Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
攻略及心得交流區>TOV TOS TOARISE - 全機種挑戰trophy 實績攻略討論區 (禁:性風進入)
Marco 11:49 PM 08-29-08
作者: 小光:
都唔係架, 其實真係好易賺
係咁玩歡樂卡, 出到7,8,9就停
真係賺好快

但轉扭蛋真係好煩
點先叫出到7,8,9就停 ?
你講 Double Up ?
小光 11:52 PM 08-29-08
作者: Marco:
點先叫出到7,8,9就停 ?
你講 Double Up ?
係呀
證明你年紀比較小? (冇睇歡樂今宵? )
Marco 11:55 PM 08-29-08
係呀
證明你年紀比較小? (冇睇歡樂今宵? )
我次次去到中間數都好易俾佢沒收哂喎
都唔係咁易好似你地咁講一下就幾百萬咁
定係我唔識玩呢 ?

<-- 80年代產物 (有睇應該都唔記得lu )
小光 11:56 PM 08-29-08
定係我唔識玩呢 ?

都係係咁試架咋... 首先一定要儲111111拎1tp指環啦
~ViVi~ 11:57 PM 08-29-08
定係我唔識玩呢 ?

總之就唔好貪,一見中位數就好割禾青
幾萬幾萬咁賺玩一粒鐘都已經賺唔少
Marco 11:58 PM 08-29-08
都係係咁試架咋... 首先一定要儲111111拎1tp指環啦
係啦,冇 Risky Ring 好蝕

作者: ~ViVi~:
總之就唔好貪,一見中位數就好割禾青
幾萬幾萬咁賺玩一粒鐘都已經賺唔少
幾萬幾萬咁下注 ?
到時1Pair都冇咪......
~ViVi~ 11:59 PM 08-29-08
幾萬幾萬咁下注 ?
最多好似係落1000定500咋嘛,幾萬係已經滾左十次八次架喇
Marco 12:00 AM 08-30-08
最多好似係落1000定500咋嘛,幾萬係已經滾左十次八次架喇
等我屈埋呢 Round Grade 之後再去試試先
小光 12:01 AM 08-30-08
係啦,冇 Risky Ring 好蝕

幾萬幾萬咁下注 ?
拎20萬出來唱錢啦
一次最多落500注
一有two pair就係咁double up囉...
保守d就7,8,9就停
狼d就玩到尾(大概玩到100萬左右會逼你停)

贏到幾十萬籌碼可以去扭蛋拎返d錢
~ViVi~ 12:02 AM 08-30-08
拎20萬出來唱錢啦
一次最多落500注
保守d就7,8,9就停

逼你停有冇劇情睇架?
我冇一次玩得完...JQKA都好,佢派隻Joker落黎
Marco 12:04 AM 08-30-08
拎20萬出來唱錢啦
一次最多落500注
保守d就7,8,9就停

出左事都有 Save & Load 大法
小光 12:05 AM 08-30-08
逼你停有冇劇情睇架?
我冇一次玩得完...JQKA都好,佢派隻Joker落黎

但換左某d最貴的景品會有劇情+judy稱號
遊戲人間 12:06 AM 08-30-08
對,每次落注限500,就算同花順都冇乜用食.

個game係要玩double up先有得執,失敗10次都冇所謂(都係5000啫),第11次搞掂就乜都返晒黎.
~ViVi~ 12:06 AM 08-30-08
出左事都有 Save & Load 大法
唔駛啦,你點蝕都係每次蝕500.....唱10000chips 20舖內我唔信你輸哂
Marco 12:10 AM 08-30-08
唔駛啦,你點蝕都係每次蝕500.....唱10000chips 20舖內我唔信你輸哂
我好黑仔架,真係輸開有條路
都係步步為營好d
小光 12:18 AM 08-30-08
想問sorcerer ring lv4要點拎?
~ViVi~ 12:20 AM 08-30-08
想問sorcerer ring lv4要點拎?
大地圖其中一堆亂石堆,入去有劇情升lv
<--唔記得左o係邊度
遊戲人間 12:22 AM 08-30-08
<--唔記得左o係邊度
地圖左下果堆亂石.(地名就唔記得了)

不過要手持魔裝具及未爆機.
(打完Final Boss先去好似會觸發唔到魔裝具事件)
Marco 12:33 AM 08-30-08
要ユーリo個把魔裝具係手入去果堆亂石就有 Event
囉左 Level 4 可以順手拎埋 Level 5 的 b
小光 12:40 AM 08-30-08
<--唔記得左o係邊度
作者: 遊戲人間:
地圖左下果堆亂石.(地名就唔記得了)

不過要手持魔裝具及未爆機.
(打完Final Boss先去好似會觸發唔到魔裝具事件)
要ユーリo個把魔裝具係手入去果堆亂石就有 Event
囉左 Level 4 可以順手拎埋 Level 5 的 b

得左了thx
Marco 01:02 AM 08-30-08

千八Grade真係叉爽
仲有3個鐘就夠100個鐘啦
~ViVi~ 01:03 AM 08-30-08
リタ用惡魔翼點可以唔著番黑衫

btw,打孖女偷果兩把劍有狀態攻擊skill...屈機
Marco 01:11 AM 08-30-08
リタ用惡魔翼點可以唔著番黑衫

btw,打孖女偷果兩把劍有狀態攻擊skill...屈機
換返,換返

我偷唔到囉,勁灰
2週先偷
~ViVi~ 01:14 AM 08-30-08
我偷唔到囉,勁灰
2週先偷
唔記得用神犬拉西打?可惜可惜

我岩岩check圖鑑發現自己唔記得check帝都地下水道果隻老鼠details.....
Marco 01:15 AM 08-30-08
唔記得用神犬拉西打?可惜可惜

我岩岩check圖鑑發現自己唔記得check帝都地下水道果隻老鼠details.....
我淨係識叫隻狗狗用ローパーアイテム咋......

不過 Control 過隻狗狗都幾好用,2週玩下佢都好
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面