Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-12, 05:06 PM   #376
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
輸中間據點
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-12, 05:12 PM   #377
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
見住兩條自己友係基地都拆唔到個炸彈,超灰

我想問psn HK acc係咪用唔到quick match?

グランブルーファンタジー:

此篇文章於 07-01-12 05:18 PM 被 夜貓 編輯。
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-12, 06:03 PM   #378
elvo
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2009
引用:
作者: 夜貓 查看文章
見住兩條自己友係基地都拆唔到個炸彈,超灰

我想問psn HK acc係咪用唔到quick match?
得喎,不過一時時
反而想知HKPSN點買野,用日本ACC買完返HK用得唔得
elvo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-12, 08:20 PM   #379
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

引用:
作者: elvo 查看文章
得喎,不過一時時
反而想知HKPSN點買野,用日本ACC買完返HK用得唔得
唔得,d野跟acc的,
之前玩隻online game DCUO都係咁,
US acc買左DLC要用返US acc開先會有。

此篇文章於 07-01-12 10:03 PM 被 cancerman 編輯。
cancerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-12, 12:29 AM   #380
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
話說現在是不是有LAG戰術了?
同一場對上同一隻藍色ZAKU2(火箭炮)2次
都是會有時候未見他有開炮,我就先中彈(連彈頭,爆風都看不見的,直接扣血+中衝擊)
頭一次是一對一的,第二次雖然是2對2但是都是不見有爆風就扣血了
而且第二次時我中"隱形彈"之後該機竟然可以再開一炮...
究竟是老金還是他LAG?

ps.打其他對手都不會出現這問題,最多只是特定對手可以用ZAKU在2個身位外斬中我,我已經收起了揮空的劍但是仍然吃COUNTER攻擊等等

舊 07-02-12, 12:36 AM   #381
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
各位,上面攻略區已開,攻略討論請係上面集中討論啦
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=223053

舊 07-02-12, 12:37 AM   #382
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
究竟呢一個版圖(點解唔賣地圖)重要玩到幾時....多一個1個揀都好, 公式有沙漠同都市, 要升官階定未開放

此篇文章於 07-02-12 12:46 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-12, 04:22 PM   #383
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
引用:
作者: holsety 查看文章
究竟呢一個版圖(點解唔賣地圖)重要玩到幾時....多一個1個揀都好, 公式有沙漠同都市, 要升官階定未開放
今日出左沙漠版圖
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-13, 01:09 PM   #384
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
PS3「機動戦士ガンダム ガンダム バトル バトルオペレーション」に中文版登場!
http://game.watch.impress.co.jp/docs...03_586237.html

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-13, 01:27 PM   #385
knight-philip
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 破戒僧 查看文章
PS3「機動戦士ガンダム ガンダム バトル バトルオペレーション」に中文版登場!
http://game.watch.impress.co.jp/docs...03_586237.html
有齊兩方譯名不錯

不過看來跟日版是2隻game來了...save不共通

ps.日文有"中文版"這詞語的嗎?不是"中国語版"?

舊 02-03-13, 01:50 PM   #386
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
算吧啦中文版...
有幾多人要
每日玩已好煩...
限期設計圖煩死

此篇文章於 02-03-13 01:52 PM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-13, 01:51 PM   #387
yorkyork

註冊日期: May 2010
要出中文版,
係咪因為睇得太多巴X,
見到D台灣人成日講冇中文唔玩
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-13, 01:56 PM   #388
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: yorkyork 查看文章
要出中文版,
係咪因為睇得太多巴X,
見到D台灣人成日講冇中文唔玩
呢隻game有中文同冇中文有咩分別?

舊 02-03-13, 02:18 PM   #389
yorkyork

註冊日期: May 2010
有睇開台灣論壇就知佢地,
唔好話日文game,
係會連遊戲英文menu都話睇唔明,
話唔明>跟住話唔玩>冇中文唔會買,
成日大大聲話有中文我乜都買,
我又唔係好信佢地隻隻中文都買晒
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-13, 03:26 PM   #390
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: yorkyork 查看文章
有睇開台灣論壇就知佢地,
唔好話日文game,
係會連遊戲英文menu都話睇唔明,
話唔明>跟住話唔玩>冇中文唔會買,
成日大大聲話有中文我乜都買,
我又唔係好信佢地隻隻中文都買晒
巴哈好多文睇完戈得啖笑

舊 03-14-13, 10:41 PM   #391
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
香港PS Store預定於28日推出Mobile Suit Gundam Battle Operation 中文版

5分08秒宣傳片

http://www.youtube.com/watch?v=JCnxENdOu3g

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

此篇文章於 03-16-13 11:36 AM 被 f2light 編輯。 原因: 增加 5分08秒宣傳片
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
機動戦士ガンダム UC [已售] 武藤遊戲 電視遊戲討論版 352 07-16-12 10:35 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第拾柒回 (歡迎約戰及加入M群) - 喪B們:依家係我既主場 mario0606 攻略及心得交流區 1049 04-13-12 06:00 PM
機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第十六回 (歡迎約戰及加入M群) - もう下がれ!死にたいのか地雷さん!! no name 攻略及心得交流區 1039 03-12-12 01:26 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 第十五回 (歡迎約戰及加入M群) - あんたが正しいっていうのなら!俺に勝ってみせろっ!! kamkam 攻略及心得交流區 1004 02-26-12 12:17 AM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 第十四回 (歡迎約戰及加入M群) - 港psn已可下載freedom,自護號及Hi-nu 風之將 攻略及心得交流區 1006 02-16-12 07:52 AM

現在的時間是 09:27 PM

手機版 | APP版