Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-11, 10:19 PM   #351
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
人地地震仲拎來寫...好心積下口德啦...

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 10:23 PM   #352
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
最後都係買winning玩算
因為家用機我已經轉左玩FIFA
無雙家用機玩緊吃不消了

舊 03-27-11, 10:52 PM   #353
金戰士
Insane Gamer
~~Nice~~

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDkevinlaw1984
引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
嘩, 頭先見到, 平左幾舊水, 即刻入貨,
我就快加入成為3DS機主既一份子,
不過GAME就真係無邊隻選得落手
街霸

舊 03-27-11, 10:52 PM   #354
金戰士
~~Nice~~

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDkevinlaw1984
引用:
作者: Nivlek 查看文章
無雙家用機玩緊吃不消了
講開不知道FIFA會幾時出3DS版

舊 03-27-11, 11:17 PM   #355
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: chunmanx 查看文章
大家有冇睇gzone
講到3ds好似因一場地震攪到輸埋個手提機市場咁
其實調配一下出game的時間
在暑假戰線加強力度
集中先出一些歐美也很受歡迎的遊戲
我想影響唔會那麼大吧
無睇本書,但聽佢地的網台節目提過類似言論(失先機益左NGP)
不過老任又唔係出力谷機先撞正呢件事影響唔太大,依家係變左要選啱時機再谷過

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 11:38 PM   #356
www43w2002
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
引用:
作者: antony chan 查看文章
人地地震仲拎來寫...好心積下口德啦...
唔好太過敏感..人地係game書就梗係講機界既影響啦
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 12:06 AM   #357
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
請問3DS用咩charger

舊 03-28-11, 12:08 AM   #358
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 金戰士 查看文章
街霸
我玩番PS3版好過, 家用版由舊版操到而家都夠晒皮.

睇黎等到TOA出先買第一隻GAME.
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 12:24 AM   #359
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
我都諗緊係無雙/街霸其中一隻

無雙對上一次玩已經係PS2⋯
見d敵人好似好疏落咁
但係個個都話跌眼鏡,好似好吸引咁
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 12:32 AM   #360
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
3DS 無双必敗 ~ 我有狗、街霸、WINNING 都賣了,現只玩無双
上大仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 12:33 AM   #361
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: 怪人 查看文章
請問3DS用咩charger
同DSi個火牛一樣

舊 03-28-11, 12:37 AM   #362
yuchai

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 哥薩克 查看文章
同DSi個火牛一樣
同ds lite 同唔同?

Town: DDLaid
yuchai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 12:38 AM   #363
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: yuchai 查看文章
同ds lite 同唔同?
落機個插頭唔同

舊 03-28-11, 12:42 AM   #364
water
Game Master
全藍 ..

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code4682 8407 6966
引用:
作者: W!LL 查看文章
玩亞隻RR, 無雙 $362
街霸 $301
仲抵過街買 d狗又係平過街價
死火有d想買無雙添

其實隻街霸同無雙比較下, 邊隻正d?
兩隻都正
無雙我都想買

M K fc : 090254-104961 Jass Tetris fc : 710021-773770 Jass
役滿 fc : 481114-776469 Jass FB fc : 9642-1017-0611 water
Wii fc : 3056-5557-3478-8878 water

如果發覺自己 off topic , 咁係咪應該用紅字警告番自己呢
一定係太自卑, 所以先會咁激動 ... 你真係好可憐
water 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 01:18 AM   #365
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: 哥薩克 查看文章
同DSi個火牛一樣
即係要去買副廠

舊 03-28-11, 01:33 AM   #366
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 怪人 查看文章
即係要去買副廠
買機時話可跟原廠DSi牛 索價220 我買20雞牛...

