Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-10-12, 05:33 PM   #351
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
如何放bomb在對方基地?

我去到找不到可放置的位置!!!???!!!???

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 05:36 PM   #352
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: KIM 查看文章
如何放bomb在對方基地?

我去到找不到可放置的位置!!!???!!!???
用人仔落去有果圖示的位置按緊o

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 08:01 PM   #353
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
同街場打,
自己友個個搶住做炮GM
又幫唔到手零分,
攪到唔夠人上前肉博,
比人壓住黎打,
打到想掉手掣

舊 07-10-12, 09:23 PM   #354
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
完全唔明點解房主走左無得換人做

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 10:11 PM   #355
火兵
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDken0256
ken0257 有人加我一齊玩MA?
火兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 11:10 PM   #356
anyone
The One
↘嫁

係人地base拖住4隻差唔多成分鐘
完全無人上黎

舊 07-10-12, 11:22 PM   #357
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
入唔到

舊 07-10-12, 11:24 PM   #358
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: anyone 查看文章
係人地base拖住4隻差唔多成分鐘
完全無人上黎
人地2隻拖5隻
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 11:25 PM   #359
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
如果12人都係自己友, 可否各對人在基地及佔據點輪流佔領屈分???

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 11:28 PM   #360
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
如果12人都係自己友, 可否各對人在基地及佔據點輪流佔領屈分???
這GAME 屈分唔會影響你得到什麼-.-冇乜用

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 11:31 PM   #361
siuterry

引用:
比你屈分又點丫,
屈好耐先會升到階級,
咁你玩隻game 有何意思

舊 07-10-12, 11:34 PM   #362
Kain

贏先有獎勵,分無用的
舊 07-10-12, 11:37 PM   #363
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
可以炸爆人地據點 + 不停擊破人地MS 屈完場多D EXP囉(用埋EXP x2 效果更佳)
雖然我覺得咁玩無意思...
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 11:43 PM   #364
Kain

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
可以炸爆人地據點 + 不停擊破人地MS 屈完場多D EXP囉(用埋EXP x2 效果更佳)
雖然我覺得咁玩無意思...
果d exp同散銀無分別
舊 07-10-12, 11:45 PM   #365
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: Kain 查看文章
果d exp同散銀無分別
點都好過冇啦!
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 11:50 PM   #366
siuterry

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
點都好過冇啦!
咁玩法,
階級>技術,
人地LV1 機體都可以打殘你,
個階級其實上到伍長,
已經無咩機出比你

舊 07-10-12, 11:56 PM   #367
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
難為我軍曹09 仲係用緊輕吉 老虎...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 11:58 PM   #368
anyone
The One
↘嫁

渣古 吉仔 砲渣 砲吉

舊 07-10-12, 11:59 PM   #369
Kain

見過有D房話格鬥機禁止,低能,我係對面一定6隻格
舊 07-10-12, 11:59 PM   #370
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: Kain 查看文章
見過有D房話格鬥機禁止,低能,我係對面一定6隻格
5格1砲啦

舊 07-11-12, 12:03 AM   #371
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
山X地帶既狙吉係咪已經成左地雷指標?

今日做親聯邦玩親山X都係狙吉墊底
有場我果隊成3隻狙吉,完場時個分係200,40,0

舊 07-11-12, 12:04 AM   #372
高級嘍囉
Crazy Gamer

3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
Draw仲有用,兩面都當嬴。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 12:07 AM   #373
高級嘍囉
Crazy Gamer

3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: chow263 查看文章
山X地帶既狙吉係咪已經成左地雷指標?

今日做親聯邦玩親山X都係狙吉墊底
有場我果隊成3隻狙吉,完場時個分係200,40,0
係D前鋒冇用,次次幫你打到出哂煙都俾人走得甩。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 12:24 AM   #374
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
果然同exvs既金sumo,exia之流一樣,做敵人果時又唔見咁好水

舊 07-11-12, 12:40 AM   #375
Kain

一開game話有新 extra mission!
睇真d原來我開錯EXVS(日PSN)

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUNDAM VS系列綜合討論區 Vol. 114 kamkam 街機心得交流討論區 652 01-15-17 03:06 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.3【雙龍9月出海!!】 暴走蟹 收藏品討論版 547 10-31-09 11:36 PM
機動戰士Gundam vs Gundam討論區 Vol. 112 (最強FREEDOM) kamkam 街機心得交流討論區 992 05-04-08 02:08 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.2 暴走蟹 收藏品討論版 1001 07-03-07 11:17 PM

現在的時間是 03:18 AM

手機版 | APP版