Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-05-12, 01:23 PM   #376
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
真係堅輸先會中金

今朝打6輸5,世嘉就比左張鬼神我

舊 07-05-12, 01:48 PM   #377
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
LEO大你洗唔洗改下文, 那個字用唔用得架? 加減數都入得罪o既話,..其它...
引用:
作者: LR猫 查看文章
個隻係
定係佢指m9...
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 02:04 PM   #378
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
定係佢指m9...
仲大帝國?女裝山脈啦(逃

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 02:21 PM   #379
鬼哥是god
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
引用:
定係佢指m9...
眼殘了
鬼哥是god 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 02:26 PM   #380
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
m9>

開始搵到幾條form 度度d時間

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 02:27 PM   #381
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
m9Pm

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 02:33 PM   #382
6eo
美波様!

樓上係到呃post
舊 07-05-12, 02:42 PM   #383
GUSTAV
The One
poor

呢到唔計post數gam9

舊 07-05-12, 03:14 PM   #384
6eo
美波様!

計架
唔係我邊有9k post
舊 07-05-12, 03:19 PM   #385
GUSTAV
The One
poor

呢排我發現自己唔識打機

成日無啦啦就輸左 明明想行邊唔知點解就行左中間

舊 07-05-12, 03:27 PM   #386
DavidH
ケロ⑨

呢排狀態真係好差,成日做錯野

仲要行衰運

今朝有場大喝係四隻野既中間磨住,拍完竟然完全無人受計wwww

連network都玩我

舊 07-05-12, 03:36 PM   #387
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: DavidH 查看文章
呢排狀態真係好差,成日做錯野

仲要行衰運

今朝有場大喝係四隻野既中間磨住,拍完竟然完全無人受計wwww

連network都玩我
唔會ga wow 上面個地圖圈到就一定中ga wow

舊 07-05-12, 03:41 PM   #388
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
我拍個下好似只係見到個藍色圈,見唔到其他人既智力

不過已經拍左落去,果然亦無人受計

但好肯定無論張大喝係咩角度,正常咁磨住三、四隻至少有一隻中計

舊 07-05-12, 03:48 PM   #389
GUSTAV
The One
poor

上面圈唔到仲拍 u god

舊 07-05-12, 03:52 PM   #390
abingo

註冊日期: Feb 2012
其實對面開左質實健攻

舊 07-05-12, 03:52 PM   #391
DavidH
ケロ⑨

引用:
上面圈唔到仲拍 u god
拍之前見到智力gaa

拍果下好似無左

此篇文章於 07-05-12 03:55 PM 被 DavidH 編輯。
DavidH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 03:55 PM   #392
6eo
美波様!

我試過勁lag咁拍雲散, 等左2-3秒先有反應, 之後對面兩隻已經走到勁散一東一西, 但都照計我散到
結果個個畫面搞到個機略好似成個憂謀咁既感覺
舊 07-05-12, 04:09 PM   #393
zeroorz
( ◕ ‿‿ ◕ )

註冊日期: Aug 2010
引用:
上次貼果條片狼顧冇包到都照沖到:(

舊 07-05-12, 04:12 PM   #394
GUSTAV
The One
poor

片同部機個畫面兩回事黎ga:0)

舊 07-05-12, 04:18 PM   #395
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
今晚係咪有人出kt?
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 04:21 PM   #396
xephon

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: 鬼東東 查看文章
今晚係咪有人出kt?
你哋去APM打機?
我去學下野先
xephon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 04:21 PM   #397
鬼哥是god

註冊日期: Jun 2012
引用:
我試過勁lag咁拍雲散, 等左2-3秒先有反應, 之後對面兩隻已經走到勁散一東一西, 但都照計我散到
結果個個畫面搞到個機略好似成個憂謀咁既感覺
禽日對到赤火快進擊, 飛將強滅vs赤火快進擊, 係絕望中對方竟然燒唔到我隻飛將, 跟住反敗為勝.
lag, 有時係著數咗(不過玩家大都係偏向負面只係記得點輸)
鬼哥是god 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 04:32 PM   #398
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: DavidH 查看文章
我拍個下好似只係見到個藍色圈,見唔到其他人既智力

不過已經拍左落去,果然亦無人受計

但好肯定無論張大喝係咩角度,正常咁磨住三、四隻至少有一隻中計

對面原來係俠者

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 04:34 PM   #399
kawaiibaba

註冊日期: Feb 2012
引用:
作者: 風音 查看文章
對面原來係俠者
認真mode?

舊 07-05-12, 04:36 PM   #400
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: 風音 查看文章
對面原來係俠者
係天人

雖然今朝都對過兩場俠者

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 11:45 AM

手機版 | APP版