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 01:44 AM   #367
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: antony chan 查看文章
結果都係唔出街買?
仲差HOMER同WAIWAI咋
人大左真係開始懶得出街買
現在係欠一線USB差電未買
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 04:40 AM   #368
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: W!LL 查看文章
3DS差電我無買佢d直插, 又無用變壓器, 我另外買左條usb差 $25
請問你用開條USB差電線係邊到買o架???
同埋$25/條線有幾m長到???
因為我都要買番條for USB外置電用。

P.S.:美版機美國個邊出左啦!!!希望香港最快今日下午有貨啦???(已經儲好$$等住搶機啦!!!)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 07:55 AM   #369
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: B|WINS 查看文章
買機時話可跟原廠DSi牛 索價220 我買20雞牛...
原廠dsi牛? 乜唔係都係110v嗎? dsi都無行貨

引用:
作者: mrk 查看文章
請問你用開條USB差電線係邊到買o架???
同埋$25/條線有幾m長到???
因為我都要買番條for USB外置電用。

P.S.:美版機美國個邊出左啦!!!希望香港最快今日下午有貨啦???(已經儲好$$等住搶機啦!!!)
188 gtr
因為條usb係差dsi, 所以3ds都用到

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 08:59 AM   #370
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: Suda 查看文章
無睇本書,但聽佢地的網台節目提過類似言論(失先機益左NGP)
不過老任又唔係出力谷機先撞正呢件事影響唔太大,依家係變左要選啱時機再谷過
最大影響唔係game 係宣傳活動取消哂
3DS淨係賣廣告好難傳達佢個產品特色比人知
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 09:42 AM   #371
雞龜骨滾羹
Junior Member

註冊日期: Feb 2004
Wii U IDsamuelkk
3DS Friend Code2234 8431 7833
不敵引誘,剛剛在玩亞買o左無雙

舊 03-28-11, 10:15 AM   #372
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
日本崩到咁...

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 11:05 AM   #373
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:
作者: Nivlek 查看文章
無雙家用機玩緊吃不消了
隻無雙我個人同唔少玩家都話好玩過家用機既無雙
因為下mon可以4個武將切換同調動
每關既任務又密到爆成日4個人都做唔切
策略性變化大好多
相對近年既無雙比較耐玩同難玩

我家用機都轉玩FIFA
仲成功引誘埋WE死忠fd轉玩FIFA
買3DS版WE就如雞肋
可能等3DS出FIFA算(不過應該有排等)

此篇文章於 03-28-11 11:54 AM 被 shodanng2 編輯。
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 11:39 AM   #374
dick-yeung
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
引用:
作者: chunmanx 查看文章
大家有冇睇gzone
講到3ds好似因一場地震攪到輸埋個手提機市場咁
其實調配一下出game的時間
在暑假戰線加強力度
集中先出一些歐美也很受歡迎的遊戲
我想影響唔會那麼大吧
仲有好似當歐美市場無到咁
事實上歐美先至係世界最龐大市場

而且無視地震對NGP 開發/生產會否受到阻力
地震損3DS 益NGP 呢個推論都講得出, 越來越打手feel

舊 03-28-11, 12:14 PM   #375
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:
作者: usayarE 查看文章
我都諗緊係無雙/街霸其中一隻

無雙對上一次玩已經係PS2⋯
見d敵人好似好疏落咁
但係個個都話跌眼鏡,好似好吸引咁
後期既關可以同時好多卒仔
同一畫面1x-2x個卒仔都得
對方士氣高時
卒仔血同防都勁左好多
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] 3DS Slider Pad (日版 12 月 10 日, 1500 yen) enishi 手提遊戲機討論版 41 09-16-11 10:03 AM
[XB360]NBA Live 06圖片及影片,美版11月15日,日版06年1月19日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 36 11-18-05 01:16 PM
[kuso]馬沙用MS-06 GP-03!? phil077 日本動漫畫討論版 18 05-20-05 10:55 PM
[NDS] 12月2日發售, 定價 15,000 日元 steve 手提遊戲機討論版 138 10-12-04 08:13 AM

現在的時間是 01:16 PM

手機版 | APP版