Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
黃昏之魔彈 01:05 PM 07-16-06
我發現隻MP文配件仲有兩粒野
到底有咩用?說明書又無話有咩用

有無大大知ar?
半熟蕃茄 01:32 PM 07-16-06
作者: 黃昏之魔彈:
我發現隻MP文配件仲有兩粒野
到底有咩用?說明書又無話有咩用

有無大大知ar?
我係第二個FORUM問過人,應該係用係個紙櫃度
Led Mirage 02:36 PM 07-16-06
一早入左MP01......而家先知會出MP04:-)
半熟蕃茄 01:18 AM 07-17-06
作者: Led Mirage:
一早入左MP01......而家先知會出MP04:-)
但04貴太多la.........個櫃唔知會唔會全plastic..........
所以我買左01算
留返d錢買星星叫都好:-)
黃昏之魔彈 01:23 AM 07-17-06
作者: 燈蛾撲火:
但04貴太多la.........個櫃唔知會唔會全plastic..........
所以我買左01算
留返d錢買星星叫都好:-)
一百個同意:-)
加多2000日元已經夠買星星叫la~
個櫃都係貨車形態先有用ja,大佬文都係機械人形態好:-)
半熟蕃茄 09:49 AM 07-17-06
一百個同意:-)
加多2000日元已經夠買星星叫la~
個櫃都係貨車形態先有用ja,大佬文都係機械人形態好:-)
呢個真係..........好少人都display貨車形態.........同埋加埋個櫃好阻地方......
好似ths02 咁細都話......
codianno@GAF 09:52 AM 07-17-06
作者: 燈蛾撲火:
呢個真係..........好少人都display貨車形態.........同埋加埋個櫃好阻地方......
好似ths02 咁細都話......
又幾有point wor......
半熟蕃茄 10:45 AM 07-17-06
作者: codianno@GAF:
又幾有point wor......
haha........可能係無錢gei自我安慰je:-)
不過呢隻真係唔買唔得,如果佢出到麥加登就正.......不過勁難design
Led Mirage 02:32 PM 08-11-06
http://www.amiami.com/shop/?vgForm=P...te=review.html
...........個櫃點值8000Yen?:-)
Rance 12:01 AM 08-12-06
架車仔呢...無左佢你出咩鬼野文哥櫃:-)
windart 09:51 PM 09-27-06
冇人講:-)a

MP3同MP4出左

星星叫大約$480,文叔連櫃$880
鳳熾魂 09:52 PM 09-27-06
o岩o岩想講
大埔見到星星叫 $498
有冇人已經入左手
PaulJai 10:59 PM 09-27-06
我都好想買星星叫,星期六會去旺角,大概咩價呢?

話時話,有無實物圖?之前睇D介紹,D配色好似同卡通片差好遠!?
bmk 03:06 PM 09-28-06
聽人講星星叫好膠????
PaulJai 05:19 PM 09-28-06
睇過其他網介紹星星叫,都話好膠。
原本已經覺得隻色唔掂,再聽到D劣評,我決定唔買喇。等下TV版color啦。
windart 08:11 PM 09-30-06
MP03同MP04個價開始回落,
MP03$430
MP04最平見到$798,今日見到好多人一盒二盒:-)
黃昏之魔彈 01:30 AM 10-01-06
其實隻星星叫都唔係咁差ja
係隻色唔得,如果係TV色一定正好多
LonelyBlue 12:36 PM 10-01-06
作者: Castor:
o岩o岩想講
大埔見到星星叫 $498
有冇人已經入左手
琴日路過大中有$440:-) :-)
不過我寧可等classtic:-)
鳳熾魂 02:05 PM 10-01-06
我要番tv版色Ge starcream現家隻色係我一直未入手Ge原因
Rance 02:39 PM 10-01-06
老實講classic隻星星叫重正過MP03,改得黎之餘又型又似返星星叫
LonelyBlue 07:38 PM 10-17-06
推推先
classic信和出左:-)
火棒隻紅色好深色
老柯細隻過水槍dd:-)
我響九樓買左星星叫,聽日拎~~
或者買埋水槍/小黃蜂
redfish 12:00 PM 10-18-06
Classic 星星叫
ImageImage
ImageImage
ImageImageImage

Classic 智慧魔星
ImageImage
穿梭機變列車
穿梭機變人形
ImageImage
ImageImage
ImageImage
4隻中呢隻應該最簡單, 人形變形有d似旋風雷鳥號

Classic 大黃蜂
ImageImage
ImageImage
ImageImageImageImageImage
ImageImage
LonelyBlue 11:36 PM 10-18-06
redfish大:
我隻starscream都係右膝頭得一滴藍油
上色mama,同埋個底空左
不過變型易玩,關節ok,腳好過手
原來個機頭係林既膠:-)
黃昏之魔彈 12:12 AM 10-19-06
紅魚大大
你買左幾錢ar?
有無買火棒同大佬文?
LonelyBlue 12:23 AM 10-19-06
紅魚大大
你買左幾錢ar?
有無買火棒同大佬文?
我琴日睇sino 9/f...
黃蜂,astrotrain--$98
星星,火棒--$108
兩位頭頭--$170
arm arm去拎已加左十蚊:-)
冇astrotrain,火棒
同場2樓有賣美tf,只畀一set一set咁買:-)
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面