Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
Marco 09:57 PM 09-21-12
補張尋日入手既 Forrest Gump Play.com 限定鐵盒BD先

部 Samsung BX2450 已經被新既 3D 電視取代左
HON HON 10:24 PM 09-21-12
作者: Marco:
補張尋日入手既 Forrest Gump Play.com 限定鐵盒BD先

部 Samsung BX2450 已經被新既 3D 電視取代左
咦...買到play.com鐵同加到字幕bor, 正.
Marco 12:20 AM 09-22-12
作者: HON HON:
咦...買到play.com鐵同加到字幕bor, 正.
因為咁岩 eBay 有姐
HON HON 05:05 PM 09-25-12
早排訂左幾隻T1鐵盒, 阿姐SMS話我知唔夠貨, 真係麻煩LA.
Marco 05:15 PM 09-25-12
早排訂左幾隻T1鐵盒, 阿姐SMS話我知唔夠貨, 真係麻煩LA.
竟然有SMS服務咁好?
Marco 05:18 PM 09-25-12
今朝路過碟舖買左隻 STARSHIP TROOPERS INVASION……
呢套野正就正在開場幾場裸Scenes……雖然係CG姐 LL

W!LL 07:11 PM 09-25-12
亞姐都話唔夠貨, 呢次大獲了, 我都驚我果邊都無
呢隻唔知要跟幾多膠盒了
HON HON 09:35 PM 09-25-12
作者: W!LL:
亞姐都話唔夠貨, 呢次大獲了, 我都驚我果邊都無
呢隻唔知要跟幾多膠盒了
到最後我都話要1隻,希望拎到la.

最緊要自己嗰隻有就得la...haha
W!LL 10:43 PM 09-25-12
到最後我都話要1隻,希望拎到la.

最緊要自己嗰隻有就得la...haha
如果當日出知無的話我會立即打去HKR留返隻
HON HON 10:30 AM 09-26-12
如果當日出知無的話我會立即打去HKR留返隻
其實仲有台版同PLAY.COM版可以選擇, 當然買到港版就唔駛左撲右撲LA, 希望無問題LA.
Marco 12:26 PM 09-26-12

尋晚返睇左呢套<真相奇緣> "Everything is Illuminated"
作為一套獨立電影,唔知有冇機會出 Blu-ray 呢?
W!LL 09:40 PM 09-27-12

Marco 11:27 PM 09-27-12
好彩今次有 Hon 大幫手
真係唔該哂
呢幾日都要撞正返工落唔到去訂
W!LL 11:31 PM 09-27-12
好彩今次有 Hon 大幫手
真係唔該哂
呢幾日都要撞正返工落唔到去訂
T1你搞唔搞得掂
Marco 09:08 AM 09-28-12
T1你搞唔搞得掂
搞左
HON HON 11:30 AM 09-28-12
T1我做左2手準備, 如果兩邊中晒就最好, 原價放1隻出黎俾大家.
W!LL 01:21 AM 09-30-12
睇黎隻T1鐵差唔可多可以講BYEBYE
Marco 05:03 PM 10-01-12

命裡有時終須有
我太幸運了
W!LL 06:54 PM 10-01-12
呢隻鐵响三大碟舖變哂死貨, 出左咁耐都仲有好多
Marco 06:59 PM 10-01-12
呢隻鐵响三大碟舖變哂死貨, 出左咁耐都仲有好多
點解既? a
W!LL 11:10 PM 10-04-12
點解既? a
因為要10跟一, 細舖無攞貨, d鐵咪去哂三大碟舖
HMV、CDW都係賣$389, HKR竟然最平$369
一樣無乜人買

聽日又去攞鐵喇
W!LL 11:26 PM 10-04-12
得利影視預告:

Marco 05:32 AM 10-05-12
因為要10跟一, 細舖無攞貨, d鐵咪去哂三大碟舖
HMV、CDW都係賣$389, HKR竟然最平$369
一樣無乜人買

聽日又去攞鐵喇
而家最擔心係隻 Prometheus 既下落……
希望唔會好似 HUGO 咁樣未見貨就斷左啦
一陣收工瞓陣就要出去周圍搵,一定煩到死

買左隻 TOM HANKS 主演既 "BIG",好睇 80蚊

W!LL 08:33 AM 10-05-12
而家最擔心係隻 Prometheus 既下落……
希望唔會好似 HUGO 咁樣未見貨就斷左啦
一陣收工瞓陣就要出去周圍搵,一定煩到死

買左隻 TOM HANKS 主演既 "BIG",好睇 80蚊
[IMG]http://i156.photobucket.com/albums/t14/beat-force/CF367AF1-2144-4D68-A4F6-43AF365F5A37-6705-00000B6C9AE41B0D.jpg
等HKR 10點開門你去訂啦, 應該仲有
Marco 01:49 PM 10-05-12
等HKR 10點開門你去訂啦, 應該仲有
希望幻滅了.
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面