司聞都o岩?

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-07, 01:03 AM   #421
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: windart 查看文章
米王去到邊都放毒

你睇呢個無知青年幾開心
呢度乜野地方黎o架.........???

舊 08-07-07, 01:26 AM   #422
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: antony chan 查看文章
新的~
司聞都o岩?
我去日本時造訪過, 一入去就俾人圍住: ご主人様,お帰りなさいませ!
嚇到我

感覺幾捧就係喇, 不過小弟對呢d興趣不太大

舊 08-07-07, 01:32 AM   #423
KTN
~♡

上面個句已經表明了心跡,你已經出賣了你自己

為甚麼個個都好像興致勃勃,玻璃館下次影完相要上去嗎

舊 08-07-07, 08:48 AM   #424
riceking
一人前のダメ人間

還有兩天便要去日本, 各玻璃館兄弟有什麼東西要代買的隨講~

不一定是藥物, 其他ACG也可以~ 不過都要睇返我個負重~

Rice

舊 08-07-07, 09:39 AM   #425
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
引用: