Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-03-06, 10:56 AM   #376
斷空我
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: DevilElvis
佢條死粉粉,我果細個時唔識諗,所以火到賽後成三日都不斷咁咀咒佢呀(心中)
其實個個都係咁啦~
上場謝4(定係改叫謝9? )都插水博個12碼啦, 林8唔入之嘛~
要怪, 不如怪b7自己報復俾球證捉到~
斷空我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 11:05 AM   #377
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 柴崎幸
我曾幾何時都係咁諗,但因為有個Ortega同埋Crespo,先令我無咁憎阿根廷...
Ortega...
令英fans冇咁憎阿金廷還以為應該用呢個樣-->

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 11:06 AM   #378
pulpman
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 斷空我
其實個個都係咁啦~
上場謝4(定係改叫謝9? )都插水博個12碼啦, 林8唔入之嘛~
我覺得施蒙尼無咩錯喎.....你試下tun 後行, 有小小 野kick kick 你, 你都失平衡啦.....
pulpman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 11:06 AM   #379
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 斷空我
佢太冷靜了
eq太高
極具功駕
所以成大器

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 12:47 PM   #380
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: pulpman
我覺得施蒙尼無咩錯喎.....你試下tun 後行, 有小小 野kick kick 你, 你都失平衡啦.....
佢比碧咸kick跌之後個陣7情上臉真係要頒個最獎比佢

舊 06-03-06, 09:22 PM   #381
『庭』

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
又係terry入波 又係 db7助攻

有無人睇緊 ? 第一球我睇唔到
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 09:24 PM   #382
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: 『庭』

第一球係奧雲倒掛傳中, 林柏特入攝射入

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 09:28 PM   #383
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:

好似係老烏黎.....
第一球高字set埋中間owen心口控,出返中間,林佰腳內側一射入網~

舊 06-03-06, 09:32 PM   #384
佐藤成樹

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagfujimura
3比0
c9...用腳入波...
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 09:32 PM   #385
『庭』

引用:
作者: Coquelicot
第一球係奧雲倒掛傳中, 林柏特入攝射入
引用:
作者: 紫色螢火蟲
好似係老烏黎.....
第一球高字set埋中間owen心口控,出返中間,林佰腳內側一射入網~
thanks~

係呀慢鏡show左係烏龍球...
但係場內都係宣佈terry 入 v

頭先terry 踢空氣嚇左一跳

此篇文章於 06-03-06 09:57 PM 被 『庭』 編輯。
舊 06-03-06, 09:35 PM   #386
佐藤成樹

4比0
o10...打到順晒...
舊 06-03-06, 09:37 PM   #387
『庭』

又入...忽然對死球好有期望

owen 4:0 XD
舊 06-03-06, 09:39 PM   #388
佐藤成樹

正話好似睇到terry已經換走左...
舊 06-03-06, 09:55 PM   #389
『庭』

引用:
作者: 佐藤成樹
正話好似睇到terry已經換走左...
佢同ASHLEY都換左出場

SOL金 同布歷治換入
舊 06-03-06, 10:08 PM   #390
佐藤成樹

下半場,占士換入...
舊 06-03-06, 10:31 PM   #391
steve

註冊日期: Aug 2002
5:0
高治
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 10:34 PM   #392
『庭』

DB7發動攻勢個下好通透
踢皇馬係施丹身上學到野吧

快D換禾仔啦, 好想睇下
舊 06-03-06, 10:46 PM   #393
佐藤成樹

c9十二碼唔入...
舊 06-03-06, 10:49 PM   #394
『庭』

而家換到D人亂晒, 而家中場係點 ?

唐寧 卡域克 連儂 J.COLE?

12碼好似係ENGLAND 既惡咒
舊 06-03-06, 10:54 PM   #395
佐藤成樹

引用:
而家換到D人亂晒, 而家中場係點 ?

唐寧 卡域克 連儂 J.COLE?

12碼好似係ENGLAND 既惡咒
應該係啦...
佢地真係要操下12碼啦....
c9又一球...
6比0...
舊 06-03-06, 11:05 PM   #396
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
今場波清風送爽.
大勝得來都幾悶.
我看正選陣容大致上都係甘.
奧雲今日終於入波.
但狀態都係一般....
我睇艾力臣都係要學雲巴士頓叫隊波操十二碼
連續兩場都射失有點...

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 11:33 PM   #397
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
作者: Busconcamp
OWEN...26歲已出席3屆世界盃...
偶覺得奧雲先係英格蘭最利害既殺手

無需很多機會,但每每一腳就可造成入球......

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 11:49 PM   #398
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: syncmaster
偶覺得奧雲先係英格蘭最利害既殺手

無需很多機會,但每每一腳就可造成入球......
自從佢無左個種屈機速度
我就覺得佢屎波左好多

選佢我寧願選科拿好過....

舊 06-03-06, 11:49 PM   #399
Rse9

註冊日期: Nov 2004
而家Owen已經由靠屈速度
變左靠走位入涉,一腳KO了
而且仲有2傳

好多人成日都話唔出奧雲對英格蘭會好d
但我覺得唔出就死梗
肯定入球量大減

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 12:01 AM   #400
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
英格蘭將變陣戰牙買加

英格蘭週末友賽牙買加中,領隊艾歷臣將改回球隊的4-4-2 陣式出戰。

預計高洛治將會夥拍奧雲攻堅。上仗謝拉特改任後上前鋒表現亦獲好評。

陣容方面,後衛加利尼維利受傷關係將會缺陣,其位置將會由加歷查取代; 而四人的中場線仍會以碧咸、林柏特、謝拉特及祖高爾掛帥。

另外,受傷的朗尼據稱己可進行觸球的訓練,有望能夠趕及在次階段中復出。

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:30 AM

手機版 | APP版