Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
日本動漫畫討論版>ウルトラマンゼロ THE MOVIE超決戰 ベリアル銀河帝国(超人8兄弟 香港上映中)
exiazero 11:21 AM 04-24-11
作者: XMew:
高斯唔係因為杉浦事件比円谷放左入冰格咩
出番唔怕比人炒話題咩

上次劇場版都出番他來客串
而且件事都好似平息左
而且見新TV版海報覺得個RUMOR更加有可能

係,雖然只係舞台劇
但一早應該如此
細路翔 11:29 AM 04-24-11
依家D神都鐘意派把弓比人用(?
luminezxa 12:18 PM 04-24-11
作者: 細路翔:
係咪應該倒轉返呢。話晒係套戲係上先
鐵之侍 01:59 PM 04-26-11
轉自komica:

田中実自殺

http://www.nikkansports.com/entertai...26-766687.html
Mebius的迫水隊長和Accel的相模警官...

雖然我不是超人的fans,但也看過他的演出……rip……
exiazero 02:25 PM 04-26-11
作者: 鐵之侍:
轉自komica:

田中実自殺

http://www.nikkansports.com/entertai...26-766687.html

我係拉打POST都有講
近來難得見到他出現係拉打果邊
佐菲,隊長,總監
安息啦
exiazero 02:29 PM 04-26-11
作者: 細路翔:
其實果個係TRANSAM RAISER

但我覺得套甲真係參考他老爸漫畫版果套
又係可以變弓
外形又一樣
Dom031059 07:43 PM 04-26-11
作者: adrian_shum:
其實果個係TRANSAM RAISER

但我覺得套甲真係參考他老爸漫畫版果套
又係可以變弓
外形又一樣
套甲根本就係O raiser
赤兵尉SETH 09:50 PM 04-26-11
剛剛睇完,今集冇左葉問,但劇情幾好~
估唔到nexus用咁既形式出現...
其他3個超人新造型都好惦,火焰超人掃頭噴火好型~

之前d情報見到貝爺和諧化係邊套野度出的?
explosion 10:45 PM 04-26-11
轉自komica:

田中実自殺

點會咁ge我幾中意佢個笑容...真係好可惜,佢先不過44歲
煲機小王子 01:52 AM 04-27-11
作者: 赤兵尉SETH:
剛剛睇完,今集冇左葉問,但劇情幾好~
估唔到nexus用咁既形式出現...
其他3個超人新造型都好惦,火焰超人掃頭噴火好型~

之前d情報見到貝爺和諧化係邊套野度出的?
我都覺得劇情正左
掃頭有火果野好YEAH

果隻手型太空船幾有氣勢
地場衛 11:53 AM 04-27-11
轉自komica:

田中実自殺

Mebius的迫水隊長,佢做得好好.....做過咁多正氣角色,應該充滿正能量架.....
赤兵尉SETH 01:34 PM 04-27-11
係咪有第二個結局?
下面寫住貝爺比個盾同超人王洗返白....

煲機小王子 01:40 PM 04-27-11
洗番白@@
但洗左咁即係黎緊會用新Boss?
exiazero 02:10 PM 04-27-11
係咪有第二個結局?
下面寫住貝爺比個盾同超人王洗返白....

假圖來的
一早證實左係假了
超人王都無過到去別的宇宙
赤兵尉SETH 08:39 PM 04-27-11
假得更鬼逼真,俺受騙得心服眼服
exiazero 10:02 PM 04-27-11
轉一轉

係時候玩埋平成作品了
MEBIUS同MAX呢
赤兵尉SETH 10:22 PM 04-27-11
Dark Zagi!!!!
一直好鐘意nexus d暗黑巨人造形,Dark Zagi真係型到爆計!!

Suda 10:48 PM 04-27-11
圓谷快d將佢影像化喇
exiazero 10:59 PM 04-27-11
Dark Zagi!!!!
一直好鐘意nexus d暗黑巨人造形,Dark Zagi真係型到爆計!!
老實講
可以同ZERO和平成班超人打的
好似真係得Dark Zagi和圖中的奸角BOSS有得打

作者: Suda:
圓谷快d將佢影像化喇
期望今年冬之映畫係
希望帝拿同高斯的下次有份傳聞係真的啦
XMew 11:02 PM 04-27-11
圓谷快d將佢影像化喇
円谷好鐘意將D前傳故事擺響兒童誌甚至舞台劇度
基本上係冇可能

不過就代表遲下可能會以OVA或者電影方式上後續d
細路翔 11:04 PM 04-27-11
扎基哥出黎咪又係比NOA一個修正拳打爆...
Suda 11:24 PM 04-27-11
作者: adrian_shum:
期望今年冬之映畫係
希望帝拿同高斯的下次有份傳聞係真的啦
高斯拉埋正義出來召喚第三位大神\/

作者: XMew:
円谷好鐘意將D前傳故事擺響兒童誌甚至舞台劇度
基本上係冇可能

不過就代表遲下可能會以OVA或者電影方式上後續d
當年NOA前傳係影像化好素材,好可惜無整到
exiazero 02:36 AM 04-28-11
轉多一張

故事SET左係劇場版再打完亞波人(MEBIUS劇場版BOSS)之後
新故事叫《ウルトラマンゼロ&オールスターウルトラマン 超絶!ウルトラリーグ》

真係好希望之後劇場版可以成真
其實係之前套劇場版都舖左位
帝拿出現,武藏出現過
要作回他們出來都不是難吧
魔法小王子 12:06 PM 04-29-11

explosion 10:32 PM 05-10-11
高斯拉埋正義出來召喚第三位大神\/

當年NOA前傳係影像化好素材,好可惜無整到
咦..comos同justic合體左叫咩名?另外兩個大神係noa同埋?
noa前傳唔係the one 咩?唔通仲有?
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面